- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.141
Arkadaşlar tüylerinizi makasla kesmeyin lütfen,
tüyleri daha da güçlendiriyormuş,
güzellik uzmanı bir arkadaşım şu örneği vermişti bana,
nasıl ağaçların,çiçeklerin dallarını buduyoruz,daha güçlü olsun diye,
işte ucundan alınan tüy de aynı şekilde güçleniyormuş...
bilginiz olsun istedim...
ben lazer epilasyon yaptırdığım bölgelerimde kökten alamadığım için jiletle ya da makasla almam gerekiyordu... epilixir de mutlaka kökten almamız lazım... zaten epilixir dednediğim sağ koltukaltımı cımbızla aldım... aman kimsenin kafası karışmasın...kaydirigubbakcemile2
Slm kızlar.Burada neler oluyorrr??:1shok: Epilixirin sitsnden okudum ama 114 sayfann hepsini okuyamadım. Sizler hepiniz nasıl epilixir kullnyosnz? 150 tl bana biraz fazla geldi de. Numuneden bahsetmişler ama bu numuneyi nasıl edinebilirimm:sm_confused: ve pro üyelik nasıl oluyo biraz bilgi vereblrmsnz bana a.s.
canım konu açılmadan önce KKdan 30kişi seçildi... epilixirin mucidi Deniz hanım ; bizim deneyip tecrübelerimizi paylaşmamış için numune göndermek gibi bir güzellik yaptı Gurbiğimiz aracılığı ile... burda 30 kişi gelen numunelerle ilk seanslarımızı yaptık; 2.seansları uygulayanlarımız da var...
ama 30 kişi haricinde daha önceden epilixir kullanmaya başlamış ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımız da var opuyorumnanaktan
numune edinmek için 2.grup olacak ama 1.grup olumlu sonuç alırsa... ekim sonu gibi düşünülüyor şu an yok böyle bir uygulama... 2.grup sadece pro üyelerden seçilecek... pro üyelerle ilgili detaylı bilgiyi site içersinden ya da birkaç sayfa geriye giderek öğrenebilirsin... ben pro üye olmadıım için yardımcı olamıyacağım :kedi:
amalink verildi hep önceki sayfalarda...
Ya ben hala anlamadım nasıl alacağımı:mymeka: İletişimdeki ödeme bildirim formunu doldurup beklicek miyim,ablam sık boğaz ediyo iyice öğren diye:mymeka:
canım bizim çoğumuz henüz satın almadık ama satın alıp kullanan arkadaşlarımız da var gelince anlatırlar mutlaka...