• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

çenem ben sana bişey sorucam a.s.
şimdi ben bıyık ve çene bölgesinden nce lazere sonrada iğneliye geçmiştim
bnm yüzümdeki tüyler çok ince cansız çok az
onlara devam edemedim çünkü nişanlandım ve kuaföre iple aldırdım :sm_confused:
yüzümde yok hiç dikkat de çekmez ama bi kaç tane ufak tefek kumral tüy var kıl değil
şimdi ben oraya uygulasam 1 hafta jelimi toniğimi nemlendirici mi kullanmayacak mıyım :uhm:

yüzümde yok hiç dikkat de çekmez ama bi kaç tane ufak tefek kumral tüy var kıl değil
şimdi ben oraya uygulasam 1 hafta jelimi toniğimi nemlendirici mi kullanmayacak mıyım :uhm:

24 saat boyunca su değdirmemek gerek... değdiğinde tekrar epilixir uygulamak gerek...

ama yüz temizleme jeli ve tonik için hiç daha önce sorulmamıştı...
nemlendiriciler; koltukaltı deoderantları ya da vücut losyonları vs... için kıl kökünü besler diye 1 hafta uygulamayın denilmişti... ya da fondoten de aynı şekilde kullanmasan daha iyi...

ama ben fondoten kullanmadan çıkamıyorum dışarı ; o yüzden maalesef buna dikkat edemiyorum... sorunlu bir cildim var yüz temizleme jelimi de kullanmazsam olmaz... bir de geceleri ayrıca sivilce kremi sürüyorum... ve bu şekilde de sonuç alabiliyorum...
belki süreci uzatıyordur ama başka türlüsü benim için mümkün değil... :sm_confused:

bende aldım epılıxırr .. 2 tane aldım.. bugün geldi hemen uyguladımm.. sonuçları burda paylaşırıımm... merak ediyooom gerçekten yarayacakmı.. bakalım beklicez artıkk..

böcükcüm ben makyaj fazla yapmam fondöten de kullanmıyorum yani kaem ruj o kdr
bende temizleme sütü toniği ve nemlendiriciyi dün aldığım için öyle akıma geldi uyguladıktan sonra ne kdr süre kullanmayacağım die :uhm:

sevgili kzçelerimm epilixirimi aldımmm kaydirigubbakcemile3şimdi aşama aşama anlatıyorum
eve geldım bacaklarımı epilatorle aldım güzelce benim batıklarımda var acaıp kazıdım onlarıda ama başaramadımkaydirigubbakcemile3sonra iyice temizledim temizledıkten sonra bacağama uyguladım epilixiri boyle kokulu hoş bişsey yapış yapış felan değil yarım bacak olara deniyrum şimdi ben.heriki bacağmada uyguladm.çok sürmedım az sürdüm zatenkaydirigubbakcemile3bakalım ne olacak 8saat sonra tekrar uygulayacağım.inş iyi sonçlar alırız haydı hayırlısı inşkaydirigubbakcemile2

kizlar bende biraz gec etki etti ama simdi yavas yavas göriorum cok mutluyummmm bazi tüylerim gercekten cok acik reng ve ince cikio bazilari daha halen inaci kalin cikio onlarida öldürecem:D

iyi akşamlar arkadaşlar,

bende bugün 1.seansımı uyguladım.biraz geç kaldım yazmak için.
saat 17:00 de bikini ve koltuk altına uyguladım.
yanma olmadı ama acaip ferahlık verdi böle serin serin.......

Yaa kızlar 2. seansımdan sonra herhalde çok uzun sürecek benim tüylerimden kurtulmak diyordum ama 3. seansımdan sonra (ki üzerinden 2 hafta geçti) çok umutla doluyum..

Ben sir ağdayla alıyorum göğsümün altından itibaren tüm göbeğimi,
Vede arkamdada sütyenin arkasından kuruk sokumuna kadar.
Ama yağını sürmüyorum tabiki..

Sırtımda neredeyse hiç çıkmadı hayretler içindeyim.
Göbeğimin etrafı kaymak gibi. Şu meşhur aşağıya bir çizgi gibi iner ya (tüyü olan bilir :))) orasıda gittikçe az çıkmaya başladı..

Geçen anneme gösterdim şaşırdı kaldı. Sırtıma yakın gözlüklerinle iyice bir bak dedim.
Baktı baktı eee çıkmamışki dedi.
Nasıl sevindim anlatamam.

Üstelik ben buralarda daha geç sonuç alacağım diye bekliyordum.
Demekki 8. seans sonucunda tüy kalmayacak bende:sm_cool:

Yaa kızlar 2. seansımdan sonra herhalde çok uzun sürecek benim tüylerimden kurtulmak diyordum ama 3. seansımdan sonra (ki üzerinden 2 hafta geçti) çok umutla doluyum..

Göbeğimin etrafı kaymak gibi. Şu meşhur aşağıya bir çizgi gibi iner ya (tüyü olan bilir :))) orasıda gittikçe az çıkmaya başladı..

