• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

bütün sayfaları okudum neredeyse bi çözüm yok hala :) merakla bekliyorum konunun gidişatını :)

Amaaaan ben de günlerdir takip ediyorum da belli artık kızlar tek çözüm lazer ,en azından en geçerlisi :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umarim konu sahibi arkadasimiz krem i bulur ve bizi de aydinlatirrr… :46:

Krmi aldim ama daha kullanmadm kullanan arkadslar bilgi verebilirmi

Kullaninca faydasini gördün mü diye yazarmisin canim? Bende kullanmak istiyorun ama daha almaya fırsatım olmadı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullaniyorum faydasinida fazlaca gordum

Butun vucuda daydasini gordum :)

Butun vucuda daydasini gordum :)

Ne kadar arayla sürüyorsun ve ne kadar süre sonra çıkıyor seyreldi mi ? Tüylerin daha mı ince çıkıyor ? Bide neydi bu kremin adı ne kadara nerde satılıyor ? Çok soru sordum kusura bakma canım cevaplarsan çok memnun olurum :))

Ne kadar arayla sürüyorsun ve ne kadar süre sonra çıkıyor seyreldi mi ? Tüylerin daha mı ince çıkıyor ? Bide neydi bu kremin adı ne kadara nerde satılıyor ? Çok soru sordum kusura bakma canım cevaplarsan çok memnun olurum :))

Eczaneden stafine canm adi 6 tl fiyat valla faydasi olsunda kac para olursa olsun artik

stafine buradan görmüştüm aldım denedim, 3-4 gün önce, gerçekten batıklar gitti:16: sir ağdanın hemen ardından sürdüm, yağ olarak, ertesi gün batıkların olduğu bölgeye peeling yaptım tekrar sürdüm, battı balık yan gider dedim:1: İnşallah işe yarar :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuc ne olursa olsun ya lutfen:)

bakalım sonucu görücez:34: azalacakmı, ama inan daha pürüzsüz oldu ilk kullanmda, mesela bende 2-3 gün kıllaın yeri geçmezdi iz olurdu, gözenekleri açık kalırdı, şimdi dümdüz:16: benim o batıklı taraf bacağımda sanki leke gibiydi, hep peeling yapardım, şimdi orası yok, inşallah işe yarar:16:

bakalım sonucu görücez:34: azalacakmı, ama inan daha pürüzsüz oldu ilk kullanmda, mesela bende 2-3 gün kıllaın yeri geçmezdi iz olurdu, gözenekleri açık kalırdı, şimdi dümdüz:16: benim o batıklı taraf bacağımda sanki leke gibiydi, hep peeling yapardım, şimdi orası yok, inşallah işe yarar:16:

Canim sir agdadan sonra surmussun ve peeling yapmissin bacagina nasil yapiyorsun peeling bilmiyorum da aydinlatir misin:)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back