• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

aferim çabuk anlıyosun mayk
showthread.php

ohhh ohhh suyundan da ohh ohh buyundan daaa hihoyyythihoyyythihoyyyt
bu haberler sabah sabah beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz yavrucuklarım zemuszemus
her yorumda benim epilixire olan inancım ve güvenim katlanarak artiyor opuyorumnanaktan
Allahım iyi ki tanışmışız bu mucizeylen zemuszemus

eczanelerde satilmiyor hayatım
yalnızca sitesinden temin edebilirsin
google'a hollyherbs yazarsan sitesine ulaşirsin :)
tüyü çok olana da az olana da etki ediyo hiç kuşkun olmasın :):lepi:

ne yazık ki pro üyeler dısında kimseye numune gönderimimiz yoktur, olmayacaktır canım...
grubumuza katılmak istiyorsan pro üye ol lütfen

evet kurbikim iyi ki tanışmışız bu mucizeynennn zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kocemden de söz aldım epilixir alcez hihoyyyt
ama önce ben kollarıma kullanıcam dio iyi de o zaman bana kalmas kii :gitme: kaydirigubbakcemile3

Öncelikle hepinize günaydınlar...
Evet epilixir bayanları,
nasıl gelişmeler,belki erken ama
memnun kalanları bi görelim ya...

songül ablacım seanslardan önce sık sk gelip yazıyoruz seans sonrasında da sürekli iletişim halindeyiz zemuszemus
denekler memnun gözüküyor kaydirigubbakcemile5

bende c.tesi günü bacak ve bikin bölgemde ilk denememi yaptım
koltuk altıma geçen hafta yapmıştım hala cok cok ufak cıkmaya calısır gibi
belli bir şey yok yani ortada normalde bu kadar zamanda cıkması lazımdı
bacak ve bikini bölgemde hiç yanma olmadı
ağdam bitti banyoya girdim sıcak suyla lifledim kendimi
sonra iyicene kurulandım epilixiri sürdüm zaten hemende kuruyor

bide gurbikim deniz hanımda kullanıyor ya bunu
onun ne kadar zaman olmus kullanalı ve sundaki tüy durumu ne bitmişmi
bi sorsaba canım ya

bende c.tesi günü bacak ve bikin bölgemde ilk denememi yaptım
koltuk altıma geçen hafta yapmıştım hala cok cok ufak cıkmaya calısır gibi
belli bir şey yok yani ortada normalde bu kadar zamanda cıkması lazımdı
bacak ve bikini bölgemde hiç yanma olmadı
ağdam bitti banyoya girdim sıcak suyla lifledim kendimi
sonra iyicene kurulandım epilixiri sürdüm zaten hemende kuruyor

bide gurbikim deniz hanımda kullanıyor ya bunu
onun ne kadar zaman olmus kullanalı ve sundaki tüy durumu ne bitmişmi
bi sorsaba canım ya

sorem bebekim zemuszemus
koltukaltında çıkmaya başlasınlar göreceksin ne kadar inceldigini

bu arada bacaklarının net fotosunu cektin mi canım?

şincik h.sonu deniz hanımlan mailleştim.. koltukaltı ve genitale laser yaptığım içn tüyler yer yer ve çok cılız çıkıyodu... deniz hanım lazere devam et dedi.. ben de bu akşam bacaklarıma dalacam.. haydi bismillah..

of yaaa hiç net cıkmıyor ya gözüküyor ama resimde ama öyle
aman aman bi netliği yok ya :gitme:
bu bakim çektiklerimi koyim cnm

tamam canımkaydirigubbakcemile2

şincik h.sonu deniz hanımlan mailleştim.. koltukaltı ve genitale laser yaptığım içn tüyler yer yer ve çok cılız çıkıyodu... deniz hanım lazere devam et dedi.. ben de bu akşam bacaklarıma dalacam.. haydi bismillah..

ay dedik ya lazer yapanlar lazere devam etsin diye şakalozum benim akannehir

kızlar
yineliyorum;
lütfen sorularınızı başlık altında sorun
özelden gelen sorulara cevap vermiyorum...
başlıgı açma sebebimiz burada konusulması için
yoksa herkese özelden cevap versem nereye varır bunun sonu??

gurbaa prenses bir spreyden bahsetmissin, bu spreyle ılgılı genıs bır bılgı verırmısın kullanımı hakkında ve ılık agda uygulanabılıyormu ( yanı dondurdugu ıcın ılık olan agda kaynar olup iskenceye donusebılıyor bazen ) ve fiyatı nedır ?

