• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

rica ederim gurbikim gorewimiz benim palalar 5 gunden sona baslarını gosteriolardı amma simcik yoklar ayna elimde bi o taraftan bi bu taraftan bakıom ama goremiomsengözlerimebaksanab

ilk gözlemler;

Panter_f

Epilixiri uyguladığı tarih
: 02.09.2009
Epilasyon yöntemi : kuru yolma desek (bıyıklarımı aldıgım bi alet war bole halter seklinde yaylı onla aldım)
Epilixir ile ilgili gözlemler : bugun 1 hafta oldu daha tüylerden tık yok

Epilixirden önce : Tüyler 5 günde çıkmaya başlardı

Nisan83

1-Koltukaltı 29 ağustos 2009da uygulandı
Bikini bölgesi ve bacak 05 eylül 2009da uygulandı
2-Şeker ağda ile temizlendi tüyler
3-koltukaltı bikini bölgesi bacak bölgelerinde uyguladım
4-Bikini bölgem ve bacaklarda henüz çıkmadı 4 gün oldu benim için şuanda normal bu durum önümüzdeki haftadan sonra geşilmeleri tekrar yazacağım
Ama koltuk altım için 2 hafta oldu uygulayalı şuana kadar çıkması lazımdı ama ara ara boşluklar var ve cok az tüy var
5-tüyler eskiye nazaran daha yumuşak ve renk olarakta simsiyah değil

Çenebaz

- 30 Ağustos Zafer Bayramında bikini ve çene altı bölgesinde ilk zaferime imza attım sonra da 6 eylülde tüm bacaklarda...
- bikini bölgesini çoğunlukla eldivenle bir miktar da epilatörle, çene altını cımbızla, bacakları epilatörle aldım
- bikini bölgesi, çene altı ve bacaklarda uyguladım.
- bikini bölgesinde daha tüyler çıkmadı, çene altında tek tük çıktı ve çok cılız, sanırım bu epilixirin marifeti ama 1-2 hafta daha geçince kesin yorum yapabilicem. bacaklar da daha çıkmadı...
- çene altındaki tüyler şu anda kesinlikle eskiye göre çok çok cılız... umarım bunlar aldıklarımdır... diğer tüyler çıkmadığından yorum yapamıyorum.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

PasakliMinikTanrica

bikini bölgem için
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 28.08.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bikini bölgesi
- tüyler kaç gün sonra çıktı? 13 gün oldu ve tüyler daha çıkmadı, nokta nokta belirmeye başladılar zemuszemus
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum

bacak - koltukları ve kaş bölgem
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 05 - 06.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör -kaşlarım için ip-
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? koltukaltı, komple bacak ve kaşlarım
- tüyler kaç gün sonra çıktı? bu bölgelerde de tüylerimden haber alınamıyor
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? henüz tüylerim çıkmadı

kızlar özel mesajlar geldikçe hem ilk sayfada hem güncel sayfamızda yenilemeler yapicam
yalnız keşke önceden kaç günde çıkardı diye de sorsaymısım zalak kafam -tatlicadiarzu-

gurbişim ekleyim o zaman
tüylerin çıkması yer yer değişir, bikini bölgesi baya geç çıkar, yani en az 2 hafta sonra tek tük başlarlar
tam alınma kıvamına 1 ayda gelir
ama çene altı çabuk çıkar uyuzlar :oklava: ama denek olduğumuzdan bu ilk defa işe yarıcak :roflol: benim için en belirleyici o olacak galiba
bacaklar da 2 hafta sonra tek tük başlar, 3 haftada 1 alırım...

Ahnina

- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 31.08.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? Yanak bölgesi
- Tüyler kaç gün sonra çıktı? 9 gün oldu ve kırılarak alınan tüyler çıktı sadece, diğer tüyler çıkmadı.
- Çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum.
Uzun zamandır yüzümü almadığım için (2 yıl) kaç günde çıktığını unuttum.
Bir sonraki seansımı 2-3 gün içinde kırılanlar için yapmayı düşünüyorum. Kırılanlar sırıttı çünkü...

Gurbık one kızların yazdıgı bızde ole yazacakmıyız bebem

bebem özel mesajla epilixir grubundan bu bilgileri istiyorum
senden ricam şu detayları özelime cevaplaman

- ne zaman uyguladiniz (tarih)?
- hangi temizlenme yontemini kullandınız?
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız?
- tüyler kaç gün sonra çıktı?
-epilixirden önce kaç günde çıkardı?
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu?

kurbik benim sorulardan birinde epilixir yerine pilixir yazııııo mafoldumben
bi de normalde bi haftada alınacak gibi olurdu tüylerim koltuklatımda da bacaklarımda da bikini bölgemde de
kaşlarım ise 2 3 gün sonra başlardı çıkmaya

AskBocugu

- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 30 /08/ 2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? sir ağda
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bıyık ve çene
- tüyler kaç gün sonra çıktı? henüz tam cıkmadı tek tük çıktılar daha
-epilixirden önce kaç günde çıkardı? 2 gün sonra kararmaya başlardı bıyıklarım
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? kesinlikle belli belirsiz şekildeler açık renk ve sert deil

ya pasaklım kaşlaarına nasıl kullandın acep kıllara gelırse bıde bıda hıc cıkmazsa ya

aşk böcüküm kaşlarımı kuaförde aldırdım bi güzel
düğün gününün dışında ilk defa hemde akannehir
sonra da alınan yerlere epilxirimi sürdüm zemuszemus
çıkmasın zaten istemiyorum ki çıkmasını bıktım her dakika elimde cımbızla gezmekten mafoldumben

Son düzenleme:
Back