- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.141
insallah canimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildigim kadarilaa hamile olan kadinlarr kullanmamasi gerekiooo
hadi yaaaaaaaa ama ben çok kullanmak istiyorum kesin olarak kullanıp kullanamayacağımızı nerden öğrenebiliriz
evet canım ; benim bacakta diz bölgemde kaldı baya... bir de bacağın bazı yerlerinde tek tük kaldı... henüz kökten almadım hiç onları jiletle aldım yaz boyu ; biraz haliyle kalınlaştılar ama eskisine kıysala gayet iyi yine de...
lazerden memnun kaldım ama 100% memnuniyet diyemem... devam etsem belki daha iyi sonuç alırdım ama bu aralar lazere ayıracak param yok -tatlicadiarzu-
en son nisan ya da mayısta gitmiştim...
epilixir için de bacağımda cesaret edemedim açıkçası ama sağ koltukaltımda deniyorum... sola da denemedim...
ama bikinide cidden memnunum... sende 3. aydan sonra dener kendin görürsün...
bu arada bebeğin de hayırlı olsun canım... yerimseniben
merhaba kızlar çoğunuzun yorumunu okudum ve epilixiri satın almak istiyorum fakat bir sorum olacak hamile kadınlarda düzenli kullanabilir mi
öncelikle 2.grubumuz hayırlı olsun,
büyük bir heyecanla epilixirimin gelmesini bekliyorum.
yorumlarınızı sürekli takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla herkez memnun.
ben sizlere birşey sormak istiyorum.
batık kıl lekelerine de iyi geliyormu ?
fisfisfis
günaydın kızlar... şükür ki site hızına kavuşmuş...deli oldum dün...
epilixirin batık lekelerine iyi gelip gelmediği ile ilgili açıkçası benim fikrim yok...çünkü hiç dikkat etmedim... :) bundan sonra buna da dikkat edelim...bikini de var biraz batık izi çünkü...
bir de hamilelikte kullanım ile ilgili olarak Deniz hanım ;
Hamilelikte kullanımı sakıncalıdır diye bir şey söyleyemiyor çünkü hamile bayanlarda denenmemiş... genel olarak da etiklik açısından birçok ilaç hamilelerde denenmiyor... bitkisel içerikli bir ürün olduğu için zararlı olacağını düşünmüyor ama kullanımı konusunda da hamileliğin bitimini tavsiye ediyordu diye hatırlıyorum...
hamilelikte saç boyama vs gibi ürünler içim ilk 3 ay yasaktır ;3 aydan sonra serbesttir...
ama ben sanırım yine de beklerdim...
Canım ben Deniz hanıma daha önce sormuştum. Bana Herhangi bir zararı olmadığını söyledi. Ama bence doğumdan sonra kullan dedi. Bu ürün tamamen bitkisel olduğundan vücuda herhangi bir zararı yokmuş. Ben de 3 aydan sonra sadece belli bölgelerime kullanacağım. Bir zararı kanıtlanmamış ama insanın içine yine de kurt düşüyor. Şimdilik kullanmak istediğim yer çene bölgesi ve koltuk altım canım. Ben daha önce Deniz hanımın gönderdiği yazıyı paylaşmıştım siteye ordan da tam olarak ne yazdığını okuyabilirsin...
ay ne zmandır yazamıyorum ya site hala çok yavaş hiçbiryere yorum yazamıyorum sunucu gosterilmiyor dıo ohfffff:hulya:
artık epilixirim de gelıcek heycanlıyım yaaa gelsın hemen 8 saat arayla uygulucağımm yehoooooooooooo:hulya:
Nurem evet sen yine de genital harici bölgelerde kullan
arkadaşlar ben semos_m o isimle ne yaptıysam birdaha siteye giremedim o yüzden bende değiştirdim:kedi: öncelikle hoş bulduk çenebaz vereliniortak
nurem ben lazere çene ve bıyık için gidiyorum ancak vücut için düşünüyordum epilixiri.gittiğim merkezde bir kampanya başlamış alt bacak 5 seans 500 tl diyor koltukaltı da 190 tl tabigene 5 seans ama benim tereddütüm 5 seans etkiliolur mu? gittiğim merkezdede ismini verdiğin alet vat sen 6 seansta alt bacak bitti diyosun ozaman ne dersin gitmeli miyim:çok :sm_confused: epilixiride bikini de kullanırım diyorum ne dersin? :içelim::içelim:
Arkadaşlar ben epilixir almak istiyorum ama paypal hesabı açmadan alamıyor muyuz?
Ayrıca bende bir denek olarak epilixiri yüzümde uyguluyorum.Kaç seans oldu bilmiyorum. Çıkanları alıp uyguluyorum.%50 incelme ve %30 civarında daha da fazla olabilir, seyrelme var arkadaşlar.