• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

epilixir 1.seans ... 5 Eylül 2009 ... ( saat 16.00 - 24.00 - 6 eylül 2009 saat 09.00 ) uyanamamışım saat 8de napıım :sinifsinif:

uyguladığım bölgeler

** bikini bölgesi : epilatör ve ameliyat eldiveni kullandım... epilasyon sürem 35 dakika...
normal alınabilmeye geliş süreleri 4 hafta ... damlalığın ağız kısmı çok küçük olmadığı için ilk başta kontrolü sağlamakta zorluk çektim ... 5-6 damla kullandım ... diğer 2 seferde de 3-4 damla şeklinde kullandım...

** üst bacak : epilatör kullandım... ( bu arada bozuk olan epilatörüm çalıştı ... sanırım epilixirin kerameti bu da :sm_confused: ) ...epilasyon sürem 35 dakika... tüm üst bacak bölgemde uygulamadım... sadece iki bacağımda da 5cm x 10cmlik bölgelerde denedim...
daha sonra tüyler çıktıklarında aradaki fark için foto ekleyeceğim...

** ayak parmaklarım ve ayaklarımın üstü : epilatörle aldım... 2şer damla kullandım her iki ayağım için... 1er damla parmaklar ; 1er damla ayak üstü...
foto çektim ama ayaklarım çokçrikin çıkmış koymayacağım ... -tatlicadiarzu-
şaka len gurbik dur kızma ... 3-4 hafta sonra aradaki farkı görebilmek için ekleyeceğim... şimdiden gerek yok çirkin ayaklı böcük olarak anılmaya ... :umursamaz:

** sağ koltuk altım : cımbızla aldım... 7 lazer seansı sonrası 20 adet tüy vardı... kimisi çok ince kimisi ince... 2 damla kullandım... bakalım sonuç ne olacak...

** kaş üstü ve çene bölgemde de kullandım... o kadar çok yüz yüz dediniz ki dayanamadım...laelaelaelaelae iple aldım ... 2şer damla kullandım her iki bölge içinde...
sivilcelenme olmadı ki pek sever cildim sivilce denen illeti... :1closedeyes:

bu arada yanma konusunda çenebazıma katılıyorum...tahriş olmuş birbölge varsa yanma oluyor... yoksa ben de yanma hiç olmadı ki hassas bir cildim vardır...

sadece köpeciğimin ayağımda tırmıkladığı yerde yanma oldu çünkü... yerimseniben

benden bu kadar ... sositososito

böcüküm sen bi harikasin zemuszemus
süper anlatmişsin :lepi:
evet meraklan bekliyoz kaydirigubbakcemile5

epilixir 1.seans ... 5 Eylül 2009 ... ( saat 16.00 - 24.00 - 6 eylül 2009 saat 09.00 ) uyanamamışım saat 8de napıım :sinifsinif:

uyguladığım bölgeler

** bikini bölgesi : epilatör ve ameliyat eldiveni kullandım... epilasyon sürem 35 dakika...
normal alınabilmeye geliş süreleri 4 hafta ... damlalığın ağız kısmı çok küçük olmadığı için ilk başta kontrolü sağlamakta zorluk çektim ... 5-6 damla kullandım ... diğer 2 seferde de 3-4 damla şeklinde kullandım...

** üst bacak : epilatör kullandım... ( bu arada bozuk olan epilatörüm çalıştı ... sanırım epilixirin kerameti bu da :sm_confused: ) ...epilasyon sürem 35 dakika... tüm üst bacak bölgemde uygulamadım... sadece iki bacağımda da 5cm x 10cmlik bölgelerde denedim...
daha sonra tüyler çıktıklarında aradaki fark için foto ekleyeceğim...

** ayak parmaklarım ve ayaklarımın üstü : epilatörle aldım... 2şer damla kullandım her iki ayağım için... 1er damla parmaklar ; 1er damla ayak üstü...
foto çektim ama ayaklarım çokçrikin çıkmış koymayacağım ... -tatlicadiarzu-
şaka len gurbik dur kızma ... 3-4 hafta sonra aradaki farkı görebilmek için ekleyeceğim... şimdiden gerek yok çirkin ayaklı böcük olarak anılmaya ... :umursamaz:

** sağ koltuk altım : cımbızla aldım... 7 lazer seansı sonrası 20 adet tüy vardı... kimisi çok ince kimisi ince... 2 damla kullandım... bakalım sonuç ne olacak...

** kaş üstü ve çene bölgemde de kullandım... o kadar çok yüz yüz dediniz ki dayanamadım...laelaelaelaelae iple aldım ... 2şer damla kullandım her iki bölge içinde...
sivilcelenme olmadı ki pek sever cildim sivilce denen illeti... :1closedeyes:

bu arada yanma konusunda çenebazıma katılıyorum...tahriş olmuş birbölge varsa yanma oluyor... yoksa ben de yanma hiç olmadı ki hassas bir cildim vardır...

sadece köpeciğimin ayağımda tırmıkladığı yerde yanma oldu çünkü... yerimseniben

benden bu kadar ... sositososito

Canım açıklamaların için çok mersi:)) Pek de güzel yazmışsın... Ben de yazıcam işte böleee:)))kaydirigubbakcemile4

sari kafam once kaç günde belirti olayorudu kaydirigubbakcemile2

canım normalde ben jiletle aldığım için akşama belli olurdu sabah alsamkaydirigubbakcemile3
epilatörle bir kaç kere almışlığım var düğün günü yani sabahı temizledim kendimi 2.gün ince ince çıkmaya başlamışlardı..izmirdeydik yaşadığım hayal kırıklığını ve üzüntüyü anlatamam..hemen jiletle tekrar temizlemiştim kendimi.mafoldumben
ki üzerinden 3 sene geçti düğünümün..kıllarım daha fazlalaştı pko illetinden dolayı,jiletinden etkisi fazla tabi..inan hiç bir şey yok şu anda..tertemizim..:lepi:
pırıl pırılım..kaydirigubbakcemile5
selin bacım sen hala buralardamısın;gitde pro al gel hadeakannehir

Back