• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canm numune nasıl getttırılıyor.. ve ne kadar ve kac mılım soylersen sevınırım ok:çok üzgünüm:
Canım istediğin zaman numune getittiremezsin. Geçmişi okursan anlarsın..

merhaba bende numune almak ıstyorm bu konuda bana da yardımcı olurmusunuz lutfen acıl almam lazım.. bu numune kac seanslık... ve sızın seans dedıgınız sey 24 saatte uc defa uygulanıyomus yabu saat aralıkları ne kadar uc kez uygulanacksa ıstedıgımız bı zamanda olabılıyormu.. lutfen cevap yazın acıl..akannehir:tomato:

Bir üstte dediğim gibi numune alabilmek için öncelikle Pro üye oluyosun. Daha sonra topiği takip etmek zorundasın. Acil diye de bir şey olamaz:)) Çünkü Gurbaaa evleniyo yeni numune grubu Ekim de başlayacak. Ekimin hangi günü o da bilinmiyor. Ayrıca numune aldığında buraya gözlemlerini yazmak zorundasın... vereliniortak

günaydın aynı benim gibi denek olan kıl kardeşlerimmmm

bugün akşam itibariyle ben ikinci seansımı uyguluycammm
ilk seans sayesinde 4 günde çıkmaya başlayan minik sevgi pıtırcıklarım 9 gün gibi bi sürede dünyaya merhaba dedilerrr
umarım ikinci seanstan sonra bu süre dahada uzar
ve kıllarıma sonsuza kadar hoşçakal derimmm

:)) İnşallah biter canım bu tüyler . Haberlerini bekliyoruz...:lepi:

günaydın aynı benim gibi denek olan kıl kardeşlerimmmm

bugün akşam itibariyle ben ikinci seansımı uyguluycammm
ilk seans sayesinde 4 günde çıkmaya başlayan minik sevgi pıtırcıklarım 9 gün gibi bi sürede dünyaya merhaba dedilerrr
umarım ikinci seanstan sonra bu süre dahada uzar
ve kıllarıma sonsuza kadar hoşçakal derimmm

canım sen hangi bölgede aldın bu sonucu :hulya:
ben zaman olarak bi fark hissetmedim ama zayıfladıklarını daha ilk seansta hissettim...
bu hafta çenenin 2. seansını yaptım, önümüzdeki hafta bikininin zamanı geliyo,
ondan sonraki hafta da bacakların sositososito

meraba arkadaşlar ben bu siteyle epilixir hakkında araştırma yaparken tanıştım sizin yorumlarınızdan etkilenerek bi şişe sipariş verdim.ancak hala gelmedi.deniz hanım çarşamba gunu ups ile yollanacağını söylemişti.bugun pazartesi hala ses yok.maillerime yanıt gelmedi.hollyherbs ün sitesinde ise arayabileceğim hiçbir numara bulamadım :1no2: acaba sizde var mı? deniz hanım gönderi kodu nu bana bildireceğini söylemişti geçenler ama hala ses yok. onlara nasıl ulaşabilririm bana yardımcı olur musunuzz??

kısçeler,
2 seans için beklenmesi gereken bir süre, ya da bi max süre tarzı bişey var mı?
yoksa epilasyona hazır olmamız yeterli mi?

kimse geçmişi oku demesin paralarımkaydirigubbakcemile

kısçeler,
2 seans için beklenmesi gereken bir süre, ya da bi max süre tarzı bişey var mı?
yoksa epilasyona hazır olmamız yeterli mi?

kimse geçmişi oku demesin paralarımkaydirigubbakcemile

max. 3 hafta bhk cım
uzamasını beklemene gerek yok fazla olur çünkü 15 gün yeterlidirr alınabilecek gibiyse yerimseniben

meraba arkadaşlar ben bu siteyle epilixir hakkında araştırma yaparken tanıştım sizin yorumlarınızdan etkilenerek bi şişe sipariş verdim.ancak hala gelmedi.deniz hanım çarşamba gunu ups ile yollanacağını söylemişti.bugun pazartesi hala ses yok.maillerime yanıt gelmedi.hollyherbs ün sitesinde ise arayabileceğim hiçbir numara bulamadım :1no2: acaba sizde var mı? deniz hanım gönderi kodu nu bana bildireceğini söylemişti geçenler ama hala ses yok. onlara nasıl ulaşabilririm bana yardımcı olur musunuzz??

