• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canım normalde ben jiletle aldığım için akşama belli olurdu sabah alsamkaydirigubbakcemile3
epilatörle bir kaç kere almışlığım var düğün günü yani sabahı temizledim kendimi 2.gün ince ince çıkmaya başlamışlardı..izmirdeydik yaşadığım hayal kırıklığını ve üzüntüyü anlatamam..hemen jiletle tekrar temizlemiştim kendimi.mafoldumben
ki üzerinden 3 sene geçti düğünümün..kıllarım daha fazlalaştı pko illetinden dolayı,jiletinden etkisi fazla tabi..inan hiç bir şey yok şu anda..tertemizim..:lepi:
pırıl pırılım..kaydirigubbakcemile5
selin bacım sen hala buralardamısın;gitde pro al gel hadeakannehir

saru kafam pcolularda etkileri çok güzelmiş
bunu Deniz hanım söylemişti
şanslısın bebem kaydirigubbakcemile5

canım normalde ben jiletle aldığım için akşama belli olurdu sabah alsamkaydirigubbakcemile3
epilatörle bir kaç kere almışlığım var düğün günü yani sabahı temizledim kendimi 2.gün ince ince çıkmaya başlamışlardı..izmirdeydik yaşadığım hayal kırıklığını ve üzüntüyü anlatamam..hemen jiletle tekrar temizlemiştim kendimi.mafoldumben
ki üzerinden 3 sene geçti düğünümün..kıllarım daha fazlalaştı pko illetinden dolayı,jiletinden etkisi fazla tabi..inan hiç bir şey yok şu anda..tertemizim..:lepi:
pırıl pırılım..kaydirigubbakcemile5
selin bacım sen hala buralardamısın;gitde pro al gel hadeakannehir

olcam bugun parayı yatrıp olcam işte bugun kartım yoldaymıss

sprey hakkında bilgi bekliyorum arkadaslarrr :(

daha önce sıkılaştırılarak sıvı hale getirilmiş ethylchloride uygulandığı bölgede buharlaşma sonucu ısı kaybına neden olarak soğutma etkisi yapar. kısa süreli lokal duyu kaybı meydana getirir.

Kullanım şekli ve dozu: 20 30 cm mesafeden birkaç saniye (10 sn) süre ile valfe basılı tutularak püskürtülür. Uygulanan bölgede beyaz bir film tabakası oluşturur ve kısa süreli duyu kaybı meydana gelir.

kim ben mi?
başka amaç derken?
ne başkası berfin epilasyon için test ettim yahu :roflol:

tamam işte bende onu merak ettım arkadas ası ıcın kullanıyoruz dedıde ona karsılık dedım, uygulaması nasıl etkısı ne kadar suruyor, ben daha once denedım beceremedım malum emlada cok pahalı etkılı ama pahalı ve bulmak zor

yarılcak ne var bunda olm :mymeka:
ilk gecede sıkcaz demedik herhal manda yavrusu -tatlicadiarzu-

alla alla ya yarılırım yarılırım keyif benim diilmi :dilcikar:

ozman o işin espirisi kalmazkı çenecim hahahahahahaahah sen oyle yaparsınnn :)))

nan sen ne anladın, aklın fikrin ne :mymeka:
ben öyle bişi demedim :mymeka:
uyuşcak acımıyo diye kaptırıcaksnız makineye demek istedim :roflol:

alla alla ya yarılırım yarılırım keyif benim diilmi :dilcikar:

nan sen ne anladın, aklın fikrin ne :mymeka:
ben öyle bişi demedim :mymeka:
uyuşcak acımıyo diye kaptırıcaksnız makineye demek istedim :roflol:

heeeeeee eminim oyle dmek istedin yalanjııı seni:))))estapitpitititptpititi....

merhaba arkadaşlar epilixir i nereden temin ediyorsunuz.yorumlarınızı okudum

memnun kalan arklar fazla bende denemek istiyorum.teşekkürler

şimdilik numune olarak gönderildi canım burdan belli koşulları sağlayan arkadaşlara
ama temin etmek istersen hollyherbs yazıp sitesinden sipariş verebiliyorsun buyrunnnnnnnnn

gurbiş annem ben sana bişey sorcam
şimdi ben bikini bolgeme lazer yaptırıyorum ya malum kıl neyim yok artık orda
artık hiç çıkmasın diye epilixiri oraya nasıl kullancam aynı şekılde koltuk altımda geçerli
bu konu mühüm bence
bir açıklma yapabülürmüsün gulüm:)))))))))))))

artık hiç çıkmasın diye epilixiri oraya nasıl kullancam aynı şekılde koltuk altımda geçerli
bu konu mühüm bence

selin Allahaşkına mantıklı sorular sor ya...