Geçen anneme gösterdim şaşırdı kaldı. Sırtıma yakın gözlüklerinle iyice bir bak dedim.

yyaaa sen anlatınca sanki ben yaşamışım gibi mutlu oldum odediklerin den bnde sıkıntılıyım işe yarıyasa bnde kullanmak isterim nasıl şimdi ağda yaptıktan sonra yıkayıpmı yoksa direkmi uyguluyosun üztüne ..birde çok sordum biliyorum ama lazer uygulanan böleyede sürünce etkisi olurmu ?? cewap yazarsan sevinirim .a.s.

selam cicoşlar hihoyyyt
burayı yeniden kıpır kıpır görmek çok hoşuma gitti hihoyyyt
bayramda harçlığınız bol, kıl tüyünüz yok olsun emiii opuyorumnanaktan

ahhh canım benim... sana acilen zengin bir koca lazım... kaydirigubbakcemile3

bütün kapılar oraya çıkıyor ama cıık ben evimde mutluyum :umursamaz:
ama ev işiydi yemekti carttı curttu beklentisi olmıcaksa olabilir sengözlerimebaksanab

yaw bu ara iş yüzünden çok giremiyorum buaya... ama işe yarıyor arkadaşlar.. sabırla kullanılabilirse bence etkili...

bence de etkili yağmurluum, ama tam randıman alınması için tavsiyelere de uymak gerek yerimseniben

gercekten etkilimi?????????

gerçekten etkili canım opuyorumnanaktan

bende bugun yapıp uygulucam pacaKLARIMMA bakek ne olcak

hadi bakalım ne olacak delikafadulden

Bende bayramda yapıcam. Bu aralar çok yoğunum hem de hiç canım istemiyo epilasyon yapmak:) Nereme yapacağıma da karar veremedim...

en dert gelen bölge neresiyse oraya yap, birkaç seanstan sonra ciddi olarak epilasyon zevkli bir iş haline geliyor
fırsat kolluyorsun bir an önce yapabilsem diye :1rolleyes:

çileğim ben de çene altına uyguluyorum ama sadece o gün su değdirmemeye çalışıyorum
onun dışında mecburen yıkıyorum da makyaj da yapıyorum...
sadece dışarı çıkmayacağım gün olmasına özen gössteriyorum ki yüzümü yıkamasam da kirlenmiş olmasın yerimseniben
ama yine içimiz rahat etsin diye sorarım Deniz ablaya sositososito
biyerde de kurallar bize uymuyorsa biz kuralları kendimize uyduracağız yerimseniben

bende aldım epılıxırr .. 2 tane aldım.. bugün geldi hemen uyguladımm.. sonuçları burda paylaşırıımm... merak ediyooom gerçekten yarayacakmı.. bakalım beklicez artıkk..

mutlaka bekliyoruz senin yorumlarını da, inşallah sen de güzel etkilerini görürsün hihoyyyt

sevgili kzçelerimm epilixirimi aldımmm kaydirigubbakcemile3şimdi aşama aşama anlatıyorum
eve geldım bacaklarımı epilatorle aldım güzelce benim batıklarımda var acaıp kazıdım onlarıda ama başaramadımkaydirigubbakcemile3sonra iyice temizledim temizledıkten sonra bacağama uyguladım epilixiri boyle kokulu hoş bişsey yapış yapış felan değil yarım bacak olara deniyrum şimdi ben.heriki bacağmada uyguladm.çok sürmedım az sürdüm zatenkaydirigubbakcemile3bakalım ne olacak 8saat sonra tekrar uygulayacağım.inş iyi sonçlar alırız haydı hayırlısı inşkaydirigubbakcemile2

hafi vatana millete hayırlı uğurlu olsun cadım benim :1hug:
inşallah kurtulucaz şu kılçıklarımızdan delikafadulden

kizlar bende biraz gec etki etti ama simdi yavas yavas göriorum cok mutluyummmm bazi tüylerim gercekten cok acik reng ve ince cikio bazilari daha halen inaci kalin cikio onlarida öldürecem:D

hepsini öldürücez canım, hepsine ölüüüüm kötükedihüso

oleyyy
benim numunem de geldi az önce....
en kısa zamanda ilk seansımı yapacağım...

güle güle kullan sen de canım, bekliyoruz deneyimlerinizi sabırsızlıkla delikafadulden

iyi akşamlar arkadaşlar,

bende bugün 1.seansımı uyguladım.biraz geç kaldım yazmak için.
saat 17:00 de bikini ve koltuk altına uyguladım.
yanma olmadı ama acaip ferahlık verdi böle serin serin.......

