• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canim sitesinde var ama orda hamile ilgili bisi yazmio ama baska sitede deniz hanim yazmisti yani epilixiri ürüte kadin sakincasi belki yoktur ama hamileler kullanmasin ama yinede sen bilirsi

hadi yaaaaaaaa ama ben çok kullanmak istiyorum kesin olarak kullanıp kullanamayacağımızı nerden öğrenebiliriz

ne kadarlık hamilesin canım, az kaldıysa birkaç ay bekle
aslında hamileler için belirgin kesin bir zararı yok ama yine de kimsenin içinde şüphe olmasın diye böyle söyleniyor
nurem arkadaşımız 3 aydan sonra kullanacakmış, o daha iyi bilgilendirir sanırım
yine de bunu sorarım ben canım :hulya:

öncelikle 2.grubumuz hayırlı olsun,

büyük bir heyecanla epilixirimin gelmesini bekliyorum.
yorumlarınızı sürekli takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla herkez memnun.

ben sizlere birşey sormak istiyorum.
batık kıl lekelerine de iyi geliyormu ?
fisfisfis

günaydın kızlar... şükür ki site hızına kavuşmuş...deli oldum dün...

epilixirin batık lekelerine iyi gelip gelmediği ile ilgili açıkçası benim fikrim yok...çünkü hiç dikkat etmedim... :) bundan sonra buna da dikkat edelim...bikini de var biraz batık izi çünkü...

bir de hamilelikte kullanım ile ilgili olarak Deniz hanım ;
Hamilelikte kullanımı sakıncalıdır diye bir şey söyleyemiyor çünkü hamile bayanlarda denenmemiş... genel olarak da etiklik açısından birçok ilaç hamilelerde denenmiyor... bitkisel içerikli bir ürün olduğu için zararlı olacağını düşünmüyor ama kullanımı konusunda da hamileliğin bitimini tavsiye ediyordu diye hatırlıyorum...

hamilelikte saç boyama vs gibi ürünler içim ilk 3 ay yasaktır ;3 aydan sonra serbesttir...
ama ben sanırım yine de beklerdim...

evet canım ; benim bacakta diz bölgemde kaldı baya... bir de bacağın bazı yerlerinde tek tük kaldı... henüz kökten almadım hiç onları jiletle aldım yaz boyu ; biraz haliyle kalınlaştılar ama eskisine kıysala gayet iyi yine de...

lazerden memnun kaldım ama 100% memnuniyet diyemem... devam etsem belki daha iyi sonuç alırdım ama bu aralar lazere ayıracak param yok -tatlicadiarzu-
en son nisan ya da mayısta gitmiştim...

epilixir için de bacağımda cesaret edemedim açıkçası ama sağ koltukaltımda deniyorum... sola da denemedim...

ama bikinide cidden memnunum... sende 3. aydan sonra dener kendin görürsün...

bu arada bebeğin de hayırlı olsun canım... yerimseniben

Canım ben de senin gibi bir ara jiletle aldım bende üst bacaktaki tüyler kalınlaştı. Pakete de sadece 2 seans gidebildim, hamile kalınca kaldı:( Param boşa gitti:) Ama 2 seansta bile etki gördüm. Şimdi ağda yaptırıyorum. Ben kollarıma da yaptırıyodum lazer 7 seans yaptırdım sonra ona da mecbur kaldığım bigün jilet yaptım. Onlarda kalınlaştı ama eskisine oranla çok iyi. En azından batıklarım bitti. Ben de Temmuz dan beri gitmiyorum:(

Bebişim 3,5 aylık oldu artık:) Epilixirim gelsin kullanıp yazıcam sonuçları inşallah. Teşekkür ederim tatlım:)

merhaba kızlar çoğunuzun yorumunu okudum ve epilixiri satın almak istiyorum fakat bir sorum olacak hamile kadınlarda düzenli kullanabilir mi

Canım ben Deniz hanıma daha önce sormuştum. Bana Herhangi bir zararı olmadığını söyledi. Ama bence doğumdan sonra kullan dedi. Bu ürün tamamen bitkisel olduğundan vücuda herhangi bir zararı yokmuş. Ben de 3 aydan sonra sadece belli bölgelerime kullanacağım. Bir zararı kanıtlanmamış ama insanın içine yine de kurt düşüyor. Şimdilik kullanmak istediğim yer çene bölgesi ve koltuk altım canım. Ben daha önce Deniz hanımın gönderdiği yazıyı paylaşmıştım siteye ordan da tam olarak ne yazdığını okuyabilirsin...

ay ne zmandır yazamıyorum ya site hala çok yavaş hiçbiryere yorum yazamıyorum sunucu gosterilmiyor dıo ohfffff:hulya:
artık epilixirim de gelıcek heycanlıyım yaaa gelsın hemen 8 saat arayla uygulucağımm yehoooooooooooo:hulya:

