• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Çenem açıkçası 3 seansı her zaman yapamıyorum.çalıştığım için genelde 2 seans oluyor.Üç seans olsa tam olur ama olmuyor her zaman işte.Fakat tüylerin uzamasına fırsat vermiyorum.gördüğümü alıp alıp sürüyorum.Birde 1 hafta boyunca aldığım bölgeye krem,fondöten falan sürmüyorum.Ona uyuyorum :) Bazen sadece pudra sürüyorum.Zaten yanaklartımda fazla yoktu ama sanki ya cidden yanaklarımda olanlar bitti gibi :) Çene altımda yani gıdımdakilerde de iyi gidiyor durum.

canım evet bide 3 seans yapsan demek hiç kalmıcak
ya bende çene altındakilere arada sürüyorum ama yüzümü yıkamamam gerekiyor diye düşünüyorum, sonra 8 saat sonrası uygun mu diye düşünüyorum, çok sık uygulayamıyorum o yüzden CADIARZU
ama yine de olduğu kadar deyip sıklaştırayım ben şu işi demi

buarada iyimisin kuzucum, görüşemiyoruz çok sık Şeniz

ıyi akşamlar kızlar.
Kıllı Düdük Dilarem der ki,henüz bi çıkıntı yapan kıl tüy olmadı nahiyemde...
Çıkarsa ilk sizin haberiniz olacak:roflol:,elimde epilixirle başında nöbet tutuyorum,çıkana hücuuuuuum.
Çenem,bilgisayarımın şarjını Beray halletti,eşimin iş için kullandığı netbooktan yazıyorum..
Yarın toplantıda kkdan kıl tüy muhabbeti okumaz yanlışlıkla umarımkafamçokkarıştı

ya arkadaslar tamam peki kulaniyorsunuz ama simdilik bi sorun yok diyosunuz benim korkum böyle seylerde tüyler ya sonradan baya güclü cikmaya baslarsa nolcak?
böyle bisey olabilirmi ?

İyi akşamlar kızlar.
Kıllı Düdük Dilarem der ki,henüz bi çıkıntı yapan kıl tüy olmadı nahiyemde...
Çıkarsa ilk sizin haberiniz olacak:roflol:,elimde epilixirle başında nöbet tutuyorum,çıkana hücuuuuuum.
Çenem,bilgisayarımın şarjını Beray halletti,eşimin iş için kullandığı netbooktan yazıyorum..
Yarın toplantıda kkdan kıl tüy muhabbeti okumaz yanlışlıkla umarımkafamçokkarıştı

çenen seni de yer o zilloş beray fıstığını da :asigim:
kuzum sen yine de internet geçmişini sil istersen :roflol:
yarın canlı yayında hepimizin kıl tüyünden türkiyedeki işadamlarının haberi olmasın :roflol:
ayy bi anım geldi aklıma, ben böyle rezil olmuştum bikere
şirket bilgisayarında google desktop yüklüydü, onun gadgetlarından biri de senin favori sitelerinde olan bitenden haber veriyor
bigün toplantıdayız, ekranda benim bilg yansıtılmış, aşağıda sürekli çıkıp duran KK'da açılan konular
halimi bi düşünün mosmor olmuştum :roflol:
toplantıda kocamla problemlerim mi ararsın, kızlar saçımın rengi nasıl olmuş mu ararsın, rezil oldum rezil :roflol:

ya arkadaslar tamam peki kulaniyorsunuz ama simdilik bi sorun yok diyosunuz benim korkum böyle seylerde tüyler ya sonradan baya güclü cikmaya baslarsa nolcak?
böyle bisey olabilirmi ?

canım bildiğimiz kadarıyla öyle birşey olmuyor, kalıcı bir çözüm
ve biz epilixire de, satışını yapan kişilere de tam olarak güvendiğimizden böyle bir kaygımız yok.
olmaz da zannetmiyorum :hulya:

benim bikini bölgemde cumartesi 05.12.09 günü tüylerim çıkmaya başladı.epilixirimi uygulayalı 9gün olmuştu,sanırım 1.seansda tüylerim azalmadı ama bikini bölgemde gecikme oldu.bu yüzden sevinçliyim.inşallah bundan sonraki seanslarda daha çok etki eder.

