• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

kızlar mrb sizi gercekten artık sıkı takıp etmeye basladım :) supersınız:)
yalnız kafama bısı takıldı sormak ıstedım.
sitesinde okuduğum kadarıyla epilasyonu takıp eden ilk 24 saat içinde suyla temas edilmemelidir yoksa tekrarlanmalıdır yazıyor. kol bacak için kolay fakat bikini bölgesinde kullanım nasıl olucak:kedi: henuz almadım ama almayı dusunuorum yardımcı olursanız sevinirim opuyorumnanaktan

acıların cociğiiiii, gel gel kıyamam :teselli: kurtulcaz onlardan zemuszemus

Geldim anam:çok üzgünüm:

len bekle 10 gün daha ondan sorna yap diyoz ya :mymeka:
kim goruyo senin gobeenlen kuyruk sokumunu pisluk ne işler ceviriyon öt bakalım akannehir

Bu halde bişiler çeviremem merak etmeyin:roflol::roflol:
Yaa ben bunları yok etmeye ne kadar erken başlardam o kadar çabuk kurtulurum.
Şimcik zaten biriylen tanıştım:kedi: Olurda evlenirsem :kedi: tüysüz olmak istiyorum, yada az tüylü, yada tüylerimin rengi siyah olmasın en azındanmafoldumben

editör nickli editöremi yoksa herhangi bir editöremi mesaj atayım gurbaa..

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html

Şu linki tıkla işte. Burada yazıyor nasıl yapacağın.

daha ne kadar kısaltsaydım yahu, kırpa kırpa bişeye döndü nickim :roflol:
hem sizin için türemiş isim şettim ki kısaltabilin :dilcikar:

Ayy ne ka akıllı bi insan Allah'ım gözlerim yaşardıakannehir

kızlar mrb sizi gercekten artık sıkı takıp etmeye basladım :) supersınız:)
yalnız kafama bısı takıldı sormak ıstedım.
sitesinde okuduğum kadarıyla epilasyonu takıp eden ilk 24 saat içinde suyla temas edilmemelidir yoksa tekrarlanmalıdır yazıyor. kol bacak için kolay fakat bikini bölgesinde kullanım nasıl olucak:kedi: henuz almadım ama almayı dusunuorum yardımcı olursanız sevinirim opuyorumnanaktan

valla bebem mümkünse 24 saat işemiyecen -tatlicadiarzu-

yani nası anlatılır ki
epilixir uyguladıgın bölgelere su değdirmeyeceksin dikkatli olacaksın
çis de tabi
yok eğer değerse epilixiri yeniden uygulayacaksın

toolet kağıdı kullan ilk 24 saat su değdirme dicem de çok makul bi cozummuş gibi durmuyo -tatlicadiarzu-

çene la senin önceki nikin neydi

32 saatte söylenen nickim vardı :roflol:
sahsima_munhasir dim cicim sositososito
ama bu cadalozlar yok söyleyemiyoruz yok ben nasıl cımlı yapıcam onu falan diye beynimi yidiler değiştim :umursamaz:

ben oyumu şaseden yana kullanmıştım ama neyse kısaca çene diim ben sana lülülülülülü

şasenin de yeni bi anlamını öğrendim geçen gün annemden :roflol:
çeyizliklerin etrafına şase geçiliyomuş :roflol:
ne günlerdi be :asigim:
hergün ağlardık kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ama bu cadalozlar yok söyleyemiyoruz yok ben nasıl cımlı yapıcam onu falan diye beynimi yidiler değiştim :umursamaz:

hergün ağlardı kaydirigubbakcemile5

len ben seni ozman hiç görmediydim
çene olduktan sonra dilin papuc gibi uzadı maşallah şimdi de gormemezlikten geliyom ama ne mümkün -tatlicadiarzu-

teşekkürler kızlar 3 değişik kullanıcı adı gönderdim ,artık şansıma ne çıkarsa:))
tek kelimelik oldu ...ben bile giriş yaparken zorlanıyordum yaff,çok ii oldu değişiklik seçeneğinin olması..

bikini bölgesi(yıkanma gereksinimi nedeniyle) ve koltuk altı(ter sebebiyle) su ile temas halinde oluyor genlde,uygulamanın birini uyumadan önceki vakte almakta fayda var,bende koltuk altı ter şikayeti var,diyelimki akşam 9 da epilasyon yaptım 1.uygulamayı yaptım,2.uygulamamı gece 12-1 arası yapıyorum uyumadan önce yani,sonrakini 8 saat sonrasında ,bende işe yaradı böyle,napimm koltuk altım gün içerisinde nemli hep:((
haaa bu arada yine söylemeyi unuttuğum birşey var ,epilixir benim aşırı terleme şikayetimin olduğu kolatımdaki terlemeyi yarı yarıya indirdi ,sebebini bilmiyorum ama böyle bi iyiliği oldu epilixirin ,bu yüzdende ayrıcana çok mutluyum,bende bölgesel hiperhidroz var yani sadece koltuk altımda kontrolsüz terleme var:((

