Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kusura bakmayin baya geciktim, topigi tekrar okudum ama arkadasin bahsettigi bu degil. Ben malzemeleri ebay den siparis verdim, bugün geldiler yarin insallah baslicam. Ilgisini ceken varsa haber versin topik acip, her gün yazmaya calisirim.
kusura bakmayin baya geciktim, topigi tekrar okudum ama arkadasin bahsettigi bu degil. Ben malzemeleri ebay den siparis verdim, bugün geldiler yarin insallah baslicam. Ilgisini ceken varsa haber versin topik acip, her gün yazmaya calisirim.
Çook Teşşekkür ederim canım kremi kullandım ve batık olayını çözdüm bacağımda bir noktada vardı senin sayende oldu, Allah razı olsun..inşallah bir kaç kullanımda bittiğini yada enazından azaldığını görücem Sanırsam kremi sen tavsiye etmiştin