• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Canlarım sizde epilixire karşı aşırı sempati oluşmuş:)) Valla bayılınacak bir kokusu yok:)) Burdan buucuuu da beğenmiyor mesela kokusunu:)) İşte algıda seçicilik:)) Herkes aynı şeyi beğense, her şey aynı olurdu, üretim de aynı devam ederdi:)
Kokusunu filan geçelim, sonuca bakalım ama değil mi? İnşallah güzel sonuçlar alırız...

bence de haticye değil neticeye bakalım demi sositososito

koltuklatım hafiften çıkmaya başladı iki seans uyguladım şimdiye kadar ve çıkan tüylerde incelme söz konusu bikinidede bi seyrelme göze çarpmakta

süper canım, en kısa zamanda sıfırlansın inşallah hihoyyyt

arkadşlar ben bu epilixirn sipariş konusunda bişi sorucaktım ! siz nasıl sipariş verdiniz ben hiç online laışveriş yapmadım şuna dek site güvenilrmi acaba kredi kartı no su falan istiyor nasıl getrtinz siz bunu lütfen ayrıntılı bi cevap verirmisinza.s.yani bende biran önce kullanmak istiyorum

selam kızlar
ne zamandır gelemiyorum nişanlım askere gidecek turkbayragi
onunla uğraşıyoruz.
epılıxır kullandığım bölgelerime bile bakamıyorum o derece yani -tatlicadiarzu-

güncelliyorum... koltukaltımı nihayet alabildim...

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae

4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta ) ... kaş bölgemde zayıflama farkediyorum... ama kesin sonuç için daha erken...
22 kasım - 6.seans : seans arası 2hafta olmasına dikkat ettim... devam ediyorum...ama umutluyum...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:
22 kasım - 6.seans : seans arası 2hafta olmasına dikkat ettim... zaten alınacak kadar uzamışlardı ama çıkmayan yerler de vardı sanki...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans seans süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans seans süresi : 25 dk
]aaa inanamıyorum....dün akşam süre tuttuğumda bir önceki süreyi 25dk olarak hatırlıyordum... o yüzden yine 25 dk sürmesine canım sıkılmıştı... çünkü azalmış olduğunu gözle farkediyordum ... hatta buraya epilasyon süremi azalmamış olarak yazacağım diye üzülmüştüm... sabah sabah sevindim valla hihoyyyt
önümüzdeki haftasonu yapacağım 4.seansımı... uzayanlar uzadı... yani alınacak boyuttalar... 1 ay olmuş olacak... yine regl olduğum ve reglden sonra 3.-5. günlerde yapmak istediğimiçin 4 hafta olmuş oluyor... ama çıkmayan yerler baya çok... yani süre gittikçe kısalıyor...:lepi:

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans

ben bu bölgede denemekten vazgeçtim kızlar... çünkü genel olarak üst bacağımdaki tüylerin çıkış zamanları çok değişti... sanırım epilatör ile aldığım için... ve anlayamıyorum nasıl etki ettiğini... :sm_confused:

ayak üstü için gerçekten etkili oldu... dün doğaçlama yapınca epilasyonu foto yine çekemedim... :kedi:[/QUOTE]

selam kızlar
ne zamandır gelemiyorum nişanlım askere gidecek turkbayragi
onunla uğraşıyoruz.
epılıxır kullandığım bölgelerime bile bakamıyorum o derece yani -tatlicadiarzu-

ooy şimdiden allah kavuştursun canım, hayırlısıyla gitsin gelsin çarçabuk...

güncelliyorum... koltukaltımı nihayet alabildim...

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae

4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta ) ... kaş bölgemde zayıflama farkediyorum... ama kesin sonuç için daha erken...
22 kasım - 6.seans : seans arası 2hafta olmasına dikkat ettim... devam ediyorum...ama umutluyum...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:
22 kasım - 6.seans : seans arası 2hafta olmasına dikkat ettim... zaten alınacak kadar uzamışlardı ama çıkmayan yerler de vardı sanki...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans seans süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans seans süresi : 25 dk
]aaa inanamıyorum....dün akşam süre tuttuğumda bir önceki süreyi 25dk olarak hatırlıyordum... o yüzden yine 25 dk sürmesine canım sıkılmıştı... çünkü azalmış olduğunu gözle farkediyordum ... hatta buraya epilasyon süremi azalmamış olarak yazacağım diye üzülmüştüm... sabah sabah sevindim valla hihoyyyt
önümüzdeki haftasonu yapacağım 4.seansımı... uzayanlar uzadı... yani alınacak boyuttalar... 1 ay olmuş olacak... yine regl olduğum ve reglden sonra 3.-5. günlerde yapmak istediğimiçin 4 hafta olmuş oluyor... ama çıkmayan yerler baya çok... yani süre gittikçe kısalıyor...:lepi:

