benim yeğenim 2 yıl boşuboşuna epilepsi tedavisi gördü.meğer sadece migrenmiş.ona da eeg filan çekilmişti.dr.lar yanlış teşhis koyabiliyor.helede devlet hastanelerinde.klava:
benim oğlum içinde dr hemen epilepsi demişti, diğer doktor karşı çıktı ikisinin tartışmalarının arasında kalmıştık. Sonunda 2 kere eeg çektirdim ve arkadaşımın ablası Çapa Tıp Fak. de çocuk nörolojisi dalında profosördü ona götürdüm iki eeg yide. Hiç bir şeyi olmadığını söyledi eğer ilk doktora baksaydık bizde şu anda epilepsi ilaçları kullanıyorduk.
[ÇiĞDeM];810045 .!.:benim babam 24 yıldır bu hastalıkla mücadele eder malesef biçaresi yok hayatı sadece ilaca bağlı hem kendi acı çekiyor hem biz çok zor bi hastalık nerde yakalıcağı belli olmuyor bazen şiddetli bazende hafif atlatıyo ama şiddetli olduğu zaman zannediyosunuzki ölecek o anı ALLAH kimseye yaşatmasın kimseye dermansız dert vermesin
benim oğlum içinde dr hemen epilepsi demişti, diğer doktor karşı çıktı ikisinin tartışmalarının arasında kalmıştık. Sonunda 2 kere eeg çektirdim ve arkadaşımın ablası Çapa Tıp Fak. de çocuk nörolojisi dalında profosördü ona götürdüm iki eeg yide. Hiç bir şeyi olmadığını söyledi eğer ilk doktora baksaydık bizde şu anda epilepsi ilaçları kullanıyorduk.
Burbuk senden rica etsem Çapadaki profosör olan doktorun adını, varsa telefon numarasını verebilirmisin. Benimde yeğenim daha 2 aylıkken çok hafif nöbet geçirdi şimdi 9 aylık 7 aydır epilepsi ilacı kullanıyoruz bizde bebeğimizi bahsettiğin doktora götürelim çünkü bizimde eeg lerimizde hiçbirşey çıkmadı şimdiden teşekkürler
Burbuk canım çok teşekkür ederim dediğin gibi bizde dakikasını şaşırmadan veriyoruz ilaçlarını , iki ayrı doktor tarafından takip ediliyoruz bizim doktorlarımızdan biri de prof. dr. mine çalışkan senin de dediğin gibi 2 yıl boyunca o ilacı kullanmamız gerektiğini söyledi bebeklik dönemindeki epilepsinin nedeni anlaşılamıyormuş inşallah geçicidir hastalığı Allah tüm hastalığı olana şifalar versin ...
DOĞRU DİYORSUN TATLIM BENİM TANIDIĞIM DOKTOR AMERİKADA AMELİYAT OLUP GELMİŞ VE HİÇBİR SORUNU YOK :)))aman güzelim sakın ilaçları aksatmayın, Hıncal Uluç'un bir yazısında okumuştum, arkadaşının oğlu epilepsi imiş ve arkadaşı tedavi etmek için amerikaya gitmiş, Hıncal Uluç yazısında orada bu hastalığın tedavinin yapılabildiğini yazıyordu yazısında ama inan hatırlamıyorum hangi tarihli gazetedeydi. Ben bu hastalığın tedavisinin bulunacağına inanıyorum hatta bulunduğunu bile tahmin ediyorum.
SEVGİLİ YAĞMUR İLAÇLAR DÜZENLİ KULLANILDIĞI TAKDİRDE EĞER BEŞ SENE HASTA NÖBET GEÇİRMEZSE İLAÇLAR LAR DOKTOR KONTROLÜNDE BIRAKTIRILIYOR:) Bİ DAHA KULLANMIYORSUN.AMA HASTANIN UNUTMAMASI GEREKEN ŞEYLER VAR MESELA UYKUSUZ KALMAYACAK ASLA VE ASLA AÇ KALMAYACAK BEYNİNİ ÇOK YORMAYACAK (YANİ FAZLA HERŞEYİ DÜŞÜNÜP ÜZÜNTÜ YAPMAYACAK KENDİNE)) BEDENİNİ ÇOK YORMAYACAK (YANİ BEDENSEL OLARAK FAZLA YORULMAYACAK SPORUN BELLİ DALLARI YASAK)) KISACASI KİŞİ KENDİNE ÇOK İYİ BAKACAK:)) BUNLARI UYGULADIĞI SÜRECE HAYAT DAHA KOLAY ONLAR İÇİN:))ACİL ŞİFALAR DİLERİMM TATLIMAyni sorun bu yil bizdede yasandi,1 yil boyunca ilaclari düzenli saatinde alindigi takdirde sonuc iyi oluyormus,insallah gelecek günlerde daha iyi olur,Allah"tan tüm hastalara acil sifalar diliyorum...
Arkadaşlar Size Bir şey Daha Söyleyeyim Bu önemlii Bişey çevrenizde Belliki Hasta Olan Insanlar Var Onlari Yardimci Olmak Istiyorsaniz Eğer Hasta Olan Kişilere Yanlarinda Bir Dondurma Cubuğu Tutmalarini öneririm. Bu çubuk Hastalarin Hayatlarini Kurtaran Ufak Bi Ayrinti Arkadaşlar:))
Kişi Nöbet Geçireceğini Anladiği Anda Bu çubuğu Isirirsa Eğer Dişleri Kenetlendiğinde Daha Kolay Açilmasini Ve Nefes Almasini Sağliyor.BU DA DAHA HIZLI BEYNE OKSİJEN GİTMESİ DEMEK VE BÖYLECE HASTANIN BİLİNCİNİN DAHA KISA SÜREDE AÇILMASI DEMEK :1rolleyes:
HERKESE SAĞLIKLI Bİ YAŞAM DİLİYORUM ALLAH KİMSEYE BÖYLE HASTALIK VERMESİN ARKADAŞLAR:1rolleyes::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?