Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaar benimde ayniydi skinca tuy cikmasi felan, agdayi yapin o zaman makinayla alcaksaniz alin yine ama cok bisey agda kalmiyoki bacakta temizlencek kadar he illa temizlicek derseniz temizledikten sonra surun yine ise yariyo,bende ayni skiyodum makinayla ustunden geciyodum keseleniyodumda simdi rahatim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla dün temizlendim miiiiis gibi oldum her yerim pamuk gibi ama göbeğim hala kızarık hiç hoş durmuyor ya bugün kremi sürdüm duştan çıkınca her yerime inşallah faydasını görürüm seninde göbeğin kızarıyor mu canım ya uzun süre öyle kalıyor mu ? 1 gün oldu hala kızarık hafif sivilcelenme oldu yine
Canim ilacin asi fiyati ve aldigin yeri yazar misin acaba
konu sahibinin bahsettiği krem bulundu mu? sanırım başka bir kremden bahsedilmiş son yorumlarda, kafam karıştı...
Eczaneden aldım canım 7 liraya daha doğrusu annem aldı
Canim adi ne peki ilacin
Canim adi ne peki ilacin
Maalesef bulunmadı mail attı konu sahibi ama geri dönüş olmadı sanırım konu sahibi cevap vermedi, bir de reklam yapılıyor söylemleri olduğu için haliyle bozuldu.. Yeni krem konusu açıldı o da başka bir şey ben deneyenlerdenim bugün ilk gün bi fayda olursa burada paylaşcam :)
tamam bekliyoruz haberini canım o kadar çok ürün denedim ki bu sefer de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inşallah işe yararValla canım ilk kullanışım daha ama psikolojik olarak mı bilmiyorum az da olsa azalma oldu gibi geldi bana adetim bitsin tekrar ağda yapıp kullancam kesin sonuç göstermeden yazmak istemedim ikinci kullanışımdan sonraki gelişmeleri yazarım o zaman buraya
İnşallah ya hepimizin ortak derditamam bekliyoruz haberini canım o kadar çok ürün denedim ki bu sefer de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inşallah işe yarar
Thanaka tozuyla kusuma yağı ne yahu nerede bulabiliriz ki bunları her aktarcıda olmazArkadaslar bütün sayfalari okumadim. Ama ne oldugunu buldum herhalde
Thanaka tozu ile kusuma yagini karistirip mesela 5 gün boyunca sürüp 2 /3 saat veya gece üzeri istenmeyen tüylerin bölgesi üzerine (bundan önce dilediginiz sekilde tüy leri yok ediyorsunuz) arada bir iki gün bekleyip bu islemi tekrarliyorsunuz. Sonra tüyler yok oluyormus ben daha denemedim ama malzemeleri siparis verdim gelir gelmez denemeye baslicam
Arkadaslar bütün sayfalari okumadim. Ama ne oldugunu buldum herhalde
Thanaka tozu ile kusuma yagini karistirip mesela 5 gün boyunca sürüp 2 /3 saat veya gece üzeri istenmeyen tüylerin bölgesi üzerine (bundan önce dilediginiz sekilde tüy leri yok ediyorsunuz) arada bir iki gün bekleyip bu islemi tekrarliyorsunuz. Sonra tüyler yok oluyormus ben daha denemedim ama malzemeleri siparis verdim gelir gelmez denemeye baslicam