len ben seni ozman hiç görmediydim
çene olduktan sonra dilin papuc gibi uzadı maşallah şimdi de gormemezlikten geliyom ama ne mümkün -tatlicadiarzu-

o zamanlar sevgilisinden ayrılanların dışına çıkmazdım :roflol:
sonradan açıldık kabak çiçee misali
bu böcü hatunuyla da ordan kaynaşığız :1hug:
ah canım ya, az nazımızı çekmedi, dert anası valla :asigim:

gubim ne kadar görmezliklten gelirsen gel, yapışırım yakana Şeniz

valla bebem mümkünse 24 saat işemiyecen -tatlicadiarzu-

yani nası anlatılır ki
epilixir uyguladıgın bölgelere su değdirmeyeceksin dikkatli olacaksın
çis de tabi
yok eğer değerse epilixiri yeniden uygulayacaksın

toolet kağıdı kullan ilk 24 saat su değdirme dicem de çok makul bi cozummuş gibi durmuyo -tatlicadiarzu-

evet bencede biras zor ama yorum super teskkuler :roflol:

teşekkürler kızlar 3 değişik kullanıcı adı gönderdim ,artık şansıma ne çıkarsa:))
tek kelimelik oldu ...ben bile giriş yaparken zorlanıyordum yaff,çok ii oldu değişiklik seçeneğinin olması..

bikini bölgesi(yıkanma gereksinimi nedeniyle) ve koltuk altı(ter sebebiyle) su ile temas halinde oluyor genlde,uygulamanın birini uyumadan önceki vakte almakta fayda var,bende koltuk altı ter şikayeti var,diyelimki akşam 9 da epilasyon yaptım 1.uygulamayı yaptım,2.uygulamamı gece 12-1 arası yapıyorum uyumadan önce yani,sonrakini 8 saat sonrasında ,bende işe yaradı böyle,napimm koltuk altım gün içerisinde nemli hep:((
haaa bu arada yine söylemeyi unuttuğum birşey var ,epilixir benim aşırı terleme şikayetimin olduğu kolatımdaki terlemeyi yarı yarıya indirdi ,sebebini bilmiyorum ama böyle bi iyiliği oldu epilixirin ,bu yüzdende ayrıcana çok mutluyum,bende bölgesel hiperhidroz var yani sadece koltuk altımda kontrolsüz terleme var:((

senin adına çok sevindim canım
melodi nerde melodi
ev taşiyo pek ugrayamıyo şu sıralar ama geldiginde terleme sorununa care oldugunu duyunca çok sevinicek eminim :)

yalnız canım 9dan 12-1e kadar maksimum 5 saat aralıgı var
8i düşürmek sorun olmuyo mu ki?

gurbaa ben sadece koltuk altım için yapıyorum bu uygulamayı
çünki aşırı terliyor,çok geç saatlere kadar bekleyemedim o seansımda
ama her defasında bu saatlere denk gemiyor ben bu seansımı misal verdim ,
bazende fazla sürüyorum koltuk altıma epilixiri ,yani 3ten fazla 4 olduğuda oldu ..bendeki gaye terlemenin durduğu bi vakittede epilixiri sürmekti...
umarım kafa karıştırmadım..
kıl sorunum yok benim öyle,bacak kolatı ve bikinide var buna rağmen takıntı yapıyorum, ama bu terleme sorununuda kıl kadar ciddi bi sorun benim için,ter problemimide kıl kadar ciddie alsaydım şimdiye kurtulmuştum belkide :)) ama yeminle söylüyorum bu yaz en az terlediğim yazdı,eskisi gibi belime kadar terlemem olmadı hiç,normal bir terleme ..birde epilixirden sebep ter önleyicide kullanamadım,sağolsun epilixir halledeyim dedi bu terzedeyide:))

gurbaa ben sadece koltuk altım için yapıyorum bu uygulamayı
çünki aşırı terliyor,çok geç saatlere kadar bekleyemedim o seansımda
ama her defasında bu saatlere denk gemiyor ben bu seansımı misal verdim ,
bazende fazla sürüyorum koltuk altıma epilixiri ,yani 3ten fazla 4 olduğuda oldu ..bendeki gaye terlemenin durduğu bi vakittede epilixiri sürmekti...
umarım kafa karıştırmadım..
kıl sorunum yok benim öyle,bacak kolatı ve bikinide var buna rağmen takıntı yapıyorum, ama bu terleme sorununuda kıl kadar ciddi bi sorun benim için,ter problemimide kıl kadar ciddie alsaydım şimdiye kurtulmuştum belkide :)) ama yeminle söylüyorum bu yaz en az terlediğim yazdı,eskisi gibi belime kadar terlemem olmadı hiç,normal bir terleme ..birde epilixirden sebep ter önleyicide kullanamadım,sağolsun epilixir halledeyim dedi bu terzedeyide:))
canım yok kafa karıştırmadın :1hug:
gayet iyi anladım ben seni
bu arada inşallah ter sorunu olanlara da ışık olur mu acıklaman Şeniz