evet ferahlık veriyor ve o an kılın köküne ulaştığını hissediyorsun sositososito
sonra da pambık gibi oluyor :1rolleyes:

nehirim harika haberler getirmişsin bize hihoyyyt
bence de çok işe yarıyacak bu ürün, boşluklar var gözle görülür ve elimle tutup çeksem kopacak gibi alkisalkisalkis

yyaaa sen anlatınca sanki ben yaşamışım gibi mutlu oldum odediklerin den bnde sıkıntılıyım işe yarıyasa bnde kullanmak isterim nasıl şimdi ağda yaptıktan sonra yıkayıpmı yoksa direkmi uyguluyosun üztüne ..birde çok sordum biliyorum ama lazer uygulanan böleyede sürünce etkisi olurmu ?? cewap yazarsan sevinirim .a.s.

eğer epilasyonu ağdayla yapıyorsan epilasyondan sonra bolca yıkamalısın ki gözenekler iyice açılsın ağda kırıntısı falan kalmasın,
epilixir tüm köklere ulaşsın
ama epilatörle alıyorsan yıkamaya gerek yok, çünkü birşey sürmüyorsun, kökler zaten açık oluyor
sir ağda kullanıyorsan da yağını sürmeden kullanman gerek
epilasyon yapılan bölgeye uygulanmasında bir sakıncası olduğu hiç söylenmedi...

ohhhh cok güzellll canim sevindim adinaaaa

Ahh ben ne kadar mutluyum anlatamammopuyorumnanaktan

Ahh canım yaa orda tüyün ne demek olduğunu var olan anlar yalnızcamafoldumben

Ben sir ağda yapıyorum. Normal ağda ordaki tüyler zayıf olduğu için almıyor (yani bence). Ama sir ağdanın temizleme yağını kesinlikle kullanmıyorum.
İyice bezle kalan ağda artıklarını temizliyorum.
Sonrada banyoya giriyor. Gözeneklerim açılsın diye dayanabildiğim kadar sıcak suyu tutuyorum belimede göbeğimede :))

Ondan sonra 8 saat arayla 3 kez epilixirimi sürüyorum.

2. seanstan sonra çok çabuk uzadılar ama dönemselde olabilir diye düşünüyorum.
Çabuk uzamalarına rağmen sırtımda yaptığım yerlerden çok yoğun olan kuyruk sokumumdaki tüylerim çıktı.
1 ay oldu üsttekilerden ses seda yok.

3. seansımı yaptım gene heryerime. Hala sırtımda kuyruk sokumumda tık yokzemuszemus
Karnımdada tek tük çıkmaya başladı işte.

Üstelik biz başlarken Deniz Hanım göbek ve sırt geç sonuç alınan bölgeler demişti tüyler zayıf olduğu için.

Ama benimkiler biraz fazla siyah olduğundan güçlü sınıfına giriyor galiba:çok üzgünüm:

Ama neyseki ben sonucunu şimdiden görmeye başladım.
Böyle bile yaşanır..Ki dahada azalacak ben inanıyorum:sm_cool:

Ama lazer epilasyonu bilemiyorum canım.
Onu Deniz Hanıma sormak lazım yada çeneye :))

nehirim harika haberler getirmişsin bize hihoyyyt
bence de çok işe yarıyacak bu ürün, boşluklar var gözle görülür ve elimle tutup çeksem kopacak gibi alkisalkisalkis

eğer epilasyonu ağdayla yapıyorsan epilasyondan sonra bolca yıkamalısın ki gözenekler iyice açılsın ağda kırıntısı falan kalmasın,
epilixir tüm köklere ulaşsın
ama epilatörle alıyorsan yıkamaya gerek yok, çünkü birşey sürmüyorsun, kökler zaten açık oluyor
sir ağda kullanıyorsan da yağını sürmeden kullanman gerek
epilasyon yapılan bölgeye uygulanmasında bir sakıncası olduğu hiç söylenmedi...

HArika haber tebi çenem o kadar mutluyumkiiiopuyorumnanaktan
Bir ara ben evlenmicem yaa diyordum bu halde:roflol:
Daha 3. seansta faydasını gördüm 8-9'u düşünemiyorum bile:dance::dance:

kaydirigubbakcemile3sevgili kızçeleer günaydınnopuyorumnanaktan
kızlar birinci seans uygulamamı bu sbaahdan itibaren bitirmiş bulunmaktayımkaydirigubbakcemile3 8 saat arayla sürdüm epilixirimi oleyy inşşşş hiç kalmayacak kaydirigubbakcemile çünkü artık bıktımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3ilk senasan ümitlü değilim çünkü batıklarım çıkacak yine yapıcam galıba bakalım ne olcak haydı bakalımm

bayramda inşallah 3. seansımı uygulayacağım. tüyler ancak uzadı.
almadan önceki sonuçları yazayım.
uyguladğım yer bikini bölgemde küçük bir alan
eskiye göre daha inceler. arada kalınlarda var. bazı yerde tüy görünmüyor.
şimdilik geç etki edecek gibi görünüyor 8. seansı tamamlayana kadar devam edeceğim.
umarım etkisini görürüm.

Back