Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Konu sahibi umarım cevap yazar. Bi umutla bu kadar insan bekliyor. Bikaç kişinin lafına bakıp da küsmesin yani. Taa yurtdışından gelecek bi ürünün ne reklamı olabilir ki.

Ben kullandim diyorum kullaniyorum diyorum o yazar bu yazar diyosunuzda benim tuyumu azaltiyo gayet ve batik felan yok,ama ben sadece agdayla aldiriyorum agda disinda bisey yok. Yok ediyo killari iste yalan mi soylicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok yorum yapilmis ne kullaniyosun canm ne kadr suredir kullaniyosun. Ne kadr azalma oldu??

Ya mesela kullanmadan once alsamda bacaklarim nokta nokta gorunuyodu simdi tertemiz 2 ay felan oluyo

Buarada belli bolgelerde hic cikmiyo cikan yerlerde cok ince

Valla kızlar benim reklam vs amacım olmadığını yazdığım yorumlardan anlatsınız zaten ama ben canlı canlı yaşadığım bişeyden bahsedicem.
Genital iki seans lazere gittim, 2. Sensın üstünden tam iki ay geçti ama hala tek tük kıllar dışında bişey çıkmadı gidemiyorum lazere çıkmadı diye. Koltukaltı bir kere gittim o da yüzde otuza varan oranda yok oldu gitti salı günü 2. Seansım var. Diğer bölgeleri bilemem ama ben yaşadığım ve gördüğüm kadarıyla bu iki bölge için lazeri şiddetle öneriyorum. Benim o bölgelerde herkes gibi tenim açıktı fakat tüylerim baya koyuydu ve bir ay öncesinden jiletle alıp sertleştirmeye başlamıştım. Muzdarip olanlara öneririm. Bu arada alet de alex.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eczanelerde satiliyo

Eklentiler

• $1405293717385.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 104
Eczanelerde satiliyo

Nasıl kullanıyorsun? Agdadan hemen sonrami? Yakıyor mu?
Ve hangi araliklarda kullanıyorsun? Kac kere kullandıktan sonra ne kadar azaldı?

Hehe biliyorum çok fazla soru oldu ama bunları merak ediyorum. Cildim çook hassas ve normal kreme bile aşırı tepki veriyor. O yüzden herşeyi artık araştırıyorum :)

Agda yapildiktan hemen sonra agda temizleme yagi yerine ben bunu suruyorum hic yakmiyo zaten cok sivi degil kati gibi biraz ,ben daha ilacin yarisindayim ona ragmen ciddi derecede azalma ve nokta noktaligi giderdi,kil koklerim guclu oldugu icin siyah noktalar gibi duruyodu alinsada artik bebek poposu gibi vucudum:sly:

Ohhh ne güzel mis gibi
bende çok batıklar oluyordu, doktorum bana epilasyon veya agda yapma demişti. Bu krem ozaman batıklarida engelliyormu?

TE=Tameriis;36117973]Ben kullandim diyorum kullaniyorum diyorum o yazar bu yazar diyosunuzda benim tuyumu azaltiyo gayet ve batik felan yok,ama ben sadece agdayla aldiriyorum agda disinda bisey yok. Yok ediyo killari iste yalan mi soylicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Ağda yerine silk-epil e alsak olurmu??, ve tam olarak nasil uyguluyrosunuz. Aldığınız yeri temizledikten sonra, hemen sürüyor musunuz? Tam nasil uyguladığınizi yazarsaniz sevinrim.?

Ağda yerine silk-epil e alsak olurmu??, ve tam olarak nasil uyguluyrosunuz. Aldığınız yeri temizledikten sonra, hemen sürüyor musunuz? Tam nasil uyguladığınizi yazarsaniz sevinrim.?
Ve kac kutu kullandiniz bu bikac ayda? Inanamiyorum cidden :18:, tüyler kalmadi diyorsunuz, belki zamanla geri çıkar..?
gerçekten bende bunaldim bu tüy sorunundan

Son düzenleme:
Ben sadece agda yaptiriyorum yaz basindan beri,daha oncesinde makinayla felan mahvetmistim,batiklar bi yandan acisi zaten cabasi cok ugrasiyodum agdaya basladiktan sonra kremede basladim yeni tuylerin kokten alinip gozenekler tam acik oldugu zaman, agda yapiliyo bitiyo sonrasinda hemen suruyorum iste :) daha 1 kutu bitmedi :)

Jilet olmasinda kokten alicak biseyle alip kullanin, tuy dokucu vs bunlar zaten jiletle ayni cikariyo

Buarada ben faullerdende rahatsizdim daha 3 kere alindi agdayla ve sonrasinda kremi surdum yine ve suan yok cikmiyo ablam kremi kullanmadi onun yuzu hem sivilce sirden dolayi hemde bana nazaran biraz daha var onun, kremin amaci zaten kil tuy cikarmamak degil aslinda sivilce batiklar icin felan ama ise yariyo yani

ayyyy d.k hapi icin eczaneye gidecektim soylediginiz kremi de aldim hemen.

6 tl burda hem
Once alt bacaga deneyip ise yararsa tum vcuduma uygulamayi dusunuyorum.

Tşk ederim... biran önce denemem gerek, inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…