• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Bir reklamdır gıdıyo bugun ,hayırlısı bakalım

Mail denen teknolojı çıkalı çok oldu ama sanırım sız yakından takıp edıyorsunuz teknolojık gelısmelerı

yakından takip ediyorsunuz mu ?

cümle akışına uygun olmamış son kısım :44: :51:

ama cevap vereyim mail denen teknoloji (?) ne zaman çıktı araştırmadım hiç.
işim düştüğünden beri kullanıyorum geçmişine hiç inmedim...

konunuz için sahte konu demedim, reklam içerikli konulara benzettim sadece..
ve bir gün içerisinde ürünü sorup ertesine otelden kayıtları bulmanız sonra hemen maile ulaşmanız derken hızlı gelişmiş..

mesela üzgünüz efendim otel kayıtlarını güvenlik için kimseye veremeyiz derler..
ya da bir cinayet olsa kesin otelin kayıtları 3 ayda bir siliniyor denir ve geçmişe ulaşılmaz falan filan ...
ama siz şanlısınız ki ulaştınız hemen geçmiş yıllara maile.. bunlar teknolojinin güzelliği değil de nedirrr????

neyse efendim rica ediiciiiimm hemen laf sokma çabasına girmeyiniz :1:

alt tarafı konuyu reklama benzettim ve teknolojiye hayranlığımı hayretimi dile getirdim...
abartmayınız ...

umarım kısa sürede geri dönüş sağlanır ve sonrasında ürüne kavuşursunuz..

ve bir gün içerisinde ürünü sorup ertesine otelden kayıtları bulmanız sonra hemen maile ulaşmanız derken hızlı gelişmiş..

mesela üzgünüz efendim otel kayıtlarını güvenlik için kimseye veremeyiz derler..
ya da bir cinayet olsa kesin otelin kayıtları 3 ayda bir siliniyor denir ve geçmişe ulaşılmaz falan filan ...
ama siz şanlısınız ki ulaştınız hemen geçmiş yıllara maile.. bunlar teknolojinin güzelliği değil de nedirrr????

alt tarafı konuyu reklama benzettim ve teknolojiye hayranlığımı hayretimi dile getirdim...
abartmayınız ...

Okuduysanız hepsını hemen verılmedı zaten,bu akılı da akıllı bır kk hanfendısı onerdı,ilaçtı vs ıdı dıye tekrar tekrar aradık,arkadas da aynı zamanda otelde kaldığı ıcın bıraz daha usteleyebıldık,laf sokmadım,ne haddime efendim ama duzgunce sormak yerıne kınayeyle vay beeee denılınce boyle bır cevap verılmesı gerektıgını dusundum hadim olmayarak....benım aklım anlatım bozukluğu olan kısma takıldı,akışa uygun olmayan cumleyı bulamadım ben,bıraz daha acarsanız?anlatım bozukluğu nerde ?

Son düzenleme:
Okuduysanız hepsını hemen verılmedı zaten,bu akılı da akıllı bır kk hanfendısı onerdı,ilaçtı vs ıdı dıye tekrar tekrar aradık,arkadas da aynı zamanda otelde kaldığı ıcın bıraz daha usteleyebıldık,laf sokmadım,ne haddime efendim ama duzgunce sormak yerıne kınayeyle vay beeee denılınce boyle bır cevap verılmesı gerektıgını dusundum hadim olmayarak....benım aklım anlatım bozukluğu olan kısma takıldı,akışa uygun olmayan cumleyı bulamadım ben,bıraz daha acarsanız?anlatım bozukluğu nerde ?

konuyu takip eden pek çok üye var..
her biri tek tek sayfa okuyordur, ben gerek olmayan bir kaç yorumla okuyucuları oyalamak ve vakitlerini daha da fazla çalmak istemem..

akışa uygun olmayan cümle konusunda özel mesaj atabilirim . eğer ilgilenirseniz oradan bakarsınız...

takipte kalanlara saygısızlık olmasın :34:

konuyu takip eden pek çok üye var..
her biri tek tek sayfa okuyordur, ben gerek olmayan bir kaç yorumla okuyucuları oyalamak ve vakitlerini daha da fazla çalmak istemem..

akışa uygun olmayan cümle konusunda özel mesaj atabilirim . eğer ilgilenirseniz oradan bakarsınız...

takipte kalanlara saygısızlık olmasın :34:

çok incesiniz gercekten

abartmayınız ...

