• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

herkese selam bugun tam bır hafta oldu halen kıllarımdan eser yok azcık burunaltı cıktı oda bırkac tane bellı bıle deıl normalde 2 gun sonra hucuma gecerlerdı kendılerı ay nasıl mutluyum ya ınsallah bu sefer sıhırlı ıksırımız bıtırecek onları kaydirigubbakcemile2

Bugün altıncı günüm, bıyıklarım yer yer çıkmaya başladı, koltuk altı ve malum bölgede seyrek çıkışlar yaşandı. Tabi bu çıkanlar kıl gibi çıkmamış, tüy gibi saç gibi ince olarak :)

selam kızlar hihoyyyt
bikini bölgemin 1. seansını tamamlayalı tam bir hafta oldu
ve tüylerimden hala haber alınamıyor zemuszemus

bugün koltukaltı ve bacaklarımı da aldım epilatörle ve başladım özel iksirimi kullanmaya
yarın 1. seansımı bitiricem
bakalım bu bölgelerde nasıl aşama kaydediciiiiz
cillop bacaklarım ve ben meraklan, heyyycanlan beklemedeyiz delikafadulden

günaydın epilixirci güzellerrr
bendeniz seansımı tamamlayalı tam 1 hafta oldu
normalde dördüncü gün çıkmaya başlayan minik kılcıklarım hala ortada yoklarrr
hadi bakalım hayırlısı

herkese selam bugun tam bır hafta oldu halen kıllarımdan eser yok azcık burunaltı cıktı oda bırkac tane bellı bıle deıl normalde 2 gun sonra hucuma gecerlerdı kendılerı ay nasıl mutluyum ya ınsallah bu sefer sıhırlı ıksırımız bıtırecek onları kaydirigubbakcemile2

ohhh ohhh suyundan da ohh ohh buyundan daaa hihoyyythihoyyythihoyyyt
bu haberler sabah sabah beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz yavrucuklarım zemuszemus
her yorumda benim epilixire olan inancım ve güvenim katlanarak artiyor opuyorumnanaktan
Allahım iyi ki tanışmışız bu mucizeylen zemuszemus

kızlar merhaba ben acayip tüylüyüm yüz göbek hertaraf fena herşeyi kullandım ama fayda etmedi
şimdi yorumları okuyunca heyecanlandım nerden bulabilriz eczanelerde satılıyor mu bir de benim gibilere yarar mı acaba yoksa tüyü az olanlara mı fayda ediyor bilgilendirirseniz sevinirim

eczanelerde satilmiyor hayatım
yalnızca sitesinden temin edebilirsin
google'a hollyherbs yazarsan sitesine ulaşirsin :)
tüyü çok olana da az olana da etki ediyo hiç kuşkun olmasın :):lepi:

merhaba ben bayadır bu epilixirin takipçisiyim diger sitelerde de istemiştim numune ama denke gelmedi bana ben aşırı şekilde tüylüyüm piyasadaki bir çok ürünü kullandım ama fayda etmedi numunesine nasıl ulaşırım bu ürünün????
ayrıca alıcak olduk mu internetten alamazmıyız ben yeni doğum yaptım dışarı pekçıkamıyorum eşimde full timeçalışıyo yada başka bi yolu warmı iyi çalışmalar.........

ne yazık ki pro üyeler dısında kimseye numune gönderimimiz yoktur, olmayacaktır canım...
grubumuza katılmak istiyorsan pro üye ol lütfen

günaydınn dadlı deneklerim......
kızlar bişi dicem bu epiliksir kesinlikle bölgeye göre etki gösterio bizzat kendimde gördüm...
örneğin bikini bölgemde daha sabırlı olmam gerekio....
ama bu göbek varya hani ince bi çizgi inio en gıcıgından orayada yapmıştım hala çıkmadı yaaaa....
hoş tabi bu iki bölge kıyaslanamaz ama göbek bölgesinde çıkmaması çok hoş yaaa...

tadlim aslinda en hizli etki gosterdigi alan bikini bolgesi
hani boyle daha kıldan ziyade tüy olan yerlerde etkisi biraz daha gec oluyor
sende tam tersi olmuş
demek ki hakikaten bünyeden bunyeye farkediyor
yada sen kendini gobekte çıkmamasına şartlandırdın beynin yonlendirmesi ile hormonlar buna endeksli çalişiyor :))

günaydınlarrr
ya kızlar gerçekten yorumları okudukça heyecan kat kat artıyo benim akannehir
kesin işe yarıycak yaşasınnnnn :lepi:
gurbikcimmm bizim kargolar bugün yola çıkıyomuş artıkın bende pro üyeyimmmm alkisalkisalkis bizle ilgilenecek arkadaşı seçtin mi :ecrin_bebek:

annem bugun oluyorunmmmmmmm mail geldı ...yupiii
ulan sen yokken pro olsam nollllcekk kıı

len olm trust me diyoruz anlamıyon muzemuszemus

günaydınlarrr
ya kızlar gerçekten yorumları okudukça heyecan kat kat artıyo benim akannehir
kesin işe yarıycak yaşasınnnnn :lepi:
gurbikcimmm bizim kargolar bugün yola çıkıyomuş artıkın bende pro üyeyimmmm alkisalkisalkis bizle ilgilenecek arkadaşı seçtin mi :ecrin_bebek:

canım hayırlı ugurlu olsun :)
2. grup için numuneleri dagitirkene bu topiği takip edip yorumlar yapan ilgili alakalı pro üyeler öncelikli olcak
yani sen ve bi kaç meraklı taaazem 2. grubumuzun liste başları olcaksınız inşallah zemuszemus

ben de dün ikinci denememi bacaklarda yaptım yavriler delikafadulden
ama yine bol kepçe lokantası ben az tutamadım şunu 2 bacak toplam 15er damla her seferinde :tomato:
yeni bi tecrübe edindim kızlar bu yanma olayıyla ilgili
geçen seferkinde hiç tahriş etmeden yaptığım için hiç yanma olmamıştı
bu sefer tahriş ettiğim bölgelerde yanma oldu sadece
ben normalde bacakları epilatörle almazdım, o sebepten çok canımı yaktım
hala bacaklarım acıyo :gitme:
olsun kurtulalım da acısın napim :))

ben de dün ikinci denememi bacaklarda yaptım yavriler delikafadulden
ama yine bol kepçe lokantası ben az tutamadım şunu 2 bacak toplam 15er damla her seferinde :tomato:
yeni bi tecrübe edindim kızlar bu yanma olayıyla ilgili
geçen seferkinde hiç tahriş etmeden yaptığım için hiç yanma olmamıştı
bu sefer tahriş ettiğim bölgelerde yanma oldu sadece
ben normalde bacakları epilatörle almazdım, o sebepten çok canımı yaktım
hala bacaklarım acıyo :gitme:

çenem senin 2. seans bu
peki gözlemlerin neler?
çıkan tüylerin durumu ne?

tmm bebem soyluyorum once ağda cımbızla alıyoruz kokten sonrada epilixirimizi 8 saat arayla kullanıyoruz hahahahahahahahah biliyoz mannak..

Valla gurbacım ben de topiği takip ediyorum hergün okuyorum. Bişey yazmıyorum ama:( Nolcekk şimdii... Napıcam ben:(( Boşa mı pro üye oldum :çok üzgünüm:

Back