Epilixir kullananların paylaşım alanı

ya arkadaşlar şu acı hissini azaltan spreyin adı neydi biri söyleyebilirmi doktora yazdırıcam ondan ve emladan adını unuttum :S

cnm emla krem yazılmıyo snrm doktora ama diger sprey neki duymadım hiç simdi ogrencem. receteyle satılan üründe mi var =D

cnm emla krem yazılmıyo snrm doktora ama diger sprey neki duymadım hiç simdi ogrencem. receteyle satılan üründe mi var =D

ben yazdırdım cnm az önce geldim doktordan iki doktor vardı biri yazmadı lükse kaçıomuş bende gittim dierine yazdırdım oda yeni mezunmuş bi yıgın soru sodu ya bi emla yazdırdım bide anestol yazdırdım oda çok iyiymiş eczacı arkdaşım önerdi .. her doktor yazmıo ama adam bi saat düşündü ne tanı koyucam diye :) genital hassasiyet koydu tanının adını kaydirigubbakcemile3

meraba. ben geçen hafta bıyıklara ve kaşlara yaptıydım. kaşlar pörtlediydi bikaç gün önce, dün akşam inceledim bıyıklar da normal haftalık akışında seyrediyo:ecrin_bebek: hiç bi değişiklik yok.

kızlar spreyin adı ethylchloride sprey
bende de var ama kullanmadım

heh evet bu spreyi diodum ama zaten bunu doktor yazmadı başka yazdırdım umarım oda etkilidir bende kısmetse başlamayı düşünüyorum epilixsire makinaylada alında acıo bide benim aldıktan sonra kaşınıo ve sivilce gibi oluo kolarıma nasıl yapcam bilmiom ya fisfisfis

canım mecburen ağdayla alıcaksın oda biraz sivilce yapabilir tenin hassas demek ki ama dayanabilirsen eldiveni de tavsiye ederim öle bi derdi olmaz :lepi:

selam epilixir kardişliği...
dün hormon ilacı kullanan bir arkadaş sormuştu. bugün deniz hanımdan bu konuda öğrendiklerimi paylaşayım sizinle.
deniz hanımın gözlemi pkolu bayanlarda kıllar normalden daha kalın olduğundan etkisi daha çabuk görülüyor şeklinde.
ayrıca pkolu olup da bu ürünü kullanan çok arkadaşımız varmış
aslında onlar da gelip gözlemlerini paylaşırsa çok mutlu oluruz
beany arkadaşımızın kuzeninde de pko rahatsızlığı varmış,
beany arkadaşım bizi bu konuda aydınlatacaktır
diğer bir konu epilatörün kırmasından şikayetçi olan arkadaşlarla ilgili
arkadaşlar eğer epilatörünüz kırıyorsa ağdayla alıp sıcak suyla bir duş alırsanız hem gözenekler açılır hem ağdanın kalıntıları atılır
önemli olan tüylerin kökünden alınması
ayrıca ilerleyen seanslarda tüyler bebek tüyü kıvamına geldiğinde çok inceleceğinden hatta elle kopma kıvamına geleceğinden
ileriki seanslarda epilatörle alırken kırılma sorunuyla daha çok karşılaşıcaz
deniz hanımın dediği gibi o zaman daha ince işçilikle kökünden alıcaz :))
ve de size deniz hanımın selamlarını sevgilerini getirdim, sağolsun çok çok ilgili...
bizi heyecanla izliyormuş

Son düzenleme:
yeni sorumlumuz çenem ; hadi bakalım hayırlı olsun hepimize opuyorumnanaktan
keşke gündüzleri de gelebilsen yaaa... özledim ben seni de yerimseniben

sağol böcüm, gurbişim gelene kadar, sonra teslim edicem yavrisini anacığına :ecrin_bebek:
ben de sizi çok özlüyorum ya, hiç olmadı böyle senağlama
beni biliyosun masam değiştiğinde bile ne üzülmüştüm ya, şimdi sıfır yani
o zaman azalacak diye kahrolmuştum o kadar, beterin beteri buymuş :gitme:

bi yanlışlık olmuş düzelteyim hemen,bebekbeklerken eski nickim,pko lu olan ben değil ,kuzenimdi sadece....yanlış anlama oldu sanırım.
kuzenim 2 seans uyguladı, hemde sir ile yaptırıyor epilasyonunu ,yüz bölgesinde en iyi etkiyi aldığını söyledi kendisi,evet vücudunun heryerindeki kıl oldukça kalın ,diğer uygulama yaptığı bölgelerde üst bacak ,göbek ve sırt idi,oralardada kıl yoğunluğunda azalma görmüş ama daha seansları çok yeni olduğundan ,ileride daha sağlıklı bilgiler verecektir tahmin ediyorum,hirsutizmli ve oldukçada kiloludur kendisi ,net bağlantısı olmadığından ve burada paylaşımda bulunamadığından bende reklama girer endişesile çok sık dile getirmek istememiştim aslında ,madem deniz hanım bahsetmiş anlatayım dedim:)bende pko vb herhangi bir rahatsızlık yok,normal kıl profiline sahibim ,bendeki etkisinide sık sık paylaşıyorum burada takip edildiği üzre:)) oldukça memnunum,teşekkürler epilixir ...

beanycim ben senin bebekbeklerken olduğunu bilmiyordum canım, kusuruma bakmazsın demi :1hug:
düzelttim mesajımı canım, bir yanlış anlaşılma olmuş a.s.

kiz cenebaz gruba prenses nezaman gelio....vallah kizlar kusura bakmayin ama öbür sitelerde gibi burasida olmaya basladi numunlarini aldilar dadaha az yazmaya balanioo ilk baslarda cok hefezli sonraaa gittikc azalio buda cok üzücü acikcasi ....kizmayinda lütfennn böle yazdigim icin amaaa öle vallahfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…