• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Ben bayramda 4.seansımı yapacağım.
Şişem yarılandı ama her yerime uyguluyorum.
Koltuk altımda en çok etkiyi gördüm.
Bikinim inceldi ve yer yer boşluklar var.
Kollarımı anlayamıyorum henüzzz. ıki sean oldu zaten.
Bacaklarımda iki seans oldu ama onda da etki çok.
Yani yer yer boşluklar var..
Çok mutlu oluyorum.

Ben de aldım epilixirimi:emir_bebek:
Yarın sabah itibariyle çenemden başlıyorum..
Beş altı tane var,umarım artık yok derim..:delphin:
Aşam aşama yazacağım gelişmeleri..
Herkese iyi bayramlar..

HArika haber tebi çenem o kadar mutluyumkiiiopuyorumnanaktan
Bir ara ben evlenmicem yaa diyordum bu halde:roflol:
Daha 3. seansta faydasını gördüm 8-9'u düşünemiyorum bile:dance::dance:

sen gibi fıstık da evlenmicekse kimler evlensin ayol Şeniz

kaydirigubbakcemile3sevgili kızçeleer günaydınnopuyorumnanaktan
kızlar birinci seans uygulamamı bu sbaahdan itibaren bitirmiş bulunmaktayımkaydirigubbakcemile3 8 saat arayla sürdüm epilixirimi oleyy inşşşş hiç kalmayacak kaydirigubbakcemile çünkü artık bıktımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3ilk senasan ümitlü değilim çünkü batıklarım çıkacak yine yapıcam galıba bakalım ne olcak haydı bakalımm

ilk seanslar zaten öyle toparlama şeklinde geçiyor selinim...
hadi bakalım sonuçlar için sabırsızlıkla bekliyoruz delikafadulden

bayramda inşallah 3. seansımı uygulayacağım. tüyler ancak uzadı.
almadan önceki sonuçları yazayım.
uyguladğım yer bikini bölgemde küçük bir alan
eskiye göre daha inceler. arada kalınlarda var. bazı yerde tüy görünmüyor.
şimdilik geç etki edecek gibi görünüyor 8. seansı tamamlayana kadar devam edeceğim.
umarım etkisini görürüm.

2 seansta bile bazı sonuçlar almışsın, bence çok da yavaş sayılmaz, bir gelişme var demek yerimseniben
inşallah kökten çözüm olur

bende birazdan epilasyonu bitirince koltuk altıma ve malum bölgeye uygulayacağım zemuszemus

uygula şekercim, bakalım senin görüşlerin neler olacak delikafadulden

Ben bayramda 4.seansımı yapacağım.
Şişem yarılandı ama her yerime uyguluyorum.
Koltuk altımda en çok etkiyi gördüm.
Bikinim inceldi ve yer yer boşluklar var.
Kollarımı anlayamıyorum henüzzz. İki sean oldu zaten.
Bacaklarımda iki seans oldu ama onda da etki çok.
Yani yer yer boşluklar var..
Çok mutlu oluyorum.

ne çabuk 4.seansa geçtin, hey maşşallah vın bucu opuyorumnanaktan
canım süper haberler verdin :hooray:

Ben de aldım epilixirimi:emir_bebek:
Yarın sabah itibariyle çenemden başlıyorum..
Beş altı tane var,umarım artık yok derim..:delphin:
Aşam aşama yazacağım gelişmeleri..
Herkese iyi bayramlar..

ben de çene altında bikaç inatçı uyuz için kullanıyorum diloşum
inşallah işe yarar bakalım... ama yüzdeki tüyler zayıf olduğundan diğer bölgelere göre daha geç sonuç alabilirsin
sana da iyi bayramlar tatlı diloşum benim Şeniz

herkese ii bayramlar bikini kolaltı göbek bıyık 2 seans tamamlandı;)

yarasın canım :dance: sana da iyi bayramlar opuyorumnanaktan

herkese iyi bayramlar güzeller, kılçıksız hamsiler :teytey:

numunesini yeni alan arkadaşlara bazı şeyleri söylemeyi unuttuk
nasıl uygulandığını anlattık sanırım,
dikkat etmeniz gereken bir başka şey epilixir kullandığınız bölgeye o gün su sürmemek
ve 1 hafta boyunca herhangi bir krem vs elinizden geldiğince sürmemeye çalışmak

ayrıca etki edip etmediğini net görmek istiyorsanız epilasyon yaparken dökülen tüyleri bir koli bantına yapıştırıp, arkasından bunu bir kağıda yapıştırın
kağıtta kaçıncı seansı hangi bölgeye uyguladığınızı da yazın, bir de tarih yazın
böylece zaman geçtikçe azaldığını ve inceldiğini somut bir şekilde görebilirsiniz.