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans

ben bu bölgede denemekten vazgeçtim kızlar... çünkü genel olarak üst bacağımdaki tüylerin çıkış zamanları çok değişti... sanırım epilatör ile aldığım için... ve anlayamıyorum nasıl etki ettiğini... :sm_confused:

ayak üstü için gerçekten etkili oldu... dün doğaçlama yapınca epilasyonu foto yine çekemedim... :kedi:
[/QUOTE]

ne kadar somut veriler kullanıyosun böcüm
ben hissettiklerimi yazıyorum, ama şimdi yeni başladım şu banta yapıştırma işine, bakalım zamanla daha net görebilicez sonuçları delikafadulden

Kızlar 3. seansımın üzerinden 3 haftadan fazla geçti ve hala çok az tüy çıktı. Özellikle sırtımda yok denecek kadar az.

Göbek ve karın bölgesindede çok az var..

Çok mutluyum yaa galiba tamamen kurtulacağım tüylerden :)))

Daha bende kilin k'si bile cikmadi:delphin:
Sanirsam bi onbes gun daha ayni seyleri yazmaya devam edecegim..
He he,tek uygulamayla giderse bu tuyler
Dilos bu topikten tuyer :)

Kızlar 3. seansımın üzerinden 3 haftadan fazla geçti ve hala çok az tüy çıktı. Özellikle sırtımda yok denecek kadar az.

Göbek ve karın bölgesindede çok az var..

Çok mutluyum yaa galiba tamamen kurtulacağım tüylerden :)))

nehircim harika ya, 2010'a tüysüz mü giricez ne delikafadulden

Daha bende kilin k'si bile cikmadi:delphin:
Sanirsam bi onbes gun daha ayni seyleri yazmaya devam edecegim..
He he,tek uygulamayla giderse bu tuyler
Dilos bu topikten tuyer :)

:roflol:siz de uğraşadurun dersin, allah bilir bi de nanik yaparsın böle lülülülülülü

ooy şimdiden allah kavuştursun canım, hayırlısıyla gitsin gelsin çarçabuk...

ne kadar somut veriler kullanıyosun böcüm
ben hissettiklerimi yazıyorum, ama şimdi yeni başladım şu banta yapıştırma işine, bakalım zamanla daha net görebilicez sonuçları delikafadulden[/QUOTE]

hissedemiyorum artık ben ; duygusuz ruhsuz bir hatun olduğumdan somut verilerle ifade edebiliyorum kendimi... -tatlicadiarzu-

arkadşlar ben bu epilixirn sipariş konusunda bişi sorucaktım ! siz nasıl sipariş verdiniz ben hiç online laışveriş yapmadım şuna dek site güvenilrmi acaba kredi kartı no su falan istiyor nasıl getrtinz siz bunu lütfen ayrıntılı bi cevap verirmisinza.s.yani bende biran önce kullanmak istiyorum

eee arkadşlar tamam çok güzel mutlusunzda benm sorum arada kaynamış valla birkişi bile bilg i vermemişş lütfen bir cewap verin ama yaa ..bizde yazalım buraya etkilerini dimi ama:)

eee arkadşlar tamam çok güzel mutlusunzda benm sorum arada kaynamış valla birkişi bile bilg i vermemişş lütfen bir cewap verin ama yaa ..bizde yazalım buraya etkilerini dimi ama:)

canım ben henüz satın almadım... hala numunemi kullanıyorum...

ama satın alan arkadaşlar var kredi kartı ile... kimse sorun yaşamadı...
zaten ürünün sahibi Deniz hanım ile birebir görüşüyor birkaç arkadaşımız...

sorun kaynamış galiba evet ... ama çenebaz görünce yanıtlar mutlaka...
o da satın aldı çünkü... ya da diğer arkadaşlar... yerimseniben

arkadaşlar bu krem sadece internet üzerinden mi alınıyo ecz.felan yokmudur.bana fiyatı birz pahalı geldide.internet üzerinden olduğu için mi acaba diye düşündüm.lütfen cevap yazın eczanede atılmıyormudur bu krem.?

