• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyondan Sonra Siyah Siyah Kalan Noktalar ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kökünden almadığı için oluo :1no2: ağdada pek böle bi problemle karşılasmıorum ßen ama epilasyon aletiyle ...yaa ßenim epilasyondan sonra o ßölgem sivilce sivilce olup kızarıp kabarıo :bbo:

herkesde aynı sorun..ahh kadın olmak sırnaşık şey

epilasyon aleti kullandığınız sürece onlar asla geçmez,ben çok çektim şahsen,acilen sir ağdaya dönün,ikincisi kuru tende daha fazla oluyo her duşta keseden ve duş sonrasında da vücut yağından vazgeçmeyin

Kesinlikle kuru ten yüzünden oluyor bunlar ama kesin çözüm en sertinden peelinng yapmak lorealin peelingini aldım o bile yumuşak geldi ama içine deniz tuzunu koyunca benden iyisi yok :) Haftada 1 kere yapıyorum arkasındanda hazırladığım özel karışım kremi sürüyorum...Bunun için bir başlık açayım bari...

Kesinlikle kuru ten yüzünden oluyor bunlar ama kesin çözüm en sertinden peelinng yapmak lorealin peelingini aldım o bile yumuşak geldi ama içine deniz tuzunu koyunca benden iyisi yok :) Haftada 1 kere yapıyorum arkasındanda hazırladığım özel karışım kremi sürüyorum...Bunun için bir başlık açayım bari...

isteriz isterizzz....kaydirigubbakcemile

Yeni başlık açtım canım, arada kaynamasın diye...inşallah herkes benim kadar mutlu olur bu konuda...

Back
X