:) bu ne ya hiç üşenmediniz mi bunca gereksiz açıklamaya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi de kızlar,sürünce ciddi bir yanma hissettim ,alerji oldu sandım,pahalı bir ürün kutusu yoktu,sarı renkli krem kutusu ama yazı varmıydı hatırlamıyorum ya da ne yazıyordu,yandığını hatırlıyorum hatta çk bekletmediim o yüzden,o yüzden tek tük kaldı sanırım,havluyla keseleyince de kııpkırmızı oldu o bölge ama geçti bir süre sonra,ama nerden baksan o bölgede yüz tane tüy varsa en fazla on on beş tane kalmış,onlarda çok kalın değil eskisi gibi

Onların yörelerine özel ev yapımı birşey olabilir, bizim ev yapımı ağdalar gibi.
Hamamotu da normalde satılırken o tarz bi iddayla satılıyo. Hatta adı hürrem miydi neydi markası. Öyle bi krem kalıcı olarak döker avuç içine çevirir diyerek reklamları vardı.
Sizin de kullandığınız burda satılanların kalitelisi o yöreye özeli filan olabilir.
Otel isim vermez bu arada, üçüncü kişilerle bilgi paylaşımı yapmazlar.

diyordum ki vermişler. Çok sakat aslında, yasak bile olabilir hatta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sabahin korunde gozum burda kizceler seneye dugunum var bu bana cok lazim.unide bana asik zambiali bi oglan vardi bileydim silmezdim hic bi yerden :'( :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım sen iyice tarif etsen ben arkadaşıma baktırıcam eğer brezilyada olan bir ürünse.azcık daha hatırladığın gereksiz diye buraya yazmadığın bişey.Mesela yazının rengi falan kutunun boyutu. Belki bulabilir o zaman.Çok işe yarardı bu ürün :/

arkadaşım sen iyice tarif etsen ben arkadaşıma baktırıcam eğer brezilyada olan bir ürünse.azcık daha hatırladığın gereksiz diye buraya yazmadığın bişey.Mesela yazının rengi falan kutunun boyutu. Belki bulabilir o zaman.Çok işe yarardı bu ürün :50:

arkadaşlar bazıları reklam kokusu var gibisinden imalarda bulunmuş yapmayın Allah aşkına konu sahibesinin cümlelerinden belli bir kere samimiyeti bence.. böyle ithamlarda bulunmak ne kadarda kolay çok yanlış buldum bu yaklaşımı ve söylemedende edemedim

Son düzenleme:
off bütün sayfaları okudum hala bi gelişme yokmu ben bir tatil yerinde oturuyorum bi an için çıkıp bütün zencilere sormayı düşündüm bi arkadaşım var turistlerle çok ilgili işi gereği onla bu işe baş koyacam valla burda afrikalısından tut Norveçlisine kadar var bende takipdeyim off ne çektik şu kıllardan beee

ben sunu.dusundum bu.afrikali byanda madem bu krem ilac var tuylerinin bitmis olmasi grekmzmydi nden bu kremi hla yayinda tasiyomus ozman aklim karisti.canim kaldgn yrlrde afrikali.vrsa bncefe bi.sor belkii biliyolardr

ben sunu.dusundum bu.afrikali byanda madem bu krem ilac var tuylerinin bitmis olmasi grekmzmydi nden bu kremi hla yayinda tasiyomus ozman aklim karisti.canim kaldgn yrlrde afrikali.vrsa bncefe bi.sor belkii biliyolardr

birisi çıkışını yavaşlatıyor yazmıştı yani yine çıkıyor ama daha uzun sürede 5 , 6 ay gibi. 1 ayda bile çıksa yine değer ağrısız bir epilasyon ve tüyleri artırmıyor.Ben de sizin takıldığınız noktaya takılmıştım başta ama bunu okuyunca mantıklı geldi.:52:

off bütün sayfaları okudum hala bi gelişme yokmu ben bir tatil yerinde oturuyorum bi an için çıkıp bütün zencilere sormayı düşündüm bi arkadaşım var turistlerle çok ilgili işi gereği onla bu işe baş koyacam valla burda afrikalısından tut Norveçlisine kadar var bende takipdeyim off ne çektik şu kıllardan beee

Sor sor afrikali,somalili kimi bulursan sor :)) valla kafamdan dokuldugu kadar vucudumdan dokulseydi simdiye teeertemiz sinek kaydi olurdum :))

birisi çıkışını yavaşlatıyor yazmıştı yani yine çıkıyor ama daha uzun sürede 5 , 6 ay gibi. 1 ayda bile çıksa yine değer ağrısız bir epilasyon ve tüyleri artırmıyor.Ben de sizin takıldığınız noktaya takılmıştım başta ama bunu okuyunca mantıklı geldi.:52:

evet olabilir arkadasın bayagı azalmış ama yaa bi kere uygulayınca keske ögrenebilsek ürünü:50:

Bence bole bisi varsa keain nette yaziyodur oranin dilinden anlayan yokmu baksa biraz arstrsa:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back