Selam kızlar ilk seansımı yapalı 9 gün oldu. Koltuk altımda ve göğüs ucumda hiç tüy çıkmadı daha. Ama bu kadar zaman da çıkmazdı zaten bende:)) Yine de yazayım dedi:))

ya arkadaşlar kafam karıştı,
jilet yaparken, epilixir için epilatör kullanan arkadaşlar var. ürünü kullnaınca azalma oldu diyenler

ama, jiletten sonra epilatörle alınca, ilk alımda bile tüyler zaten çok inceliyor ve seyrekleşiyor.

yani bu sonuç, epilatörün etkisi olmasın :(

Ben dün 20 ml olandan aldım.Gönül isterdi 100 ml ama şimdilik bütçem gerçekten sınırlı.Şuan için sadece yüzüme kullanıuyorum hem.Numunem bitti.Memnun kaldım.gerçekten yüz bölgemde &30 azalma, %40 falan incelme oldu.Tabi hepsini bianda almıyorum.Çıktıkça çıkanları alıyorum fakat çıkanlar bile eskisi kadar görünmüyor.Ben razıyım, çözüm olacaksa 2 senede kullanırım ne olacak ki.Bence sabırsız olmamak lazım.Bu işte istikrar şart :)))

canım evet bide 3 seans yapsan demek hiç kalmıcak
ya bende çene altındakilere arada sürüyorum ama yüzümü yıkamamam gerekiyor diye düşünüyorum, sonra 8 saat sonrası uygun mu diye düşünüyorum, çok sık uygulayamıyorum o yüzden CADIARZU
ama yine de olduğu kadar deyip sıklaştırayım ben şu işi demi

buarada iyimisin kuzucum, görüşemiyoruz çok sık Şeniz

ben de yüzümde uyguladığımd 3.uygulamayı yapamıyorum genelde...bir de ben fondoten kullanıyorum maalesef... o yüzden yüzümde çok hızlı sonuç beklemiyorum... numunem çok az kaldı yaaa... gerçi maşallahı var da o kadar uygulamaya :)))

ben de ilk etapta 20ml alabilicem sanırım... sanırım son bikini seansını da yapınca bu haftasonu biter ben de siparişimi veririm...

Epilatörün jiletten farkı yok ki.
Hatta geçenlerde okudum,aslında jilet tüyleri ne çoğaltır ne de kalınlaştırırmış,sadece çıkışta sert olurmuş diğer uygulamalara göre ama sonrasında aynı olurmuş,yumuşarmış yani..
Hep derdim ben,jilet ağda epilatör bende hiç farketmiyor..
Sanırım azalma epilatörden değil de epilixirdendir gubseneris arkadaşım.
Umarım inceliyordur tüylerin :)

epılıxırın sanırım 5 seansını cumartesı uyguladım arkadaslar bıyık bolgeme kullanıyorum halen cıkıyolar ama rengı sararmaya basladı ara ara cıkmayanlarda var ama tamamen bıtmıs deıller su an cıkıyolar halen yani

Arkadaslar cok sayfa oldugu icin hepsini okuyamadim sonuc alanlar varmi ve nekadar sürede sonuc aliniyor bide fiyati nekadar nerden alaniyor?Coook soru sordum galiba kusura bakmayin arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim:))

bende yazıorum hemen 3 hafta olmadı ama 2.seansımı yarın yapıcam çünkü baya çıktı bnmkiler bacak bölgeme uyguluyrum bakalım nasıl sonç alıcam ilk kullanmda hiçbirsey olmadı bende aynı fıçı gibi çıktı ama tabi şimdi daha çok erken akannehir
herseyi yazacağımız için açıklamalı yazıorum böcük kadar olmasa seanslarımı sık yapıcam benakannehirçalıştığım için bacaklarım onemlı süreklı alırım aldıkçada uygularım.2.seans yarın
bakalım neler olacak...

benim bikini bölgemde cumartesi 05.12.09 günü tüylerim çıkmaya başladı.epilixirimi uygulayalı 9gün olmuştu,sanırım 1.seansda tüylerim azalmadı ama bikini bölgemde gecikme oldu.bu yüzden sevinçliyim.inşallah bundan sonraki seanslarda daha çok etki eder.

ilk seanslarda en çok görülen etki bu zaten, çıkış süresinin uzaması, daha sonra biraz incelme ve sararma, sonra da boşluklar halinde azalma
umarım hepimizde bu etkiler görülür,
sabırla düzenli ve kurallarına uygun kullanırsak inşallah kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar ilk seansımı yapalı 9 gün oldu. Koltuk altımda ve göğüs ucumda hiç tüy çıkmadı daha. Ama bu kadar zaman da çıkmazdı zaten bende:)) Yine de yazayım dedi:))

iyi yaptın canım, benim de uzun zamanda çıkardı, o yüzden ben 3 haftayı biraz geçiriyorum genelde :tomato:

ya arkadaşlar kafam karıştı,
jilet yaparken, epilixir için epilatör kullanan arkadaşlar var. ürünü kullnaınca azalma oldu diyenler

ama, jiletten sonra epilatörle alınca, ilk alımda bile tüyler zaten çok inceliyor ve seyrekleşiyor.

