günaydın herkese... güncelleme zamanım ...
*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu...
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
9 ocak : koltukaltı 6.seans ( seans aralığı 5 hafta) : pek fark yoktu... ama bu sefer iki koltukaltıma da uyguladım...
*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...
5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta )
22 kasım - 6.seans
seans aralarımı 2 hafta yaptım... çıktıkça alıyorum... genel olarak kaş bölgemde azalma ve incelme var... yalnız benimcildim hassas ve problemlidir... yani roaccutane tedavisi görmüştüm daha önce... sivilceyeyatkın bir cilt yani... yüzümü alıp epilixir kullandığımda hep sivilceler çıkıyor...ama hali hazırda bir jel kullandığım için çok sorun değil...2 günde yok edebiliyorum... tüylerim giderse köklerinin oluşturduğu gözenekler de gidecek diye düşünüyorum... oyüzden kullanmaya devam edeceğim...
*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım...
22 kasım - 4.seans
bu bölgede de artık çıktıkça ne çıkarsa alıyorum haftada 1 şeklinde...
** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet...
12 ocak - 5.seans : epilasyon süresi 25dk... zamandan kazanamamışım... hem eldiven hem epilatör kullanıyorum... ama devam edeceğim...
**üst bacak - 1.seans 12 ocak... seans süresi 30dk...epilixirim geldiği için üst bacakta da uygulamaya karar verdim