• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyondan Sonra Siyah Siyah Kalan Noktalar ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı sorun bende de var beyaz tenliyim tüylerim açık renk olmasına rağmen o siyah noktalar hep var keseyi denedim bende etkili olmadı. epilatörle alıyorum bacaklarımı üstünden jiletle geçince biraz azalma oluyo ama kesin çözüm değil. Geçen yaz denize gittiğimde deniz kumuyla çamur halinde yani, bacaklarıma masaj yapmıştım önce dikkatimi çekmedi ama eve gidip duş aldıktan sonra inanamadım bacaklarıma fondöten sürmüş gibiydi mükemmeldi.. bunu her zaman uygulayamayız yaz için iyi çözüm ama bunun kışıda var :(

aynı dert bende de var ya epilasyonla alıyorum bende sinir oluyorum o kıl köklerine siyah siyah uzamıyoda onlar hiç kalıyo öyle kese yapıyorum ama oda fayda etmedi bide deniz tuzunu mu denesem acaba onun faydasını gören varmı çok kötü bişey ya pürüzlü pürüzlü oluyo bacaklarım etek giymek istemiyorum buyüzden şöyle kaymak gibi olduğunu bilmiyorum hiç.

benımde oyle batık leke her sey var bacaklarımda ne denedıysem olmadı:1no2:
keseee peelıng cesıt cesıt kremler hıc bırı bı fayda etmedı malesef :a015:artık ne yapacagımı bende bılmıyom

arkadaşlar bende tek tükde olsa siyah noktalar vardı onlar uzamayan kıllar ..
ben istenmeyen tüyler için hazırladığım karışımı kullanmaya başladıktan sonra özellikle bikaç gün sonra o noktaların kendiliğinden atıldığını gördüm ,hafif elle sıkmayla bile pırtlıyolar:))

benim bıyık bölgemde o lanet kırık tüyler var kalın kalın çıkıyorlar,kökten alınca bile dibinde bir siyahlık oluşuyo ve leke gibi duruyo sinirlerimi bozuyo,iğreniyorum yaaaa :1no2:napıcaz bunları var mı bi çözümü kızlar sizce???

niltt benzer konulu başlıklar var bende bikaçında paylaşımda bulunuyorum
bugün paylaşmıştım başka bi başlıkta
batıklarla ilgili yine
buraya kopy yapıyorum umarım işine yarar
-"çözüm susam yağı + limon karışımıdır. Haftada 2 gün banyodan sonra bu karışımı sürersen kısa sürede batıkların düzelecektir. Eğer batık olan yeri güzelce kabak lifi ile keseleyip bu karışımı sürersen kısa sürede sonuç olabilirsin"(netten alıntıdır)
-batık lekelerinden kurtulmak içinde sinir otu ,sinir otu taze olarak bulunup lapa haline getirilip ilgili bölegeye uygulanırsa lekelere birebirmiş

ben pekte tecrübeli olmaya bir kuaför bayana öylesine sormuştum.gösterdim bacaklarımı..aaa viks varya işte onu sür ayakların içi kullandıgın törpüyle tersine tersine kese gibi yap demişti..bende aklıma yatmadı ..yara olur diye hiç denemedim..aynen etek metek yok :))anca denizden gelince kömür gibi olnuca :jeyyar:

neyaptıysam gitmedi gitmediiiiiiiiiiiiiiiii:(zorda kalırsam elbise yada etek giycegim zaman bacagımı bolca pudralıyom sonrada en rengi çorap giyommm başka çözüm bulamadım....en iyisi lazer ama ben her seans için 400 tl nsl vercem iş yok güç yok:(

neyaptıysam gitmedi gitmediiiiiiiiiiiiiiiii:(zorda kalırsam elbise yada etek giycegim zaman bacagımı bolca pudralıyom sonrada en rengi çorap giyommm başka çözüm bulamadım....en iyisi lazer ama ben her seans için 400 tl nsl vercem iş yok güç yok:(

kizlar benimde öyle oluyordu ve bacaklarimi perisan etti,koltuk altini alamiyordum ilk zamanlar sonra bebe pudrasi sürüp sonra epilasyon yapmanin daha iyi oldugunu okudum,ve gercekten cok daha acisiz ve cok daha yumusacik bir sonuc oluyo ayrica epilasyon pudradan dolayi killari daha iyi görüp 2 dakikada bitmesini sagliyo,bacaklarada sürülüyomus cesaret edemiyorum korkuyorum artik bacagima kullanmaya..ama denicem size sonucu yazarim..

arkadaşlar her ağdadan sonra aldığınız yere yıkamadan önce bol bol limon sıkıp sürün bende esmerim ve bu sorunu çoooooook yaşıodm:bbo: 5ay önce sevdiim bi ablamdan bunu duydum etkili oldugunu söyledı 5 aydır deniorm ve etkisini gördm cevremdeki herkese de öneriorm kökleri ufaltıp tüğleri inceltio böylelikle siyah noktacıklara vedaaaaaa:lepi: bişe daa çıkmalarınıda geciktirio bnce harika deneyin arklar çok zorda kalırsanz suda çıkmayan fndotenlrden bıraz bacaklarnza sürün daa önce böle yapıodm

kizlar epilasyondan once dus yerine kuvetde uzun bir banyo ve sert bir peelıng sonra agda yaparsaniz kilarin ciktigi yerlere siyah noktalar dolmuyor

henüz keşfedilmiş birşey yok :)..doktor ayaklarımın kaşınmasınn gitmesi için krem vermişti:)onu sürüorum 3 gündür ..hiç bi işe yaramayor kaydirigubbakcemile3ama inatçıyımdır devam edicem sonuç alırsam anında sizinleyimkaydirigubbakcemile4

agda yapmadan once guzelce bi kese yapin siyah noktalarin en iyi cozumu bu bence:kahve:

kabak lifi kesesi mükemmel
bende yeni tanıştığım için çok pişmanım:(
benim cildim kuru olduğundan kış mevsiminde daha fazla kuruma görülüyor
kabak lifiyle kese yaptım pamuk gibi oldum:))

kabak lifi kesesi mükemmel
bende yeni tanıştığım için çok pişmanım:(
benim cildim kuru olduğundan kış mevsiminde daha fazla kuruma görülüyor
kabak lifiyle kese yaptım pamuk gibi oldum:))

kabak lifi gözenekleri de açıyor gerçekten, müthiş bir şey kaydirigubbakcemile5

kabak lifi gözenekleri de açıyor gerçekten, müthiş bir şey kaydirigubbakcemile5

Ben de neden işe yaramadı acababenneyaptımki
Kızlar bacaklarımdaki batık problemi çok kötü artık umudum kalmadı düzelmicek galibasenağlama
Kese yaptım özel ilaçlar kullandım, nemlendirdim, jiletle aldım, sirle aldım,bir süre bıraktım.
Yok yok yok...düzelmiyor.
Yok mu mucizevi bir öneriniz bacaklarımı düzeltecek:a015:

arkadaslar ben koltuk altımı ağdayla alıyorum.... aldıktan sonra aldıqım yerler simsiyah oluyo ten rengimden farklı aldıqım belli oluo yani:S bunun bi çözümü varmıdır önerilerinizi denesem faydalı olurmu ?? simdiden teseqqr ederm:):):)

Back
X