yani bu sonuç, epilatörün etkisi olmasın :(

ben hiç jilet kullanmam, ama kullanıp da azaldığını söyleyen varsa da epilatöre geçince böyle hızla azalmaz ki :sm_confused:

ben de yüzümde uyguladığımd 3.uygulamayı yapamıyorum genelde...bir de ben fondoten kullanıyorum maalesef... o yüzden yüzümde çok hızlı sonuç beklemiyorum... numunem çok az kaldı yaaa... gerçi maşallahı var da o kadar uygulamaya :)))

ben de ilk etapta 20ml alabilicem sanırım... sanırım son bikini seansını da yapınca bu haftasonu biter ben de siparişimi veririm...

böcüm ne idareli kullandın ya maşallah, ben nerdeyse 100 mlyi bitiricem senin daha numune bitmedi kaydirigubbakcemile3
yüzde geç etki etmesinin sebepleri bunlar sanırım, yıkamadan duramamak, birşey sürmeden duramamak seansları düzenli uygulayamamak falan
geç de olsa gitsinler de ben razıyım sositososito

epılıxırın sanırım 5 seansını cumartesı uyguladım arkadaslar bıyık bolgeme kullanıyorum halen cıkıyolar ama rengı sararmaya basladı ara ara cıkmayanlarda var ama tamamen bıtmıs deıller su an cıkıyolar halen yani

canım inşallah tamamen kurtulursun, ha gayret, sabırlı ol...

Arkadaslar cok sayfa oldugu icin hepsini okuyamadim sonuc alanlar varmi ve nekadar sürede sonuc aliniyor bide fiyati nekadar nerden alaniyor?Coook soru sordum galiba kusura bakmayin arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim:))

canım bizim önerildiği kadar yani 8-10 seans olmadı daha
ama zamanla etki etkisini görüyoruz azalma incelme ve sararma şeklinde
sadece sitesinden temin edebilirsin
www.epilixir.com
100 mlsi 150 TL, 20 mlsi 40 TL
2 şişe alırsan 225 TL şeklinde kampanyası var şu anda..

bende yazıorum hemen 3 hafta olmadı ama 2.seansımı yarın yapıcam çünkü baya çıktı bnmkiler bacak bölgeme uyguluyrum bakalım nasıl sonç alıcam ilk kullanmda hiçbirsey olmadı bende aynı fıçı gibi çıktı ama tabi şimdi daha çok erken akannehir
herseyi yazacağımız için açıklamalı yazıorum böcük kadar olmasa seanslarımı sık yapıcam benakannehirçalıştığım için bacaklarım onemlı süreklı alırım aldıkçada uygularım.2.seans yarın
bakalım neler olacak...

yap canım seansların arasını az tutarsan daha düzenli olur, daha güzel olsun yerimseniben

bana gelince ben de bugün bikini bölgesine 4. seansımı uyguladım nihayet
haftasonu da çıkarsa bacaklara dördüncü seansı yapayım, sonra da biraz hızlanayım, seanslarımın arası baya uzadı bu aralar bazı mecburi durumlardan...

pro üyeler için ikinci numune gönderimi kampanyasına katılmak için ne yapmak lazım?

pro üyeler için bir ara grup oluşturduk zaten 6 kişilik
yenisi yapılır mı yapılırsa ne zaman yapılır bilmiyorum
yapılırsa ilk şart pro üye olmak, sonraki şart burayı takip edip çekilişe katılmak, başka birşey yok...

yani bizi izle anacım :1rolleyes:

sevgili kızçelerimmmm
ikinci seansımı başarıyla uygulamıs bulunmaktymkaydirigubbakcemile5
bacakalrımı epialtorle temizledim
sonra hiç su değdirmeden epilixirimi güzelce yedirdim:hulya:
ve bitirdim akşam saat 8 de yıne ve sabah uygulucam
ben abdest aldığım için ayak üstlerime su değiyor malesef sonç alma süresi belkı uzar
bakalım inş iyi snçlar alırım
tüğsüz günleropuyorumnanaktan

Back