he şöle anlatsana be gülüm, anamdan epilixir kullanarak mı doğdum ne bilim :roflol:
az maz alırız o zaman 2 hafta sonra çıktığı kadar zemuszemus

tamam canımkaydirigubbakcemile2

ayyy az kalsın çatlıcaktım uyuyor bu hatunlar diye ... ama gurbik uyanıkmış meğersem...
konuştuk bunları çenem ; sıkı takip lütfeeen :olmaz:

eveeet ben de az soraaa ilk seansımı özetleyeceğim... bekleyin az sonraaa... kaydirigubbakcemile3

kurbik evet bebem ya adı neydi bi daha söylesen şu spreyin
geçmiş mesacları karıştırdım ama diğer topicte yazmışsın sanırım burada bulamadım :sinifsinif:

ayyy az kalsın çatlıcaktım uyuyor bu hatunlar diye ... ama gurbik uyanıkmış meğersem...
konuştuk bunları çenem ; sıkı takip lütfeeen :olmaz:

eveeet ben de az soraaa ilk seansımı özetleyeceğim... bekleyin az sonraaa... kaydirigubbakcemile3

ama ama ben orayı atlamışım demek böcüm, kızma örtminim fisfisfis

gurbaa prenses bir spreyden bahsetmissin, bu spreyle ılgılı genıs bır bılgı verırmısın kullanımı hakkında ve ılık agda uygulanabılıyormu ( yanı dondurdugu ıcın ılık olan agda kaynar olup iskenceye donusebılıyor bazen ) ve fiyatı nedır ?

kurbik evet bebem ya adı neydi bi daha söylesen şu spreyin
geçmiş mesacları karıştırdım ama diğer topicte yazmışsın sanırım burada bulamadım :sinifsinif:

spreyin adi ethylcloride diye bişi...
sporcular sakatlandıgında sıkılıyomuş
13 ytlye aldım
valla sir ağdada kullanılır mı bilmiyorum
bi sorem eczaci kıza
o bununla alıyomuş cunku

canlarım spreyin adı : ethylchloride sprey

tamam o spreyi biliyorum emladan daha ucuz ama bende ise yaramadi yada ben uygulamasında yanlıs yaptım, peki nasıl uygulanıyor ve ılık agda uygulaması ıstedıgımız gıbı yapabılıyormuyuz? ayrıca emlada ıstedıgımız bolgeye rahatca sorun olmadan uygulama yapabılıyoruz bundada aynımı ?

epilixir 1.seans ... 5 Eylül 2009 ... ( saat 16.00 - 24.00 - 6 eylül 2009 saat 09.00 ) uyanamamışım saat 8de napıım :sinifsinif:

uyguladığım bölgeler

** bikini bölgesi : epilatör ve ameliyat eldiveni kullandım... epilasyon sürem 35 dakika...
normal alınabilmeye geliş süreleri 4 hafta ... damlalığın ağız kısmı çok küçük olmadığı için ilk başta kontrolü sağlamakta zorluk çektim ... 5-6 damla kullandım ... diğer 2 seferde de 3-4 damla şeklinde kullandım...

** üst bacak : epilatör kullandım... ( bu arada bozuk olan epilatörüm çalıştı ... sanırım epilixirin kerameti bu da :sm_confused: ) ...epilasyon sürem 35 dakika... tüm üst bacak bölgemde uygulamadım... sadece iki bacağımda da 5cm x 10cmlik bölgelerde denedim...
daha sonra tüyler çıktıklarında aradaki fark için foto ekleyeceğim...

** ayak parmaklarım ve ayaklarımın üstü : epilatörle aldım... 2şer damla kullandım her iki ayağım için... 1er damla parmaklar ; 1er damla ayak üstü...
foto çektim ama ayaklarım çokçrikin çıkmış koymayacağım ... -tatlicadiarzu-
şaka len gurbik dur kızma ... 3-4 hafta sonra aradaki farkı görebilmek için ekleyeceğim... şimdiden gerek yok çirkin ayaklı böcük olarak anılmaya ... :umursamaz:

** sağ koltuk altım : cımbızla aldım... 7 lazer seansı sonrası 20 adet tüy vardı... kimisi çok ince kimisi ince... 2 damla kullandım... bakalım sonuç ne olacak...

** kaş üstü ve çene bölgemde de kullandım... o kadar çok yüz yüz dediniz ki dayanamadım...laelaelaelaelae iple aldım ... 2şer damla kullandım her iki bölge içinde...
sivilcelenme olmadı ki pek sever cildim sivilce denen illeti... :1closedeyes:

bu arada yanma konusunda çenebazıma katılıyorum...tahriş olmuş birbölge varsa yanma oluyor... yoksa ben de yanma hiç olmadı ki hassas bir cildim vardır...

sadece köpeciğimin ayağımda tırmıkladığı yerde yanma oldu çünkü... yerimseniben

benden bu kadar ... sositososito

Back