- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
canım bikini bölgeni neyle almiştin?
kırma durumu falan oldu mu?
çıkan tüylerde hiç bi değişiklik yok mu?
kızlar mrb. bişi sorucam ben ama bu numunelerın boyutları nekadar yanı kaç seans gider ortalama :)
canımcım epilatörle aldım..denilenlenlerin aynısınıda yaptım..
ama maalesef hiç bi değiklik olmadı..
yani o bölgemde olmadı sdc...
ben spreyden sonuc aldım nası olsa
süper uyusturuyo
eldivenlen mi alsam naapsam ağda yerine beaaa....
eldivenle rahat oluyor gurbikim ; gayet hijyenik kaydirigubbakcemile3
ama tutulacak kadar uzun olmalı... senin düğün öncesi hangi kıvama gelir ona göre karar ver... yerimseniben
orulek kıvama gelir kanımca akannehir-tatlicadiarzu-
canım 1 ay oluyo ağdanin üstünden geceli
eldivenle alcak kıvama gelir rahatkaydirigubbakcemile2
ben spreyden sonuc aldım nası olsa
süper uyusturuyo
eldivenlen mi alsam naapsam ağda yerine beaaa....
kısçeler aranızda uyuşturma için anestol kullanan var mı?
emla pek pahalı
Gurbik yaaa sen yeni numune grubunu oluştur biz de eklenelim yorumlara. Daha güzel olmaz mı?? Kendim için bişey istiyosam bolca epilixirim olsun:)))))) Hani sevgi seli 88 çok istiyoya ondan diyomDD
hemen soyliim,o spreyi eskiden biliyorum,voleybol oynadim lise universite cok kullandik ondan..o aslinda sivi degil gazdir.hani LPG tupleri de sallarsin icinde su varmis gibi calkalanma sesi gelir ama aslinda gazdir ya iste oyle.sivilastirilmis gaz oldugu icin hemen ucar.bu yuzden rahatca kullan,ardindan yikamana durulamana gerek kalmadan epilixir kullanabilirsin,ucucu gaz oldugu icin ardinda kalinti birakmaz,biraksa bile yagli madeler olmadigindan hic sorun degil..asinda bulma sansiniz olsa peppermint sessential oil acaip uyusturuyor ama turkiyede bulunacagini hic sanmiyorum..bir damlasi cok enis alana yayiliyor ve iki dakika gecmeden uyusturuyor,en az 15-20 dakika etini kesseler duymazsin :) bu srey bence emladan da iyi,ne mutlu ki uyusturma da yapmis,kullan bebem korkmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?