Epilixir kullananların paylaşım alanı

Evet canım genitale kullanmıcam. Bir de koltuk altına kullanmayım diye düşünüyorum. Süt bezeleri oraya yakın diye...

evet koltuk altına da kullanma, kimimiz göğsüne kullanıyor, oraya da kullanma bence şimdilik...

hamile kalırsan bırakırsın canım, ama belirlenen bir zararı yok.

harika :lepi:
Deniz hanımla iletişime geç lakitom yerimseniben

şimdi kendimden bilgiler vereyim az da
dün bacaklara 3. seansı uygulayabildim, malum ne zamandır mecburiyetten erteliyordum,
o kadar ertelememe rağmen maymun gibi olmadım, demek ki baya seyrelmiş arkadaşlar
zaten üst bacakta çok az vardı, normalde almazdım ben yukarıyı, ama olanlar da dökülsün diye kullandım 1-2 defa, şu anda resmen alacak kıl bulamadım üst bacakta
ayrıca dün koltuk altına ilk seansımı uyguladım, daha önce koltuk altında hiç kullanmamıştım
bakalım nolacak, sabırsızlıkla bekliyorum, bir sonraki seansları delikafadulden

kızlar. uzun zamandır forumu pek takip edemiyorum. bana gelişmelerden haber verirmisiniz
10 seansı gecen varmı acaba. 10 seansa kadar 3 haftada bir uygulanması gerekiyormuş ama diğer tüğ azaltıcı ürünlerdede azaldığını sanıyoruz ama bıraktığımda tekrar geri geliyor. bu ürünü kullanıpta sonra bırakan ve uzun süre kullanmayan varmı acaba. bana sonuçları yazabilirmisiniz

numunem gelsin bende bikini bölgesine kullanıcamzemuszemus

kullan şekerim zemuszemus

canım 10 seansı geçenimiz yok,
en fazla seansı beany yaptı ama yapıp bırakan da yok
sonuçların kalıcı olacağı söyleniyor, istersen bizi bekle :)

abim istanbulda şekerim... net bana kaldı... köpeği de pek gezdiremedim bugün... annem mercimekli yapmış o kadar çok yemişim ki midem kötü oldu ... bir de parkta pitbullu bir saçma tip vardı kaçıverdim eve veee nete :)

selam kızlar bende geldim zemuszemus
yeni grup oluşturuldu diye araya girip fazla maydanoz olmayayım istemiştim,şimdi müsaitiz anlaşılan:)
koltuk altı bölgemden terleme şikayetim sebebiyle fazla etkilenmediğini yazmıştımya,bu son seansımı kurupak geçirdiğim için(epilasyondan bir hafta önce ter önleyici kullanmıştım ,daha önce epilixir kullanımımı etkiler diye kullanmamıştım ama ter sebebiylede etki görmeeyince birde böyle deneyeyim dedim) sanırım bayağa etkili oldu,çıkan çok az kıl var ve sarı sarı baş gösteren minik zayıf kıllar görünüyor,bikinide halen uzamadı ,ikinci etkilenmeen bölgemde bu bölgeydi,daha geç çıkıyor gibi ,tek tük kıl görünüyo ama bunlar biraz kalın,hepsi iyice bi uzasın daha net cevap verebilicem bikini için,bacak ve bıyık bölgemden sanırm çok yakında kurtulucam ,gitgide büyük boşluklar oluşuverdi,çok temiz görünüyor ...

böcük mercimekli mi yedin, hem de fazla mı kaçırdın cokacimcoook
o zaman çekeceksin mideni :umursamaz:
sakarya burnumun dibi kız, şimdiye kadar gitmemem hataymış kaydirigubbakcemile3

beanycim süper haberler hihoyyyt
benim de bacak baya seyrekleşti yahu,

SEYREK KILÇıKLU HAMSı PALUĞU GıBıYıM hihoyyyt

hamsi paluğu yerim seni :1hug:

ben de yarın kaş-bıyık - alın bölgeme uygulayacağım... 4. ya da 5. seans olacak... tam hatırlamıyorum... ama ben memnunum valla... numunem bitsin alıcam... üst bacak ; kollarda da uygulayacağım... kollarımı almamıştım ilk kez alacağım... tabii daha zaman var...