Canımm sen Deniz hanıma iletişim yoluyla mesaj yaz. O görür görmez sana cevap yazacaktır. Bence korkma...kaydirigubbakcemile

canım sen hangi bölgede aldın bu sonucu :hulya:
ben zaman olarak bi fark hissetmedim ama zayıfladıklarını daha ilk seansta hissettim...
bu hafta çenenin 2. seansını yaptım, önümüzdeki hafta bikininin zamanı geliyo,
ondan sonraki hafta da bacakların sositososito

canım ben bacaklarıma uyguladım epilixirimi diğer bölgelerden yana şanslıyım ama bacaklarım biraz eşimle yarışır vaziyetteydi tabi bunda gençlikteki cahilliğin payı büyük
15-16 yaşındayken arkadaşıma uyup jilet vurdum ogün bugündür coşkun dereler gibi çağlıyolardı ama inşallah bundan sonra epilixir sayesinde bende köse olucammmm

Arkadaşlar 2.seans için, tüylerin
alınabilir seviyede olmasını mı bekleyeceğiz,
yoksa tam 1 ay sonra mı??

15-20 günde bir epialsyon yapıp epilixir sürmek en ideali ,epilasyon aralıkları max 3 hafta olmalı,3 haftayı geçirmeyin kızlar,ben 1 kez geçirdim ,arayı açmayın,kılların güçlenmesine izin vermeden epilasyonunuzu yapın ,özellikle ilk 10 seans buna herkesin dikkat etmesi gerekiyormuş..

Arkadaşlar 2.seans için, tüylerin
alınabilir seviyede olmasını mı bekleyeceğiz,
yoksa tam 1 ay sonra mı??

normal seans aralıklarınızı geçirmeyin diyorlar.. en uygunu 3 haftada bir epilasyon yapıp epilixir i sürmekmiş.. Bende işe yararsa kızıma da uygulayacağım gerçi daha 6,5 yaşında:)

normal seans aralıklarınızı geçirmeyin diyorlar.. en uygunu 3 haftada bir epilasyon yapıp epilixir i sürmekmiş.. Bende işe yararsa kızıma da uygulayacağım gerçi daha 6,5 yaşında:)

canım Songül de kızı için bizi takip ediyordu ama gurbik deniz hanıma sormuştu... hormonları ilerleyen yaşlarda değişeceği yanlış hatırlamıyorsam 16 yaşına kadar beklemek daha doğru olacak demişti... 5-6 sayfa önce konuşulmuştu... istersen bir göz at... cuma günü konuşulmuştu...

bu arada benden haberler ;

bikini bölgemde tek tük çıktı başka da yok ... şu an 9. günümdeyim... normalde çıkması gerekirdi... henüz çıkan yok diyebilirim...

lazer epilasyon yaptırdığım koltukaltımda denemiştim... orda da pek çıkmadı... çıktıysa da rengi baya açılmış olmalı ki farkına varamıyorum :sm_confused:

başka da bir gelişme yok en son ctz yazmıştım... ayak parmaklarımda çıkan var ama çok az... hala beklemedeyim...

yaw kızlar banka havalesı olunca bu numune ıcın nerden alacaksn urun geldıgı zamn kapıda odeme var bırde.. banka havalesı mevzusunu acıklarmısınız bana lutfen daha once bole bırsey yapmadım da ben bılmıyrm o yuzden..:uhm::çok üzgünüm::Saruboceq:

ben de yazayım bari ne oldu ne bitti :delphin:

ben de epilixiri kullanalı tam 8 gün oldu bugün.
epilatörle alıp koltuk altıma uyguladım.

normalde hep ciletle aldığım için tüyler kaç günde çıkar bi fikrim yok.
bugüne kadar görünen bişey yoktu.
ama bugün tek tük cılız bi kaç tüy ucu var sadece..:lepi:

normalde kaç günde çıkar bayanlar bi diyiverin :delphin: :uhm:

yaw kızlar banka havalesı olunca bu numune ıcın nerden alacaksn urun geldıgı zamn kapıda odeme var bırde.. banka havalesı mevzusunu acıklarmısınız bana lutfen daha once bole bırsey yapmadım da ben bılmıyrm o yuzden..:uhm::çok üzgünüm::Saruboceq:

kubra numune için ücret ödemiyorsun
şayet piasaya sunulan 100 ml lik şişesinden temin etmek istiyorsanda ,epilixirin sitesindeki iletişimden yetkiliyle irtibata geçiyosun.
banka havalesi için bikaç alternatif var arkadaşlar
biri normal şubeden havale çıkarmak,bu biraz tuzlu oluyor,yani fazla masraf keserler
diğeride interaktif bankacılık sistemiyle çok cuzi bir masraf ödeyerek havale çıkarmak
ben ziraat bankasından farklı bir banka ile çalışıyorum ,interaktif bankacılık sistemiyle eft yaptım ,1 tl masraf ödedim ,eğer aynı bankada hesabım olmuş olsaydı hiç masraf ödemeyecektim.
kapıda ödeme çıktımı bilmiyorum ,eğer öyleyse kapıda ödemede hiç masraf yok alıcıya:))

bhk herkesin kıl uzama süresi farklıdır.
sen daha önceki uzama aralığına göre tahmin edebilirsin
benim bütün kıllar 1 ayda anca uzar ,ama ilk çıkışlar 1 hafta sonra başlar ,15 günde yarısı görünmüş olur aşağı yukarı.

Back