Epilixir kullananların paylaşım alanı

aa mutlaka iletirim canım, eğer öyle bir durumsa çok önemli bir noktaya parmak bastın fisfisfis

evet.......
sana özelden sözü geçen linki attım çenem...
dikkatli bir epilixir takipçisi olarak uyarıda bulunmak istedim
millet sahte ürünlerden az çekmedi
fırsat vermemek adına bilgilendireyim istedim.......

çok haklısın beanym, hemen şimdi yazıyorum
sahte epilixirciyse defterini dürelim klava:

bilemeyiz tabi sahte epilixircimi ama yinede bilgilenmekte fayda var
çünki bize söylenen(epilixir comda uyarı geçilen bu bilgiden ötürü) bu şekildeydi,bilgilenmekte fayda var diye düşündüm
teşekkürler canım.

beanycim o kişi sahte epilixirci değilmiş ama ibir tanıdıkmış, iyi niyetle yapmış sözde
birisi ararsa yönlendirecekmiş...
Deniz ablanın dediği gibi kızlar

nerde ne okursaniz duyarsaniz şunu bilin, web sitesi dışında kesinlikle hiçbir yerde satışı yok...

kızlar bu arada yarından itibaren kargolarınızı beklemeye başlayın, cumartesi günü kargoya verilmiş çünkü
takip numaralarını Deniz abla gönderince ben de size ileticem...

çenem banada deniz hanımdan mail geldi şimdi
evet bahsi geçen bey yardımcı olmak istemiş ,kendiside özür dilemiş bahsi geçen linkte okudum şimdi

yani EPıLıXıR sadece epilixir.com dan sipariş ediliyor,lütfen buna dikkat edin arkadaşlar

birde şunu söylemek istiyorum,alıcı datası tutuluyor,karalamaya çalışanlar bi zahmet epilixir comu iyi okusun,öyle kafasına göre herkes ben kullandım şöyle oldu böyle oldu demesin,komik oluyor çünki.
her alıcı ile ilgili bilgiler not ediliyormuş,kim neresine kullandı ne kadar süre kullandı,etkisi nasıldı vs diye..

günaydın herkese... .

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae
haftaya 5.seansı yapacağım...3 hafta olmuş olacak...çıkanlar var ama henüz hepsi çıkmadığı için almadım haftasonu...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta ) ... kaş bölgemde zayıflama farkediyorum... ama kesin sonuç için daha erken...
22 kasım - 6.seans : seans arası 2hafta olmasına dikkat ettim... devam ediyorum...ama umutluyum...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:
22 kasım - 6.seans : seans arası 2hafta olmasına dikkat ettim... zaten alınacak kadar uzamışlardı ama çıkmayan yerler de vardı sanki...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans seans süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans seans süresi : 25 dk
]aaa inanamıyorum....dün akşam süre tuttuğumda bir önceki süreyi 25dk olarak hatırlıyordum... o yüzden yine 25 dk sürmesine canım sıkılmıştı... çünkü azalmış olduğunu gözle farkediyordum ... hatta buraya epilasyon süremi azalmamış olarak yazacağım diye üzülmüştüm... sabah sabah sevindim valla hihoyyyt
10 gün oldu yeni yeni uçları hissediliyor...

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans

ben bu bölgede denemekten vazgeçtim kızlar... çünkü genel olarak üst bacağımdaki tüylerin çıkış zamanları çok değişti... sanırım epilatör ile aldığım için... ve anlayamıyorum nasıl etki ettiğini... :sm_confused:

ayak üstü için gerçekten etkili oldu... dün doğaçlama yapınca epilasyonu foto yine çekemedim... :kedi:

Canım benim tenimde beyaz tüylerim simsiyah:) O yüzden çabuk etki etti benim bacaklarıma. Lazerin maliyeti fazla ama değer:))

Hamile kaldığında kullanmamalısın canım. Bebek ilk 3 ayda herşeyden çok fazla etkilenir. Hatta bebek çalışmaları varsa kullanma. Olup olmadığını bilemezsin. Deniz hn. bana öyle demişti.

kızlar bu arada yarından itibaren kargolarınızı beklemeye başlayın, cumartesi günü kargoya verilmiş çünkü
takip numaralarını Deniz abla gönderince ben de size ileticem...
Teşekkür ederim çenebazım:) Haber bekliyoruz senden...kaydirigubbakcemile2

ben bacaklarıma 2 seans yapmıştım.. ama epilatör kırdığı için çıkmaya başladığında anlayamamıştım etkilimi değil mi.. dün akşam iyice inceledim yer yer boşluklar var valla...

bende koltuklatı ve bikini bölgesine uyguladım 4 senas önümüzdeki hafta artık kendi epilixirimi kullanıcam numunem bitti acayip memnunum felaket azalma var bende cok hızlı etki gösterdi

kızlar mrb .bnm epilixirim dün gelmıs ama ben olmayınca kargocuda gitmiş tabikiopuyorumnanaktan
bugun hemen gidip alıcam bacaklarıma uygulucam once bakalım nasıl sonç alıcam lazere başlıcakken pnce epilixiri deneyeyım dıorum bakalım neler oucak an ve an yazıcam bacakalrımı aldıkdan ve uygulamaya başladktan sonrakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…