- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.181
kızlar bu arada bi sitede biri epilixir siparişi verdiğini ve kendisine dönülmediğini yazmış,cevabende bi bay mail adresini vermiş ,epilixirin satış temsilcisiyim bu adresten bana ulaşın yazmış ,ben endişelendim biraz,çünki epilixir comda başka yer ve kişilerden satın almayınız,alıcı datası tutuyoruz diye not düşülmüştü
acaba benimmi haberim yok ,başka satış noktalarımı var,anlayamadım
bunu şunun için söyleme ihtiyacı hissettim;birileri yanıltıyor olabilirmi acaba?
çenem sen deniz hanımla sık sık yazışıyorsun,bu durumu kendisine iletirmisin,epilxiri takip edenler şüphede kalmamış olur,benim bildiğim yanlızca epilixir comdan sipariş verebiliyoruz idi...
çok haklısın beanym, hemen şimdi yazıyorum
sahte epilixirciyse defterini dürelimklava:
kızlar bu arada yarından itibaren kargolarınızı beklemeye başlayın, cumartesi günü kargoya verilmiş çünkü
takip numaralarını Deniz abla gönderince ben de size ileticem...
teşekkürederim...evet haklısın güven de çok önemli.. bikini bölgesini kendim halltmek istiyorum ben baya utangaç biriyimdebacaklarım felalaket yalnız tenim beyaz ama kaşlarım saçlarım falan kapkara olduğundan malesef bu karalıklar vücut geneline de yayılmış durumda:çok üzgünüm: o yüzden lazer etkili olur diye düşünüyorum.
Hamile kaldığında kullanmamalısın canım. Bebek ilk 3 ayda herşeyden çok fazla etkilenir. Hatta bebek çalışmaları varsa kullanma. Olup olmadığını bilemezsin. Deniz hn. bana öyle demişti.arkadaşlar cevaplarınıza çok teşekkür ederim hamile değilim ama çocuk düşünüyorum olurda epilixiri kullanırken hamile kalırsam kullanmaya devam mı etmeliyim ya da bırakmalımıyım diye bilgilenmek istedim
Teşekkür ederim çenebazım:) Haber bekliyoruz senden...kaydirigubbakcemile2kızlar bu arada yarından itibaren kargolarınızı beklemeye başlayın, cumartesi günü kargoya verilmiş çünkü
takip numaralarını Deniz abla gönderince ben de size ileticem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?