Epilixir kullananların paylaşım alanı

cnm kesın denicem zaten olmayan yerlerede sürcem bakalım nolcak heycNLYIIMMMM..

ayyy ben de istiom o tüycüklerden ama siyah kılcıkların yerine kaydirigubbakcemile5

Allah o tüycüklerden herkese nasip etsin inşalllaaaah delikafadulden

yaaa hani klasik vardır ya tamamen tüysüz olunca ; kız çocuu gibi olup beğenmezlermiş ya bazı erkekler... ayy aslında onları pek umursayasım yok ama ; 2 gündür bebek gibi ya ondan şeyettim bir anda ... kafamçokkarıştı

ayy kendimden şüpheye düştüm ; banane canım benim isteğim önemli ; hiç de erkek milletini düşünemem ben ... istemeyen gider neydio brezilian vaxmıydı neydi onlu hatun bulur :dilcikar:

böcük annem sende bnm gibi nezmandır lazere gidyorsun faydasını görmüş olman lazım artık benm koltuk altım ve fikini bolgem bayb face süper oldu.sen sonuç alamıyormusun nedir kzuum?

böcük annem sende bnm gibi nezmandır lazere gidyorsun faydasını görmüş olman lazım artık benm koltuk altım ve fikini bolgem bayb face süper oldu.sen sonuç alamıyormusun nedir kzuum?

yavrucum ben yarım bacak ve koltukaltı 7seans gittim... 3 aydır filan gitmiom... koltuklatımda 20-30 civarı kaldı ama incecik... makasla kısaltıom hiç de belli olmuo ama sonuçta uzasa uzuyor ... bacağımda da genelde diz çevremde kaldı hep jiletle aldım... kalınlaştı... gidicem ama para ayıramadım bi türlü... yani sonuç aldım sayılır ; eski haline göre gayet iyi ama sonuçta bir sürü de param gitti ve gitmeye de devam edecek...

o yüzden daha uygun bişi bulsam daha süper olur... hem de lazer uygulanamayacak bölgeler de var... ben bikini bölgesini düşünsem de biraz tedirgindim... o yüzden epilixir sonuç verirse lazer yaptırmayacağım... mesela kol için filan da lazere para ayıramazdım ama epilixire ayırabilirim sanırım...

böcüüüm erkeklerin büyük bi cogunlugu temiz kadın severmiş :)
boşver sen o cocuk gibi falan firt uydurmalarını :)

ayy ben hepsini boşverdim zaten o cinsin... :dilcikar:

biz kadınları doyurmak zordur:umursamaz:
daha fazlasını isterdik eminim -tatlicadiarzu-

ayy isteriz tabii... iyi ki de kadınım ... :lepi:

bu şarkıyı 8. günde hala gelmeyen kıllarıma ithaf ediyorummmm

uzdunuz beni kıllar

Ne istiyorsunuz bende aldığınız yetmedimi

Bıkmadınız istemekten size borcum bitmedimi kıllar

Çaresizlik oldunuz hep beni darda koydunuz hep

Yerden yere vurdunuz hep insafınız yokmu kıllarr kıllar

Erittiniz damla damla kopardınız sayfa sayfa

Çağlattınız dalga dalga ezdiniz beni kıllar

Üzdünüz beni kıllar

Dertlerimi bilmediniz çektiğimi görmediniz

Bana fırsat vermediniz sayenizde yaşamadım kıllar

Çaresizlik oldunuz hep beni darda koydunuz hep

Yerden yere vurdunuz hep insafınız yokmu kıllar kıllar

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

satıldığı sayfaya baktım gebelerde kullanılmaz diyo ben emziriyorum ben de mi kullanamam yani bir bilen var mıııı? yaa of seneye yaza kadar kullanırım diye hayal ediyodum hayallerim yıkıldı

bugün itibarıyle koltuk altıma uygulamış bulunuyorum şakkıdı
sadece azalsa ve incelse bile razıyım ben şahsen..
ama daha büyük umutlarım var epilixirden..
hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…