bikini benim süper yaa ... her seans sonrası 5dk kazanıyorum... resmen 2-3 saat süren epilasyon süremi lazer ve artık epilixirin yardımıyla gittikçe azaltıyorum...

bu arada az önce hamilelikte genital bölge temizliği ile ilgili bir başlık okudum... şimdiden bu bölgede çalışmalara başlamış olmama ayrıca sevindim... ne zormuş çünkü... Allah onlara kolaylık versin...

kullan şekerim zemuszemus

canım 10 seansı geçenimiz yok,
en fazla seansı beany yaptı ama yapıp bırakan da yok
sonuçların kalıcı olacağı söyleniyor, istersen bizi bekle :)

evet sizi beklemeyi tercih ediyorum. hem tüğlerimi yok edecek diye almadığım yerlerimide alıp daha çok tüğlendim hemde verdiğim paralara yazık oldu. artık cildime birşey olur diye de korkuyorum.
dediğim gibi diğer tüğ azaltıcılardada azaldığını sanıyorsun ama bırakınca eskisi gibi geliyordu. peki expilixir de tüylerini incelen oldumu. şu siyah siyah sert çıkan kılar vardır ya. incelen ve rengi acılan oldumu

evet canım şimdilik incelme ve azalmadan bahsedebiliriz...

çenem seni gezginci gördüm biraz,en iyisini yapıyorsun vallahi,bizim yerimizede gez bari:))

küçük böcük ,epilasyona harcadığım vakit çok uzun sürmezdi eskidende,tabi şimdi dahada kısaldı,5-10 dk ya bacak+bikini ve koltuk altı jıjjttt diye bitiveriyor,ben aşağı yukarı 9 yıldır epilatörle alıyorum ,bi bikini bölgeme belli süre ağda kullanmıştım,malum hassas bölge olduğundan acıya dayanmak güç oluyordu:)

duygusuz,ben 9 seansı geride bıraktım ,ciddi farklılar gördüm,bi kere kalın kıllardan eser kalmadı gibi birşey ve bacak+bıyık bölgemin tamamen bitmesine sanırım az kaldı,elime diken diken gelen kıl yok denecek kadar azaldı çünki(umuyorum),bu kadar hızlı etki görmemide cilt yapıma balıyorum biraz,yağlı bir cildim yok ,son 6 aydırda iyi kilo verdim,vücut yağ oranımdada ciddi düşüşler oldu,eski sağlıklı kiloma nihayet döndüm,biliyorsunuz vücudumuzdaki hormonların işleyişi genetik yapımızın dışında beslenme şekliylede çok ilişkili...

inşallah epilixir grubumuzla toplanırız bir gün hihoyyyt
ayy süper olur ya delikafadulden

kızlar bu arada bi sitede biri epilixir siparişi verdiğini ve kendisine dönülmediğini yazmış,cevabende bi bay mail adresini vermiş ,epilixirin satış temsilcisiyim bu adresten bana ulaşın yazmış ,ben endişelendim biraz,çünki epilixir comda başka yer ve kişilerden satın almayınız,alıcı datası tutuyoruz diye not düşülmüştü
acaba benimmi haberim yok ,başka satış noktalarımı var,anlayamadım
bunu şunun için söyleme ihtiyacı hissettim;birileri yanıltıyor olabilirmi acaba?
çenem sen deniz hanımla sık sık yazışıyorsun,bu durumu kendisine iletirmisin,epilxiri takip edenler şüphede kalmamış olur,benim bildiğim yanlızca epilixir comdan sipariş verebiliyoruz idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…