- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.001
heheheh vallah anlatsam bitmezzz nerde varsa orayaaa hahahha cok oldugu icin yanii ama ceneme biyik bölgemede düsüniorum yanaklarimda tüy var ellemek istemiorum cünkü sertlesio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yüzümdekiler artık bitmek üzere ..
2 seans sonra kurtulurum diye düşünüyorum.
çok şükür erken başladım artık çok zayıflar
elime bile batmıyorlar yumuşacıklar artık
ama yerlerini biliyorum sarı olsalarda
almaya devam edeceğim kurtulamazlar kötükedihüso
epilixir 1.seans ... 5 Eylül 2009 ... ( saat 16.00 - 24.00 - 6 eylül 2009 saat 09.00 ) uyanamamışım saat 8de napıım :sinifsinif:
uyguladığım bölgeler
** bikini bölgesi : epilatör ve ameliyat eldiveni kullandım... epilasyon sürem 35 dakika...
normal alınabilmeye geliş süreleri 4 hafta ... damlalığın ağız kısmı çok küçük olmadığı için ilk başta kontrolü sağlamakta zorluk çektim ... 5-6 damla kullandım ... diğer 2 seferde de 3-4 damla şeklinde kullandım... henüz çıkan yok...
** üst bacak : epilatör kullandım... ( bu arada bozuk olan epilatörüm çalıştı ... sanırım epilixirin kerameti bu da :sm_confused: ) ...epilasyon sürem 35 dakika... tüm üst bacak bölgemde uygulamadım... sadece iki bacağımda da 5cm x 10cmlik bölgelerde denedim...
daha sonra tüyler çıktıklarında aradaki fark için foto ekleyeceğim... kökleri beliren tüyler var... daha doğrusu kıllar... henüz tam olarak ayrım yapamıyorum...önümüzdeki hafta daha iyi anlayabilirim...
** ayak parmaklarım ve ayaklarımın üstü : epilatörle aldım... 2şer damla kullandım her iki ayağım için... 1er damla parmaklar ; 1er damla ayak üstü...
foto çektim ama ayaklarım çokçrikin çıkmış koymayacağım ... -tatlicadiarzu-
şaka len gurbik dur kızma ... 3-4 hafta sonra aradaki farkı görebilmek için ekleyeceğim... şimdiden gerek yok çirkin ayaklı böcük olarak anılmaya ... :umursamaz:
çok çok dikkatli baktığımda ayak üstünde 1 ; parmaklarda da 2-3 tane görebildim... ama 10 parmakta toplam 2-3 tane... bilemiyorum bunlar almayı unuttuklarım mı yoksa alıp da çıkanlar mı ... miyopum da :kedi: ama çok kısa değiller o yüzden almayı unuttuklarım olduğunu düşünüyorum... 1 haftada o kadar uzayamazlar...
** sağ koltuk altım : cımbızla aldım... 7 lazer seansı sonrası 20 adet tüy vardı... kimisi çok ince kimisi ince... 2 damla kullandım... bakalım sonuç ne olacak... henüz çıkan yok... diğer koltukaltımla tüy farkını çok kolay anlayacağım...incelik ve renk olarak... beklemedeyim...
** kaş üstü ve çene bölgemde de kullandım... o kadar çok yüz yüz dediniz ki dayanamadım...laelaelaelaelae iple aldım ... 2şer damla kullandım her iki bölge içinde...
sivilcelenme olmadı ki pek sever cildim sivilce denen illeti... :1closedeyes:
çenemde çıkan yok...ama kaş üstünde çıkanlar vardı... tabii bunlar da uzundu... sanırım geçen sefer alamadıklarım... bunlara da dün akşam 1 seans yaptım... bu sefer kaş altıma da sürdüm... normalde 2 günde kaş alan bir hatunum... muhtemelen 2 gün sonra dün almadıklarımı alacağım... kısa sürede olmasa da belli bir süre sonra farkı anlayabileceğimi düşünüyorum...
bu arada yanma konusunda çenebazıma katılıyorum...tahriş olmuş birbölge varsa yanma oluyor... yoksa ben de yanma hiç olmadı ki hassas bir cildim vardır...
sadece köpeciğimin ayağımda tırmıkladığı yerde yanma oldu çünkü... yerimseniben
benden bu kadar ... sositososito
kızlar hani bunu 3 haftada bir uyguluyorsunuzya, öyle daha etkili oluryormuş hani.
üst üste uygulamazsak tüyler aynı şekilde tekrarmı çıkıo. mesela benim tamamen bitmesiini değilde azalmasını istediğim yerler var. yani belki bir seanslık belki iki..
o şekilde kullanılıp bırakılmıyormu.
cevap verirseniz çok sevnirim
tabi canım tüy şeklndysee alma bırak öyle kalsn leylaa nrlerdsn yaaa
canım bende yuzum ıcın dusunuyorum yuzumde tuy olarakta var kıl olarakta var ama koyu renkler senınkıler koyumuydu acıkmıydı su sıvılce sorunumu cozım bende baslıycam gel gelelım yuzum sıvılcelerle doldu aldırdıktan sonra su aldırma işi olayımı zorlastırıyor benım