Epilixir kullananların paylaşım alanı

kızlar merhaba ben birinci seansımı tamamlamıstım bazı kıllar çıkmamıştı bende çok batık var (((((((şimdi yine çıktı daha 1 hafta oldubunu beklıyordum zaten 3 hafta snra tekrar uygulayacağım inş fyadasını görürüm çok yeni çünkü:umursamaz:

Kızlar selam...
Ben de epilixirin ilk seansını bayramın 2.günü uyguladım. Koltuk altı ve göğüs ucunu önce epilatörle aldım, daha sonra duş alıp epilixirimi sürdüm. İlk seansı saat 16:00'da ikinciyi 23:30'da üçüncüyü ise sabah 08:30 da yaptım. Ayrıca bence çok kötü kokuyor ve yapış yapış... Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız...

selincim nuremcim seanslarınız hayırlı olsun, inşallah faydasını görürsünüz...
nuremcim acaba hamilesin diye koku konusunda hassas olabilir misin, çünkü kokusu kimseye kötü gelmemişti yerimseniben
gerçi öyle bile olsa yarasın da varsın kötü koksun :)) ama bana kötü gelmiyor.

kızlar önce banyo yapın ki epilasyon rahat geçsin sonra hiç su vurmadan epilıxırı uygulayın
bende de öle koku olmadı

günaydın arkadaşlar,
benim koltuk altı tülerim çıkmaya başladı ama bikini bölgemde daha bişey yok.1.seansda bukadar çabuk etki edermi bilemem ama normalinde bikini bölgemde çıkmış olması gerekiyordu ama daha bişey yok ,bugün tam 7.günüm epilasyonumu yapalı.

çenebazcım,
benim annem geldi yurtdışından ocağın ilk haftasına kadar burda yılda 1 kez geliyor genelde hergün ordayım o yüzden çok fazla siteye giremiyorum.ama sabahları evden çıkmadan giriyorum bu şekilde takip ediyorum ,yorumlarımı eksik etmicem canım.

Dün gece yatmadan bacaklarımı epilatörle aldım,sonracığıma epilixir kardeşimizi buladım bacağıma zemuszemus
Sabah sağolsun erkenci Beroş sayesinde saatimi kaçırmadan ikinci seansı uyguladım:ecrin_bebek:
Saat üçü bekliyorum,üçüncü seans uygulanacak
Sanırım bende pek etkili olmayacak,yine de umut dünyası..Renk açılması denmiş,tüylerim zaten sarıya yakın,beyaz mı olacak acaba:uhm:
Ama her şeye rağmen azalma olursa iğneli epilasyondan kurtulacağım,çünkü lazer tanımıyor tüylerimi:1no2:
Normalde aldıktan hemen sonra çıkmaz tüylerim,on on beş günde başlar az az.Bakalım gecikme olacak mı bu süreçte..
Adım adım bildireceğim,kıldan tüyden sebeplerle rahatsız edeceğim bu topiği.
-tatlicadiarzu-

şekerler eğer ağdayla alıyorsanız ağdadan sonra sıcak suyla yıkamanız köklerde kalan ağda kalıntılarını temizleyeceğinden iyi olur
ama epilatörle alıyorsanız köklerde temizlemeniz gereken bir kalıntı olmadığından yıkamaya ihtiyacınız olmaz,
epilatörle veya cımbızla temizliyorsanız yıkamamak daha iyi

deryacım belli olmaz, kimiz ilk seansta etki görüyor, belki de gerçekten ilk seansta azalma ve gecikme olmuştur hihoyyt
bu arada anneciğine de selamlarımızı ilet canım, doya doya öp kokla emi :1hug:

diloşum rahatsız et kıldan tüyden bahanelerinle bizi kaydirigubbakcemile3
tüyler zaten ince diye işe yaramaz diyorsun ama benim üst bacaktakiler de öyleydi tek tük ve incecikti, şu an arayıp da bulamıyorum, mikroskopla incelemem gerekiyor almak için hihoyyyt

Günaydınlar.
Kıllı düdük Dilarem İstanbuldan bildiriyor:
Dün gaza geldim,ikinci katı çektim cila niyetine bacaklarazemuszemus
Duble sürüm,duble yıkım kıllaraaaa,nihahaaaaaaa,intikamım acı olacaaaak.
:lepi:
Şimdilik bi değişiklik yok haliyle,bekliyoruz

allah iiliğini versin ne güldüm muhahahahaa:roflol::roflol:

Canım belki hamilelikten bana kötü geldi diyeceğim ama ablama anneme de çok kötü geldi kokusu...

Canım belki hamilelikten bana kötü geldi diyeceğim ama ablama anneme de çok kötü geldi kokusu...

hayret yani.-tatlicadiarzu-
dün günüm vardı bütün arkadaşlarıma koklattım
herkes çok beğendi kimi lokum kokusu dedi kimi sakız kimiside kokulu silgi dedi
onca insandan biri bile öf berbat yada beğenmedim demedi.

kılzar bunu kullanıp da tüylerini bitirebilen var mı?
ben de alıcam ama açıkçası boşa para vermek istemiyorum..gerçekten çözümse almak istiyorum:çok üzgünüm:

seni yerim dilli kıllı düdüğüm Şeniz
bekleyin bekleyin, ben de bekliyorum merakla sizdeki etkisini
bu haftasonu 4. seansımı yapabilicem sanırsam ben de :hulya:

canım koklamamaya çalışın o zaman ne diyim :sm_confused:
ama cidden ilginç, benim hoşuma bile gidiyor kokusu fisfisfis
işte zevk renk meselesi...
onu sevmeye çalış, kokusunu da, yargılama onu, şevkat göster, o da seni sevsin yerimseniben

işte şekerim algılar ilginç, kişiden kişiye değişiyor, bana da hiç kötü gelmiyor kokusu kaydirigubbakcemile2

kılzar bunu kullanıp da tüylerini bitirebilen var mı?
ben de alıcam ama açıkçası boşa para vermek istemiyorum..gerçekten çözümse almak istiyorum:çok üzgünüm:

henüz değil ama eminim bitecekler
bizler 4 seansa falan gelebildik çoğunlukla, takibe devam edersen o haberleri de göreceksin inşallah sositososito

bnm bakalım ne olacak beklıyorum

ben de bekliyorum henecanla delikafadulden

Canlarım sizde epilixire karşı aşırı sempati oluşmuş:)) Valla bayılınacak bir kokusu yok:)) Burdan buucuuu da beğenmiyor mesela kokusunu:)) İşte algıda seçicilik:)) Herkes aynı şeyi beğense, her şey aynı olurdu, üretim de aynı devam ederdi:)
Kokusunu filan geçelim, sonuca bakalım ama değil mi? İnşallah güzel sonuçlar alırız...

koltuklatım hafiften çıkmaya başladı iki seans uyguladım şimdiye kadar ve çıkan tüylerde incelme söz konusu bikinidede bi seyrelme göze çarpmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…