isterseniz bu önce-sonra fotolarını daha sonra bizimle de paylaşabilirsiniz...
ben bunu unutmuştum yeni aklıma geldi, bu seansta başladım yapmaya
bakalım gelecek seanslarda görecek miyiz azalma hihoyyyt

herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar.

bende dün sabah saat:09.00 itibariyle 1.seansımı tamamlamış oldum.
ben sir ağda yaptırıyorum ağdacımda ama yağ sürdürmedim ve eve gelince duşa girdim ve yavaş yavaş bastırmadan kese yaptım.bütün gözeneklerim tamamiyle açıktı.

şimdi dikkatimi çekti " epilixir kullananlarınız oldu mu" diye bir başlık daha var bundan önce açılmış ama sonuçta şuan ana başlık burada, ve orada da bilgi almak için soranlar var neden 2 ayrı koldan gidiyor ki bence bölünmemeli konu

şimdi dikkatimi çekti " epilixir kullananlarınız oldu mu" diye bir başlık daha var bundan önce açılmış ama sonuçta şuan ana başlık burada, ve orada da bilgi almak için soranlar var neden 2 ayrı koldan gidiyor ki bence bölünmemeli konu

o başlık grup oluşturulmadan önce açılmıştı sanırım...
birde aynı konu başlıklı 10 larca yeni başlık açıyorlar,kalabalıklık oluyor
ben bir konu açmadan önce arama yapıp daha önce aynı konu açılmamışsa açıyorum.
forum yöneticilerine haber vermek lazım aslında;"istenmeyen tüyler"kategorisinde çok fazla aynı konu başlıkları var.........

herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar.

bende dün sabah saat:09.00 itibariyle 1.seansımı tamamlamış oldum.
ben sir ağda yaptırıyorum ağdacımda ama yağ sürdürmedim ve eve gelince duşa girdim ve yavaş yavaş bastırmadan kese yaptım.bütün gözeneklerim tamamiyle açıktı.

önemli olan köklerin açık olması zaten, umarım yararını görürsün canım
güzel haberlerini bekliyoruz yerimseniben

kızlar numuneyi nasıl alıoruz???cahilliğimi mazur görün...:(

canım şu an için numune dağıtımı yok, belki ileride yine olur, şimdiden birşey diyemem...
ama bu konuyu takip edebilirsin, olunca burda duyuruyoruz.

ben o konuyu bilmiyorum, sadece burayı takip ediyorum
orası kullanan var mı şeklinde bir konuysa burası tümüyle kullananlardan oluşan bir konu
yani ben merak eden olsaydım buraya bakardım yerimseniben

selam kızlar
bende arefe günü yani 26 kasım da ilk seansımı tamamladım 8 saat arayla sürdüm
bende kırık olmuyo hepsi kökten gidiyo bakalım sonuç ne olacak.

Offf,offff sürdüm sabah itibariyle,ama unuttum duş aldum,bir daha sürdüm,Beroş yüzüme mama fırlattı,yüzümü yıkadım:roflol:
Sanırsam yarın büyüteçli aynamda iyice araştırarak alıp tekrar başlayacağım uygulamaya.Çünkü şu an elime bir iki tane geldi,ya batık bir günde jet hızıyla uzamış,ya da ben ıskalamışımakannehir
Yarın yazarım gelişmeleriyerimseniben

slm kızlar...sir agdadan sora hiç bişi sürmeden epilixir sürsem olurmu.çünkü yüzüme sir ağdadan başka bişi sürmedim ve alerjik reaksiyonlardan korkuorm hele ki epilatörle alma fikri cok korkutuo cok acır yaaa:utangac: bide bu paypal nedir cahillimi mazur görün....