öncelikle 2.grubumuz hayırlı olsun,

büyük bir heyecanla epilixirimin gelmesini bekliyorum.
yorumlarınızı sürekli takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla herkez memnun.

ben sizlere birşey sormak istiyorum.
batık kıl lekelerine de iyi geliyormu ?
fisfisfis

benim de batık kıl lekem pek yok, o yüzden bişey diyemicem canım fisfisfis

günaydın kızlar... şükür ki site hızına kavuşmuş...deli oldum dün...

epilixirin batık lekelerine iyi gelip gelmediği ile ilgili açıkçası benim fikrim yok...çünkü hiç dikkat etmedim... :) bundan sonra buna da dikkat edelim...bikini de var biraz batık izi çünkü...

bir de hamilelikte kullanım ile ilgili olarak Deniz hanım ;
Hamilelikte kullanımı sakıncalıdır diye bir şey söyleyemiyor çünkü hamile bayanlarda denenmemiş... genel olarak da etiklik açısından birçok ilaç hamilelerde denenmiyor... bitkisel içerikli bir ürün olduğu için zararlı olacağını düşünmüyor ama kullanımı konusunda da hamileliğin bitimini tavsiye ediyordu diye hatırlıyorum...

hamilelikte saç boyama vs gibi ürünler içim ilk 3 ay yasaktır ;3 aydan sonra serbesttir...
ama ben sanırım yine de beklerdim...

Canım ben Deniz hanıma daha önce sormuştum. Bana Herhangi bir zararı olmadığını söyledi. Ama bence doğumdan sonra kullan dedi. Bu ürün tamamen bitkisel olduğundan vücuda herhangi bir zararı yokmuş. Ben de 3 aydan sonra sadece belli bölgelerime kullanacağım. Bir zararı kanıtlanmamış ama insanın içine yine de kurt düşüyor. Şimdilik kullanmak istediğim yer çene bölgesi ve koltuk altım canım. Ben daha önce Deniz hanımın gönderdiği yazıyı paylaşmıştım siteye ordan da tam olarak ne yazdığını okuyabilirsin...

çok güzel açıklamışsınız canlarım hamilelkte kullanımı konusunu
Nurem evet sen yine de genital harici bölgelerde kullan

arkadaşlar ben semos_m o isimle ne yaptıysam birdaha siteye giremedim o yüzden bende değiştirdim:kedi: öncelikle hoş bulduk çenebaz vereliniortak
nurem ben lazere çene ve bıyık için gidiyorum ancak vücut için düşünüyordum epilixiri.gittiğim merkezde bir kampanya başlamış alt bacak 5 seans 500 tl diyor koltukaltı da 190 tl tabigene 5 seans ama benim tereddütüm 5 seans etkiliolur mu? gittiğim merkezdede ismini verdiğin alet vat sen 6 seansta alt bacak bitti diyosun ozaman ne dersin gitmeli miyim:çok :sm_confused: epilixiride bikini de kullanırım diyorum ne dersin? :içelim::içelim:

Canım makinanın markası kesinlikle alexandrite olsun derim ben. Verdiğin fiyatlar çok makul ama sen 6 seans ve ya 7 seanstan anlaş bende. Bu tür yerlerde kandırma çok oluyor. Belki ilk 5 seans makinanın derecesini düşük yapacaklar, sonra 3-4 seans daha gitmek zorunda kalacaksın ve örnek veriyorum seans başı 150 TL isteyecekler. Güven çok önemli lazer merkezlerinde. Benim bacağım çabuk bitti ama kollarıma 7 seans gittiğim halde var hala. Yani her bölge aynı olmaz ve her insanda da bu farklı olur. Bikini bölgesi en çabuk etki gösteren yerlerden biri ama:)

arkadaşlar cevaplarınıza çok teşekkür ederim hamile değilim ama çocuk düşünüyorum olurda epilixiri kullanırken hamile kalırsam kullanmaya devam mı etmeliyim ya da bırakmalımıyım diye bilgilenmek istedim

Arkadaşlar ben epilixir almak istiyorum ama paypal hesabı açmadan alamıyor muyuz?
Ayrıca bende bir denek olarak epilixiri yüzümde uyguluyorum.Kaç seans oldu bilmiyorum. Çıkanları alıp uyguluyorum.%50 incelme ve %30 civarında daha da fazla olabilir, seyrelme var arkadaşlar.

Arkadaşlar ben epilixir almak istiyorum ama paypal hesabı açmadan alamıyor muyuz?
Ayrıca bende bir denek olarak epilixiri yüzümde uyguluyorum.Kaç seans oldu bilmiyorum. Çıkanları alıp uyguluyorum.%50 incelme ve %30 civarında daha da fazla olabilir, seyrelme var arkadaşlar.

nerdesin len sen :mymeka:
bağlattın sonunda neti galiba...

Lakitocum bankadan da yatırabiliyosun.
Yada eft yapabiliyosun.
Bence en rahatı eft...
Deniz hanımla iletişime geçmeni tavsiye ederim..

Back