hissedemiyorum artık ben ; duygusuz ruhsuz bir hatun olduğumdan somut verilerle ifade edebiliyorum kendimi... -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 ben de hislerimi aldırmak istiyorum, hiç kalmasın, ruhsuz olim abla

canım görmemişim pardon...
şu anda adım adım hatırlamıyorum tabi ama siteye de Deniz Hanıma da epilixire de benim ve burdaki tüm arkadaşlarımın da güveni tam...
sipariş verme işlemini seçtikten sonra ödeme şekline göre ilerle
kapıda ödeme yapabilirsin, kredi kartınla veya paypal ile yapabilirsin, ya da verilen hesap numaralarına havale yaparak sipariş verebilirsin
paypal hiç kullanmadım bilmiyorum.
sayfadaki açıklamalarla rahatlıkla sipariş verirsin

KAPIDA ÖDEME TERCİH EDİYORSANIZ
ÖDEME BİLDİRİM FORMU DOLDURUN,ÖDEME BİLGİ SEKMESİNDE KAPIDA ÖDEME İŞARETLEYİN

! ! ! BANKA ÖDEMESİ TERCİH EDENLERİN DİKKATİNE ! ! !
lütfen ödemenizi yaptıktan sonra Ödeme Bildirim Formu doldurunuz

KREDİ KARTINIZLA yada PayPal HESABINIZDAN ÖDEMEK İÇİN siparişinizi seçip “Buy Now” tıklayınız

sormak istediğin birşey olursa yine sorabilirsin canım...

arkadaşlar bu krem sadece internet üzerinden mi alınıyo ecz.felan yokmudur.bana fiyatı birz pahalı geldide.internet üzerinden olduğu için mi acaba diye düşündüm.lütfen cevap yazın eczanede atılmıyormudur bu krem.?

evet canım sadece kendi sitesi üzerinden satış yapılıyor, başka yerde epilixir satan kişi veya kurumlara kesinlikle itibar etmeyin...

Ben dün 20 ml olandan aldım.Gönül isterdi 100 ml ama şimdilik bütçem gerçekten sınırlı.Şuan için sadece yüzüme kullanıuyorum hem.Numunem bitti.Memnun kaldım.gerçekten yüz bölgemde &30 azalma, %40 falan incelme oldu.Tabi hepsini bianda almıyorum.Çıktıkça çıkanları alıyorum fakat çıkanlar bile eskisi kadar görünmüyor.Ben razıyım, çözüm olacaksa 2 senede kullanırım ne olacak ki.Bence sabırsız olmamak lazım.Bu işte istikrar şart :)))

Ben dün 20 ml olandan aldım.Gönül isterdi 100 ml ama şimdilik bütçem gerçekten sınırlı.Şuan için sadece yüzüme kullanıuyorum hem.Numunem bitti.Memnun kaldım.gerçekten yüz bölgemde &30 azalma, %40 falan incelme oldu.Tabi hepsini bianda almıyorum.Çıktıkça çıkanları alıyorum fakat çıkanlar bile eskisi kadar görünmüyor.Ben razıyım, çözüm olacaksa 2 senede kullanırım ne olacak ki.Bence sabırsız olmamak lazım.Bu işte istikrar şart :)))

:lepi: canım yüz en geç sonuç alınan bölge olmasına rağmen senin sonuçlar süper
her defasında 3 seans düzenli kullanıyor musun sen, çünkü bildiğim kadarıyla çok sık uyguluyorsun :))
bu kadar sık kullanıp hepsinde 8 saatlere falan dikkat edebiliyorsan valla helal olsun :hooray:

:lepi: canım yüz en geç sonuç alınan bölge olmasına rağmen senin sonuçlar süper
her defasında 3 seans düzenli kullanıyor musun sen, çünkü bildiğim kadarıyla çok sık uyguluyorsun :))
bu kadar sık kullanıp hepsinde 8 saatlere falan dikkat edebiliyorsan valla helal olsun :hooray:
Çenem açıkçası 3 seansı her zaman yapamıyorum.çalıştığım için genelde 2 seans oluyor.Üç seans olsa tam olur ama olmuyor her zaman işte.Fakat tüylerin uzamasına fırsat vermiyorum.gördüğümü alıp alıp sürüyorum.Birde 1 hafta boyunca aldığım bölgeye krem,fondöten falan sürmüyorum.Ona uyuyorum :) Bazen sadece pudra sürüyorum.Zaten yanaklartımda fazla yoktu ama sanki ya cidden yanaklarımda olanlar bitti gibi :) Çene altımda yani gıdımdakilerde de iyi gidiyor durum.

Back