benimde bikini,koltuk altı ve bacaklarda acayip azalma var
boşluklar her seferde biraz daha artıyor çok mutluyum yaza kadar
baya bir kurtulmuş olacağım kısmetse
eh hazirandan beri kullanıyorum nede olsa
kaydirigubbakcemile5

kızlar normalde epilasyon yaptıktan sonra kac gunde tüyler bellı olmaya baslıo benım 5.gun de cıkıo kırıklar mı uzuo yoksa 2 seansımı yaptım ama 3 hafta arayla sanırım artık 2 hafta arayla yapıcam beany cnım sence nasıl kullanmalıyımm karar veremedımm etkı etmıo mu acaba bende :sinifsinif:

kızlar normalde epilasyon yaptıktan sonra kac gunde tüyler bellı olmaya baslıo benım 5.gun de cıkıo kırıklar mı uzuo yoksa 2 seansımı yaptım ama 3 hafta arayla sanırım artık 2 hafta arayla yapıcam beany cnım sence nasıl kullanmalıyımm karar veremedımm etkı etmıo mu acaba bende :sinifsinif:

bende de oldu aynı durum sanırım benim de hepsi aynı zamanda uzamadı epilasyon yapıp epil i kullandıktan 1 hafta sonra baya çıktı ben de sonra bi daha aldım onları tekrar sürdüm ortalama 10 gün sonra tekrar yaptım yani şuan itibariyle 3. seansımı yaptım

hazelcim kılların uzama evreleri farklı
hepsi aynı anda uzamıyor
biz alınca sanıyoruzki bütün kılları aldık ama öyle değil,geride büyüyen başka kıllarda mevcut
kıl büyüme evresini 6 ay gibi bi zamanda tamamlıyor
ilk seanslarda en belirgin etkiler şöyle oluyor daha çok,yani kendimi ve diğer kullananların ilk seans yorumlarına dayanarak söylemek istersem,kıl yoğunluğunda azalma,kılların belli kısımlarında renk değişikliği(sarıya yakın kahverengimsi bi renk) ,ilerleyen seanslardada bölge bölge kıl çıkmayan alanlar(para para alanlar diye tabir edilen boşluklar)
.......
tüylenme probemi olan arkadaşlar varsa doktora gidip tedavi olmayı ihmal etmesinler,görünmeyen bizi rahatsız etmeyen ayva tüylerimiz çeşitli hormonsal rahatsızlıklar sebebiyle kalın kıllara dönüşebiliyor.
Deniz hanım bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama bence sürekli salgılanan bir hormon var ise biz yok etmek istedikçe o inatla direnecek (çeşitli hastalıklar sebebiyle salgılanmakta olan androjenleri kastediyorum).
tedavi+epilixir ->muhteşem sonuçlar verir diye düşünüyorum(tabi tüylenme problemi olanlar var ise...)

selam kızlar
bende arefe günü yani 26 kasım da ilk seansımı tamamladım 8 saat arayla sürdüm
bende kırık olmuyo hepsi kökten gidiyo bakalım sonuç ne olacak.

inşallah hemen etkisini görürsün canım hihoyyyt

Offf,offff sürdüm sabah itibariyle,ama unuttum duş aldum,bir daha sürdüm,Beroş yüzüme mama fırlattı,yüzümü yıkadım:roflol:
Sanırsam yarın büyüteçli aynamda iyice araştırarak alıp tekrar başlayacağım uygulamaya.Çünkü şu an elime bir iki tane geldi,ya batık bir günde jet hızıyla uzamış,ya da ben ıskalamışımakannehir
Yarın yazarım gelişmeleriyerimseniben

yaramaz beroşum yerim onu ben :roflol:

gelişmeleri bekliyoruz kuşum Şeniz

içeriğini bilen var mı? bitkisel mi gerçekten acaba...

evet canım tamamen bitkisel bir ürün...

slm kızlar...sir agdadan sora hiç bişi sürmeden epilixir sürsem olurmu.çünkü yüzüme sir ağdadan başka bişi sürmedim ve alerjik reaksiyonlardan korkuorm hele ki epilatörle alma fikri cok korkutuo cok acır yaaa:utangac: bide bu paypal nedir cahillimi mazur görün....

olur tabi canım, önemli olan gözenekler açık olsun...
paypal ile ben de hiç alışveriş yapmadım fisfisfis

benimde bikini,koltuk altı ve bacaklarda acayip azalma var
boşluklar her seferde biraz daha artıyor çok mutluyum yaza kadar
baya bir kurtulmuş olacağım kısmetse
eh hazirandan beri kullanıyorum nede olsa kaydirigubbakcemile5

süper haber hihoyyyt
yaza kadar hepimiz parlıcaz inşallah hihoyyyt

bu kişiden kişiye de değişir bölgeden bölgeye de canım
o yüzden sen kendinle kıyaslayabilirsin anca
eskiden 3 haftada bir aldığında tüyler nasıl oluyordu şimdi nasıl oluyor diye sürekli takip et yerimseniben

Back