• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

ayy canım ya :1hug:
evet beklemek sabır istiyor ama, biz de her seans arası 3 hafta bekliyoruz, hemen olup bitmiyor ki, sonraları seans arası da mecbur uzuyor...

ooo k.altı göbek bikini 4 seans süpermiş:) 3 hafta aralıklarlamı uyguladın canım sen.yoksa 2 ay demişsin yani 2 hafta aralıklarlamı uyguladın.bide etkisini gördnmü nasıl seyreldi incweldmi?

2 hafta tuttum süreyi ben 4 seans demişim ya o şişe 3,seans gitti bana yanlış yazmışım yani süreyi 2hafta tuttuğumda oldu 3 haftada tuttuğumda oldu.2ay gitti sonuçta 20milim,incelme ve seyrelme var,koltuklatında kıl yapısında incelme,bikinide seyrelme söz konusu bakalım 10seans yapıyımda kesin yorumu o zaman yapıcam

ben de dün 3. seansımı yaptım
koltukaltına uyguluyorum
epilatör ile alıyorum
ve seyrelme olduğunu farkettim bu defa
umarım gittikçe işe yarar
hepinize kolay gelsin...

kızlar hala bu ürünü kullanıpta uzun süre ara veren yokmu. ben gerçekten merak ediyorum uzun süre kullanmadıktan sonra tüyler tekrar çıkacakmı çıkmayacakmı.

kızlar hala bu ürünü kullanıpta uzun süre ara veren yokmu. ben gerçekten merak ediyorum uzun süre kullanmadıktan sonra tüyler tekrar çıkacakmı çıkmayacakmı.

canım henüz o kadar uzun süre kullanan pek yok... o kadar eski bir ürün değil çünkü...
bir arkadaşımız uzun süredir kullanıyor ama o da ara vermedi sanırım...

Merhabalar; bu ürünü genitale uyguluyor musunuz yoksa sadece bikini bölgesine mi?

ben uyguluyorum canım... bir problem yaşamadım...

canım onun için dediğin gibi uzun süre geçmesi lazım kaydirigubbakcemile3

Merhabalar; bu ürünü genitale uyguluyor musunuz yoksa sadece bikini bölgesine mi?

ben de kıl tüy gördüğüm her yere uyguluyorum.

berna kendi sonuçlarımı alıntı yapıyorum... fikir edinmen için...
bu haftasonu koltukaltı 7. seansımı yapacağım... çıkanlar var...

bikini bölgesi de çıktı ama henüz alınacak boyutta değiller...

kaş ve alın bölgemde memnunum bence incelme var...

günaydın herkese... güncelleme zamanım ...

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu...
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
9 ocak : koltukaltı 6.seans ( seans aralığı 5 hafta) : pek fark yoktu... ama bu sefer iki koltukaltıma da uyguladım...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta )
22 kasım - 6.seans

seans aralarımı 2 hafta yaptım... çıktıkça alıyorum... genel olarak kaş bölgemde azalma ve incelme var... yalnız benimcildim hassas ve problemlidir... yani roaccutane tedavisi görmüştüm daha önce... sivilceyeyatkın bir cilt yani... yüzümü alıp epilixir kullandığımda hep sivilceler çıkıyor...ama hali hazırda bir jel kullandığım için çok sorun değil...2 günde yok edebiliyorum... tüylerim giderse köklerinin oluşturduğu gözenekler de gidecek diye düşünüyorum... oyüzden kullanmaya devam edeceğim...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım...
22 kasım - 4.seans
bu bölgede de artık çıktıkça ne çıkarsa alıyorum haftada 1 şeklinde...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet...
12 ocak - 5.seans : epilasyon süresi 25dk... zamandan kazanamamışım... hem eldiven hem epilatör kullanıyorum... ama devam edeceğim...

**üst bacak - 1.seans 12 ocak... seans süresi 30dk...epilixirim geldiği için üst bacakta da uygulamaya karar verdim

bir şey soracam arkadaşlar sadece genital bölge için (yani bikini genital bölge hepsi dahil :)) 1şişe ytrmi acaba çünkü kullnalar baya gttini söylüyor ben ise sadece bu bölgede kullnmak istiyorum acaba 1şişe kaç seans sürer we yaklaışık %80 bir azalma kaydelirmi sadece bikini bölgesi için 1şişede ??

bir şey soracam arkadaşlar sadece genital bölge için (yani bikini genital bölge hepsi dahil :)) 1şişe ytrmi acaba çünkü kullnalar baya gttini söylüyor ben ise sadece bu bölgede kullnmak istiyorum acaba 1şişe kaç seans sürer we yaklaışık %80 bir azalma kaydelirmi sadece bikini bölgesi için 1şişede ??

bence 8-10 seans rahat gider eğer 100mllik alacaksan... ama ne kadar faydalı olur bilemiyorum... sonuçta henüz deniyorum ben de... :)

bence 8-10 seans rahat gider eğer 100mllik alacaksan... ama ne kadar faydalı olur bilemiyorum... sonuçta henüz deniyorum ben de... :)

ayy süper ozamn sonuçlarını bekliyorum cnm bariz 1azalma oldumu peki

kaç mllik şişeden bahsediyorsun sedefcim
20 ml sadece bikini bölgesine 5-6 seans yaptırır, 100 ml ise bol bol yeter diye düşünüyorum...

20ml bikini bölgesine 5 seans gidiosa 100ml 25 seans gder süper ozamn :)) seans dediklrinz her 8satte bir sürmekde dahil dimi ?

her soruma cvp verdınız için teskkrler bayanlar bende sabırsızlıkla her asamanızı beklıyorum sızde bıldırmeye devm edın herkez sızlerı beklıo :D
bu arada küçk böcük tek tek saymısın ya bayldım .D benm gzlerım şaşı olrdu ona bakmaktan. senden heveslenp parmğımın üstündekılerı saydım inanmıcan ama 50ye yakın tüy varmış. en incelerı bile saydımm ayyy sevmedım şimdi kendimi sanırım benım epilixir kazanına falan düşmem lazım. anca ozamn temızlence

seddefcim evet 3 defa 8 saatte bir yapılana 1 seans dedim ben
ama bu biraz da sana bağlı, ben şahsen çok bol kullandım, 2 bikini 1 tüm bacak çıktı 15 mlden
sedefcim rica ederiz kuzum, bütün sorularınıza cevap vermek için burdayız opuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar,
bende nihayet bugün saat 16:00 da bikini ve koltuk altı bölgesinde 3 seansıma başladım.benim bu sefer seans aram biraz fazla uzadı,rahatsızlanmıştım ve en önemliside geç çıkıyorlar ve tülerimde incelme de var.

koltuk altı ve bikini bölgesi :
1.seans : 25 kasım
2.seans : 19 aralık
3.seans : 27 ocak

Back