- 12 Ağustos 2023
- 20
- 0
- 1
- 33
Juvenil miyoklonik epilepsi benimkp
Hayır vermedi juvenil miyoklonik epilepsi dedi
ilac kullanmiomusunHayır vermedi juvenil miyoklonik epilepsi dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Juvenil miyoklonik epilepsi benimkp
Hayır vermedi juvenil miyoklonik epilepsi dedi
ilac kullanmiomusunHayır vermedi juvenil miyoklonik epilepsi dedi
size hastaligi ben vermisim gibi konusuyosunuz iyi gunler gecmis olsunAyrica sizi inandırmak zorunda değilim
Yooo konur, konuyor. Cok spesifik ozellikleri var. Ben kriz gecirmem gozum de dalmaz ama epilepsi teshisim var. Ne kadar bilginiz olmadan fikri olan bir insansiniz siz boyle.epilepsi teshisi konulmasi icin krize girip acile gitmen gerek noroloji o anda seni gormesi lazim oyle anlatmayla epilepsi teshisi konulmaz
Çok teşekkürlerYooo konur, konuyor. Cok spesifik ozellikleri var. Ben kriz gecirmem gozum de dalmaz ama epilepsi teshisim var. Ne kadar bilginiz olmadan fikri olan bir insansiniz siz boyle.
Konu sahibi gecmis olsun, teshis konabilmesi onemli tabi ki. Dilerim bir daha sorun yasamazsiniz
Epilepsi olabilirsiniz annem de de var gözleri dalıyor onunda nöbet oluyor sonra ama bir emar ve eeg sonucunuza bakmaları lazım.ilaç tedavisi ile nöbetler kontrol altına alınıyor.çok geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba benim geceleri kollarım bacaklarım vücudum kasisliyor gunduzleri kol ve kafam bir de omuzlarım kaisliyor göz dalamam oluyor meselea bir yere bakıyorum bilincim gidiyor kendime geldince diyorum ben niye buraya bakiyorum nöroloji doktoruna gittim eeg cekecekler epilepsi olabilir dedi sizce epilepsi olabilir miyim şimdiden teşekkürler
Eeg çekti eeg de çıktı zatenEpilepsi olabilirsiniz annem de de var gözleri dalıyor onunda nöbet oluyor sonra ama bir emar ve eeg sonucunuza bakmaları lazım.ilaç tedavisi ile nöbetler kontrol altına alınıyor.çok geçmiş olsun.
Epilepsim varEpilepsi olabilirsiniz annem de de var gözleri dalıyor onunda nöbet oluyor sonra ama bir emar ve eeg sonucunuza bakmaları lazım.ilaç tedavisi ile nöbetler kontrol altına alınıyor.çok geçmiş olsun.
Her epilepsi de kriz olması şart değil bazen uzun zaman sonra da teşhis konuşabiliyor, bazı krizler uykuda bile olabiliyor. Tanı konulmuş zaten, burdan anlattığı şekilde daha neden itiraz ediyorsunuz değilsin diye?krize girmiyosan epilepsi deyilsin bir cok norolojik hastalik kas agrisi yapar fibromiyaji nevraji kas romatizmasi bir cok hastalik var o tanimda ve her insan hayatinda 2 3 defa epilepsi krizine ne girer hafifte olsa allah yardimciniz olsun
çok geçmiş olsunEpilepsim var
Yooo konur, konuyor. Cok spesifik ozellikleri var. Ben kriz gecirmem gozum de dalmaz ama epilepsi teshisim var. Ne kadar bilginiz olmadan fikri olan bir insansiniz siz boyle.
Konu sahibi gecmis olsun, teshis konabilmesi onemli
bana saglik tıp anlatma hayatim ametem piskatri norolojide gectiYooo konur, konuyor. Cok spesifik ozellikleri var. Ben kriz gecirmem gozum de dalmaz ama epilepsi teshisim var. Ne kadar bilginiz olmadan fikri olan bir insansiniz siz boyle.
Konu sahibi gecmis olsun, teshis konabilmesi onemli tabi ki. Dilerim bir daha sorun yasamazsiniz
Yooo konur, konuyor. Cok spesifik ozellikleri var. Ben kriz gecirmem gozum de dalmaz ama epilepsi teshisim var. Ne kadar bilginiz olmadan fikri olan bir insansiniz siz boyle.
Konu sahibi gecmis olsun, teshis konabilmesi onemli tabi ki. Dilerim bir d
ya kardesim bana neyi anlatiyosun benim hayatim ametem noroloji piskatride gecti o hastalia benzer 50 tane hastalik var noroloji dalında ben de uykuda boguluyorum her yerim agriyo siddetli kas agrilarim var 100 tane doktor gezdim 800 luk nevrotin kullaniyorum ben teshissiz kullanniyorum o ilaclari 3 yildir teshis koyamadilar ozel hastaneye giderseniz teahisi cabuk koyar ama bi soleyin prebagalin gabapentin yaz bana diye yazacakmi bakalim ozeldeki teshis devlet hastanesinde gecersiz gibi bisey ben ozele gitsem 50 tane teshis koyarlar bana heyete gir bakalim vereceklermi o raporu epilepsi buyuk bi hastalik raporla aylik bile alirsin gercek teshis konulursaHer epilepsi de kriz olması şart değil bazen uzun zaman sonra da teşhis konuşabiliyor, bazı krizler uykuda bile olabiliyor. Tanı konulmuş zaten, burdan anlattığı şekilde daha neden itiraz ediyorsunuz değilsin diye?
