• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

pofffffff kızlar 2. seansımı yapmaya vakit bulamıyorum. bu hafta sonu yapacaktım ama cumartesi pazar çalışıyorum. inşallah haftaya yaparım. 2. seansın sonuçlarını yazmak için sabırsızlanıyorum. tüyler baya bir uzadı. bazıları ince bazıları kalın bazı yerlerde yok. bakalım 2. seansta ne olacak?????

kizlarr ben yine okudum siteyii dikkat edin acele ettmeyin bencee 5-6 seans sonra gercekten incelmeyeee ve farki ice görmeye basliormusunuzzzz yani lazer gibi bi kac seanssss gerekioooo....yani yine nereye dayanioruz sabrin sonu selamettirr ay ne dogru bi söz benim sözüm oldu vallahkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba yeni girdim aranıza sitede dolaşırken epilixiri gördüm yorumları okudum ilgimi çekti bu epilixiri nasıl ve nereden alabilirim yardımcı olur musunuz

arkadaşlar merhaba yeni girdim aranıza sitede dolaşırken epilixiri gördüm yorumları okudum ilgimi çekti bu epilixiri nasıl ve nereden alabilirim yardımcı olur musunuz

hoşgeldin canım
hollyherbs.com
bu sitede iletişim bölümünden sipariş verebilirsin, 100 mlsi 150 tl
ya da 2. numune çekilişlerini bekleyebilirsin ama onun için pro üye olmak gerek
pro üyelik ne dersen sana bir KK kartı veriliyor ve çeşitli avantajları oluyor
2.çekilişler için 1.lerin bitmesi lazım ama, yani barkaç ay var gibi...

kizlarr ben yine okudum siteyii dikkat edin acele ettmeyin bencee 5-6 seans sonra gercekten incelmeyeee ve farki ice görmeye basliormusunuzzzz yani lazer gibi bi kac seanssss gerekioooo....yani yine nereye dayanioruz sabrin sonu selamettirr ay ne dogru bi söz benim sözüm oldu vallahkaydirigubbakcemile3

kelebek etkisi keşkee biraz sabırlı olabilseydmm ayyy çatlıyorm yaa;))) bir an önce bitse diyeelaelaelaelaelae

Merhaba kızlar...
Dün itibari ile bende katıldım aranıza.ılk seansımı dün epilixirim elime geçer geçmez uyguladım. Az önce 4.kez sürdüm epilixiri. Ne olur ne olmaz dedim. Tamamen bitsin de ben 10 kez de sürerim..

Çok merak ediyorum.. Yani 1. seansta etki mi gösterecek hemen inanamıyorum. Paketime hep jilet vurduğum için ağlaya ağlaya yaptım epilasyon ve ağdayı karışık. Öldüm ama inşallah değer. Yoksa çok üzülürüm bu çektiğim sıkıntıya.

Ben de sizlerle tüm kıldan ve tüyden bilgilerimi paylaşmak üzere şimdilik hoşçakalın diyorummmm...

Ben de gelişmelerimi sizinle paylaşacağım artık. Siz 2. seansını yapan arkadaşlar benim daha ilk seansımın ilk günü ben ne yapayım yazık değil mi..çatlayacam valla çok merak ediyorum..zemuszemus

kızlar bugün yüz için 3.seansa başladımm hadi bakalım gazamız mübarek ola...2 seans içinde boşlklar olştu tüylerin kalnlğından inşallah 5 seanstan sonra biter tamamen
en çok yüzden memnunum ve ayak üstü tüylerim inceldi onda da 2 seansı bitirdim göbekte ise
göbek deliği altındaki tüylere sürmştm onlarında %30 u yok oldu....

bişey sorucam bu epilixir numune olarak mı geliyo biyerden
yoksa herhangi bi yerden temin edebilir miyiz cevap yazarsanız çok sevinirim

kelebeğim darısı senin başına tabii daha her şey için erken dediğn gibi sabırlı olmak gerekiyoo
korkuyorm çıkmayan yerlerde yine çıkar mıı diye deee ama ümitlnmeye başladmmmm darısııı başınaaa

Kızlar selam 9 günlük tatilim bugün son buldu:)) Herkes nasıl?? Nasıl gelişmeler var merak ediyorum. Gurbaaa gelmedi mi daha. 2. numune grubu başlamadı mı???

herkese iyi haftalar opuyorumnanaktan

böcüm bekliyoruz ayakcığının resimlerini delikafadulden
leylacım inşallah hepimiz kurtulucaz, benim bu seans da çok kolay oldu eskiye nazaran, eldivene gerek bile duymadım, epilatörle aldım hepsini
selin cadısı yarın gelsene kı buraya, buluşcaz biz delikafadulden

fotoğraf öncesi pedikür yaptırayım bari... hayatımda ilk defa -tatlicadiarzu-

hani olur ya öncesi sonrası fotoğrafları... ilkinde tamamen paspaldır kadın kilosu da cabası... sonrası fotosunda süslenmiş püslenmiştir biraz da kilo verdiyse hatun süperdir artık ...öle yapıcam ben de ayaklarıma naniknanik

1.seansta hemen etki etmesi beklenemz ama , biraz güçsüzleştirdiği ve azalttığını düşünüyorum...
psikolojik mi bilmiyorum :))

ya açıkçasıilk seansta ben etkili olduğuna şahidim :icecream:
bikini bölgemde pürüzsüz ; tüy/kıl çıkmayan yerler var... sağ koltuk altımdakitüylerin rengi de diğerine göre açık çıktı...

bu arada koltukaltıma 2. seansı yaptım... ama saf ben dün çok gezdiğim için 8 saatte bir sürmeyi atladım :utangac:

tek tek cımbızla aldım... saydım 110 adet tüycüklerdi... bakalım 3.seans için sayı kaç olacak... sayı çok gelmesin kulağa tüycükcükleri de saydım çünkü :kedi:

Back