valla hiç bilemiyicem gurbaa ,bende böyle bi etksisi oldu ve kesinlikle epilixirden etkilendiğine eminim,kendimi tanıyorum çünki..
umarım diğer terzedelerdede işe yarar .
no sweat adında bi sabun çıkmış ter önleyici ona bakınıyorum kaç gündür ama daha pek tanınmamış galiba,FDA onayı var sabunun ,bitkilerden elde edilmiş oda ,mantıklı görünüyo içindekiler ,denemek lazım
sanırım alıcam bu sabunu yakında ,önümüzde bir sürü düğün dernek var ,terlememem lazım:))
^^^^
size iyi sohpetler ,bugün burayı hatmettim,benden şimdilik bu kadar,hepiniz öpüldünüz...

Benim fikrim onları da şimdi hallet aralarında fazla zaman dilimi olmadığı için 2. seansı birlikte yaparsın. Benim fikrim tabi:uhm:

kızlar ben yüzümde kullanıcam bu ürünü sizin deneyimlerinize göre. şimdilik sir yaptırıp, karnca yumurtası yağı kullnıyorum. umarım epilixir dermanımız olur. hycanla takip ediyorum sizi özellikle de favori çene bölgesinide kullanan arkadalarımı

kızlar ben yüzümde kullanıcam bu ürünü sizin deneyimlerinize göre. şimdilik sir yaptırıp, karnca yumurtası yağı kullnıyorum. umarım epilixir dermanımız olur. hycanla takip ediyorum sizi özellikle de favori çene bölgesinide kullanan arkadalarımı

Sir sende sivilce yapmadı mı, benim yüzümü mahvetti resmen. Yapmaz olsaydım. Epilixire devam, kızkardeşim de bıyık bölgesini sirle aldığında 1 gün kızarık kızarık geziniyordu. Epilixirle hiçbirşey olmamış. Onarıcı da olmuş bir bakıma.

hergün ağlardık kaydirigubbakcemile5

o zamanlar sevgilisinden ayrılanların dışına çıkmazdım :roflol:
sonradan açıldık kabak çiçee misali
bu böcü hatunuyla da ordan kaynaşığız :1hug:
ah canım ya, az nazımızı çekmedi, dert anası valla :asigim:

gubim ne kadar görmezliklten gelirsen gel, yapışırım yakana Şeniz

ne günlerdi yaaww... bak çok şey oldum şimcik :a015:
neyse geçti gitttiii ; nerdeyse 1 yıl olcak yaw :kedi:

bu arada şase demek ii bişeymiş yane ;araba lastiği şeysi değil yaniii -tatlicadiarzu-

Sir sende sivilce yapmadı mı, benim yüzümü mahvetti resmen. Yapmaz olsaydım. Epilixire devam, kızkardeşim de bıyık bölgesini sirle aldığında 1 gün kızarık kızarık geziniyordu. Epilixirle hiçbirşey olmamış. Onarıcı da olmuş bir bakıma.

ya ben de bundan 4 sene kadar önce yüzümdeki tüyleri aldırdığımda sivilce olmuştu... başlangıç gibi sonra roaccutane tedavisi gördüm ... ondan sonra da sivilce izlerinden yüzümdeki tüylerle uğraşmaya sıra gelmedi ; zaten rahatsız da olmuyorum artık...

ama güzel olurdu yaa kaymak gibi cildim olsaydı ...:kedi:

bakarsınız sizin denemelerinize göre daha sonra yüzümde kullanırım ama bunun için cidden önceden sivilce sorunu olup da epilixirde böyle bir sorunla karşılaşmayan birilerinin beni cesaretlendirmesi gerek ki pek kolay olmaz sanırım... :sinifsinif:

ya ben de bundan 4 sene kadar önce yüzümdeki tüyleri aldırdığımda sivilce olmuştu... başlangıç gibi sonra roaccutane tedavisi gördüm ... ondan sonra da sivilce izlerinden yüzümdeki tüylerle uğraşmaya sıra gelmedi ; zaten rahatsız da olmuyorum artık...

ama güzel olurdu yaa kaymak gibi cildim olsaydı ...:kedi:

bakarsınız sizin denemelerinize göre daha sonra yüzümde kullanırım ama bunun için cidden önceden sivilce sorunu olup da epilixirde böyle bir sorunla karşılaşmayan birilerinin beni cesaretlendirmesi gerek ki pek kolay olmaz sanırım... :sinifsinif:

İşte o birisi benimkaydirigubbakcemile3. Sirde inanılmaz sorun yaşadım ben ama Pazartesi günü Epilatörle alıp Epilixir uyguladım. Ve önceki sayfalardan bakarsan fotom da var, bir sıkıntım olmadı şimdilik.

Back