Ben hemşireyim bu gibi bi çok hastaya tedavi veriyorum çalıştığım kurumda. Sizin herhangi bir hastalığınız veya kullandığınız ilaç var diye nörolojik her hastalığa var ya da yok diyemezsiniz.bana saglik tıp anlatma hayatim ametem piskatri norolojide gecti
ya kardesim bana neyi anlatiyosun benim hayatim ametem noroloji piskatride gecti o hastalia benzer 50 tane hastalik var noroloji dalında ben de uykuda boguluyorum her yerim agriyo siddetli kas agrilarim var 100 tane doktor gezdim 800 luk nevrotin kullaniyorum ben teshissiz kullanniyorum o ilaclari 3 yildir teshis koyamadilar ozel hastaneye giderseniz teahisi cabuk koyar ama bi soleyin prebagalin gabapentin yaz bana diye yazacakmi bakalim ozeldeki teshis devlet hastanesinde gecersiz gibi bisey ben ozele gitsem 50 tane teshis koyarlar bana heyete gir bakalim vereceklermi o raporu epilepsi buyuk bi hastalik raporla aylik bile alirsin gercek teshis konulursa
ya kardesim epilepsi denilen hastalik sara demek halk dilinde neyi anlatiyon senHer epilepsi de kriz olması şart değil bazen uzun zaman sonra da teşhis konuşabiliyor, bazı krizler uykuda bile olabiliyor. Tanı konulmuş zaten, burdan anlattığı şekilde daha neden itiraz ediyorsunuz değilsin diye?
hemsire olman bisey deistirmiyo benim bacaklarimda damar seyirmesi agri var solesene ne hastaligi bu ayni semttom larda 50 tane hastalik ole kolaymi sen epilepsi demekBen hemşireyim bu gibi bi çok hastaya tedavi veriyorum çalıştığım kurumda. Sizin herhangi bir hastalığınız veya kullandığınız ilaç var diye nörolojik her hastalığa var ya da yok diyemezsiniz.
Sizin ne bilginiz varda maaş bile alabilir diyorsun epilepsi hastalığından.heyete girmeye gerek yok nöroloji doktoru eeg ve emarla teşhisi koyabiliyor.siz ne uzmanısınız da böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz!bana saglik tıp anlatma hayatim ametem piskatri norolojide gecti
ya kardesim bana neyi anlatiyosun benim hayatim ametem noroloji piskatride gecti o hastalia benzer 50 tane hastalik var noroloji dalında ben de uykuda boguluyorum her yerim agriyo siddetli kas agrilarim var 100 tane doktor gezdim 800 luk nevrotin kullaniyorum ben teshissiz kullanniyorum o ilaclari 3 yildir teshis koyamadilar ozel hastaneye giderseniz teahisi cabuk koyar ama bi soleyin prebagalin gabapentin yaz bana diye yazacakmi bakalim ozeldeki teshis devlet hastanesinde gecersiz gibi bisey ben ozele gitsem 50 tane teshis koyarlar bana heyete gir bakalim vereceklermi o raporu epilepsi buyuk bi hastalik raporla aylik bile alirsin gercek teshis konulursa
Ben teşhis koymuyorum. Teşhisi siz koyuyorsunuz. Evet epilepsi tanısı kolay teşhis edilebiliyor.hemsire olman bisey deistirmiyo benim bacaklarimda damar seyirmesi agri var solesene ne hastaligi bu ayni semttom larda 50 tane hastalik ole kolaymi sen epilepsi demek
madem hemsiresin sen soyle uykud ayni ruyayi 100 kere goruyorum vucufumda agrilar hergunyer deistiriyo damar seirmesi oluyo bak simdidr yoruma daldim 1 saattir ne bu hastalik varmi bi teshis madem tedavi ediyon hastalari o hastaliklar genetik kardes cocukluktangelir ve en kotusu gecmez gecer diyen yalan soyler simdi ben fibromiyajimiyim nevrajimi kas romatismasimi ama buhastalik larda hic birinde damar segirmesi yok benim doktorum prof bana dedigi sekerin olsa ondanderdim ama sekerinde yok bu hastaligin teshisi yok dedigi buBen hemşireyim bu gibi bi çok hastaya tedavi veriyorum çalıştığım kurumda. Sizin herhangi bir hastalığınız veya kullandığınız ilaç var diye nörolojik her hastalığa var ya da yok diyemezsiniz.
dogru agizdan kopuk geldimi epilepsi demek bunu doktor deyil her insan bilirBen teşhis koymuyorum. Teşhisi siz koyuyorsunuz. Evet epilepsi tanısı kolay teşhis edilebiliyor.
Tekrar söylüyorum ben teşhis koymuyorum, hastalığınıza inşallah çare bulursunuz.madem hemsiresin sen soyle uykud ayni ruyayi 100 kere goruyorum vucufumda agrilar hergunyer deistiriyo damar seirmesi oluyo bak simdidr yoruma daldim 1 saattir ne bu hastalik varmi bi teshis madem tedavi ediyon hastalari o hastaliklar genetik kardes cocukluktangelir ve en kotusu gecmez gecer diyen yalan soyler simdi ben fibromiyajimiyim nevrajimi kas romatismasimi ama buhastalik larda hic birinde damar segirmesi yok benim doktorum prof bana dedigi sekerin olsa ondanderdim ama sekerinde yok bu hastaligin teshisi yok dedigi bu
al bak bunlari kullaniyorum ama teshis yokonemli olan teshis zaten teshis tedavinin yarisi demek 3 yildir hastaligima teshis ariyorum bi bulsam rahatliyacagimBen teşhis koymuyorum. Teşhisi siz koyuyorsunuz. Evet epilepsi tanısı kolay teşhis edilebiliyor.
Bana ilaca gerek gorulmedi. O saydiginiz ilaclari da bilmiyorum. Asil siz ne anlatiyorsunuzbana saglik tıp anlatma hayatim ametem piskatri norolojide gecti