Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandim diyorum kullaniyorum diyorum o yazar bu yazar diyosunuzda benim tuyumu azaltiyo gayet ve batik felan yok,ama ben sadece agdayla aldiriyorum agda disinda bisey yok. Yok ediyo killari iste yalan mi soylicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buarada belli bolgelerde hic cikmiyo cikan yerlerde cok ince
Eczanelerde satiliyo
Agda yapildiktan hemen sonra agda temizleme yagi yerine ben bunu suruyorum hic yakmiyo zaten cok sivi degil kati gibi biraz ,ben daha ilacin yarisindayim ona ragmen ciddi derecede azalma ve nokta noktaligi giderdi,kil koklerim guclu oldugu icin siyah noktalar gibi duruyodu alinsada artik bebek poposu gibi vucudum:sly:
Ben kullandim diyorum kullaniyorum diyorum o yazar bu yazar diyosunuzda benim tuyumu azaltiyo gayet ve batik felan yok,ama ben sadece agdayla aldiriyorum agda disinda bisey yok. Yok ediyo killari iste yalan mi soylicem
Buarada ben faullerdende rahatsizdim daha 3 kere alindi agdayla ve sonrasinda kremi surdum yine ve suan yok cikmiyo ablam kremi kullanmadi onun yuzu hem sivilce sirden dolayi hemde bana nazaran biraz daha var onun, kremin amaci zaten kil tuy cikarmamak degil aslinda sivilce batiklar icin felan ama ise yariyo yani
Buarada ben faullerdende rahatsizdim daha 3 kere alindi agdayla ve sonrasinda kremi surdum yine ve suan yok cikmiyo ablam kremi kullanmadi onun yuzu hem sivilce sirden dolayi hemde bana nazaran biraz daha var onun, kremin amaci zaten kil tuy cikarmamak degil aslinda sivilce batiklar icin felan ama ise yariyo yani