len küçük böück pro değül ona niye yolladın ozman aaaaaaalllllllaaaaaammmmmmm yaaaaaaaa

böcüküm sen bi harikasin zemuszemus
süper anlatmişsin :lepi:
evet meraklan bekliyoz kaydirigubbakcemile5

selin şekerim ;bak neden bana numune yollandığını gurbikim yazmış...
çünkü ben bir harikayım zemuszemus

bu konu mühüm bence

yavrucum lazere devam ediosan ; lazere devam edicen ben de sormuştum...
epilixiri uygulamak için kökten alman lazım... eee lazer sırasında da kökten alamıyoruz biliyosun...

gerçi ben sağ koltuklatıma denedim kalan tüycükler için ... sonucu sölerim sana...

yani demem o ki ; kıl tüy yoksa nereni alıp uygulucan sen bu epilixiri onu söle bakalım

bebm bunu sormamın amacı bioderi bilirsin onu kullancaktım ben lazerin üstüne uygulanabiliniyor denmişti aynı şwkılde karnca yumustası yağndada konusulmustu.oyuzden sordum yoksa ben bacaklarım için düşünmüştüm.epilixiri.

peki arklar numunesini nasıl alabiliyoruz.bacaklarımı yeni aldım belim tutuldu valla denemek isterim bende

canım sadece pro üyelere numune gönderimimiz var

fiyatı ne kadar bu ilacın

ilaç değil bu ürün tamamen bitkisel bir karişim
asla hiç bir zararlı kimyasal içermiyor vereliniortak
100ml fiyati 150 ytl sitesinde canım
piyasada satisi yok...

bebm bunu sormamın amacı bioderi bilirsin onu kullancaktım ben lazerin üstüne uygulanabiliniyor denmişti aynı şwkılde karnca yumustası yağndada konusulmustu.oyuzden sordum yoksa ben bacaklarım için düşünmüştüm.epilixiri.

kuzum bioderde klasik söylenen şudur ; eğer kökten almadan kullanıyorsan sonuç alman uzun sürecektir... bu şekilde denenmedi sanırım epilixir ... sana numune gelirse sen de bu konuda denersin ... bakalım nolacak sonuç biz de öğreniriz...

canım sadece pro üyelere numune gönderimimiz var

ilaç değil bu ürün tamamen bitkisel bir karişim
asla hiç bir zararlı kimyasal içermiyor vereliniortak
100ml fiyati 150 ytl sitesinde canım
piyasada satisi yok...

ama kendi sitesinden satın alabilirsin canım... holyherbs yazıcan google amcaya o da sana sölicek ... kaydirigubbakcemile3

efenim benim de epilasyonumun 10. günü bugün.
koltukaltımda ince ince tüyler belirmeye başladı.
fakat benim normalde 3 haftaya kadar çıkarlar.
o yüzden biraz daha bekleyip, kesin gözlemlerimi yazmam daha doğru olur.a.s

bikini bölgemin de 9. günüdür bugün.(savaş anlatır gibi oldukaydirigubbakcemile3)
orası da hala ilk günkü aldığım gibi.
kırdığımı sanmıştım ama kırsaydım şimdiye kadar uzamış olmalıydılar.
bir de benim pikini bölgem bi garip.
ağdadan sonra sanki jiletlemiş gibi pütürler gelmişti elime.
o kıllar hiç uzamamışlar, hala aynı boydalar.
zaten uzun kılların, hemen yanında bulunuyorlardı bunlar.
hiç uzamıyor ama orda öööylece duruyolar.
nedir bu durum hiç anlamış değilim.

yalnız belli bir bölgesinde tüycükler belirmiş.
bunlar kesin epilixir sayesinde incelmiş simsiyah kıllarım:lepi:
bundan eminim, çünkü o bölge yoğun bi şekilde kılla kaplıydı.

işte böyle:delphin:

Back