- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.201
yaşasın epilixirimiz yolda....
ben bacaklarıma 2 seans yapmıştım.. ama epilatör kırdığı için çıkmaya başladığında anlayamamıştım etkilimi değil mi.. dün akşam iyice inceledim yer yer boşluklar var valla...
Kızlar benim epilixirim gelmiş dün akşam.
bende koltuklatı ve bikini bölgesine uyguladım 4 senas önümüzdeki hafta artık kendi epilixirimi kullanıcam numunem bitti acayip memnunum felaket azalma var bende cok hızlı etki gösterdi
kızlar mrb .bnm epilixirim dün gelmıs ama ben olmayınca kargocuda gitmiş tabikiopuyorumnanaktan
bugun hemen gidip alıcam bacaklarıma uygulucam once bakalım nasıl sonç alıcam lazere başlıcakken pnce epilixiri deneyeyım dıorum bakalım neler oucak an ve an yazıcam bacakalrımı aldıkdan ve uygulamaya başladktan sonrakaydirigubbakcemile5
çenebazcım canım,
benim kargom geldi.şişe biraz küçük,o yüzden ben sadece bikini bölgesi ve koltuk altına uygulicam canım yarın yaparım inşallah.kullanım bölümünde epilasyon yapıldığı gün 8 saat arayla 3 seans uygulanacak diyor.sizde böylemi yaptınız ? çok azmı sürcez ?
çok soru sordum...
kızlar ilk numuneleri alanların kılı tüyü bitti mi bittiyse sipariş vericem ona göre şekerler..:kedi:
çenebazcım canım,
benim kargom geldi.şişe biraz küçük,o yüzden ben sadece bikini bölgesi ve koltuk altına uygulicam canım yarın yaparım inşallah.kullanım bölümünde epilasyon yapıldığı gün 8 saat arayla 3 seans uygulanacak diyor.sizde böylemi yaptınız ? çok azmı sürcez ?
çok soru sordum...
aa evet böcüğümün dediği gibi çok fazla kullanmana gerek yok deryacım, ben unutmuşum onu söylemeyi
damlalığıyla sanırım 5 damla falan çok bile gelir yerimseniben
ilk numuneleri alanlar şimdiye kadar3-4 seans yaptılar canım
şu anda azalma ve incelmeden bahsedebiliriz,
tamamen bitme içinse sanırım 10 seans gerekli en az yerimseniben
kızlar selam a.s.
2 gündür o kadar yoğundum ki doğru düzgün kk ya giremedim bile
akşamlarıda gateway dio sinir edio beni yakötükedihüso
neysem,
bugün saat 16:00 itibariyle epilixirim gelmiş bulunmaktadır :lepi:hihoyyythihoyyyt
hazır orman gibiyken epilatörle haledeyim sonrada epilixirimi süreyim sırnaşık şey
8 saat arayla diyosunuz ya. diyelim ki yaptk
ondan sonra tüyler çıkana kdr hiç kullanmıyo muyuz?fisfisfis
bi sonraki epilasyonda mı kullanıcaz
kuzum bayramda hangi il sınırında olacaksın bakıım kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım cevaplarınız için öpüyorum hepinizi.
hm ozaman beklemeliyim saol cnm :kedi:
kızlar selam a.s.
2 gündür o kadar yoğundum ki doğru düzgün kk ya giremedim bile
akşamlarıda gateway dio sinir edio beni yakötükedihüso
neysem,
bugün saat 16:00 itibariyle epilixirim gelmiş bulunmaktadır :lepi:hihoyyythihoyyyt
hazır orman gibiyken epilatörle haledeyim sonrada epilixirimi süreyim sırnaşık şey
8 saat arayla diyosunuz ya. diyelim ki yaptk
ondan sonra tüyler çıkana kdr hiç kullanmıyo muyuz?fisfisfis
bi sonraki epilasyonda mı kullanıcaz
kizlar bugün 12 gün oldu genitakl bölgemde ilk seansimi yapali yeni cikanlarr var ve daha inceler vallah ve cok az cikmislar cumartesi ikinci seansimi yapicam....
kocaeli il sınırındayım şu anda böcükcüm kaydirigubbakcemile3
bir çılgın arkidiş ısrar ediyo italyaya gidelim diye ama yok palam lok :gitme:
gercekten etkilimi?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?