Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Ay kızlarrr bütün sayfaları okudum heyecanla gözlerim acıdı vallahi.son sayfayı heyecanla açtım bulundu mu diye ama ((( uff keseli bisürü şey duymuştum ülkemizde ama böyle değildi.Ay bıktık tüyden hadi be Rafi Marangaa yaz şu maili de şu kızcağızlar olarak rahatlayalım😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
e bu kadının adı soyadı biliniyorsa facebook, twetter instagram illaki bir hesabı vardır arkadaş baksa ya.

Ben de konuyu başından beri takip ediyorum. Kadın belki de karışımı kendi hazırlamıştır. Hem tüy dökücü hem tüy azaltıcı nasıl olacak onu da anlamadım.

Bende kadının karışımı kendi hazırlamış olabileceğini düşünüyorum, afrikada genellikle böyle koca-kari ilaçları ile tedavi ediliyor insanlar. Zaten böyle eskilerden gelen formüller de en etkili yöntem. Şimdi firmalar para kazanma amaçlı kesin çözüm bulsalar bile söylemiyorlar çünkü ozaman bu sektör biter.. inşallah bulabiliriz kızlar, takipteyim.

Acaba ısırgan ile yosun karışımın formülünü öğrenip kendimizmi denesek? Böyle alternativ tip bilen varsa nasıl yapılacağına yardımcı olabilirmi? :)

Çok sayfa birikmiş, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama kadının mail adresini facebook'ta arattınız mı? İsim olarak değil de mail adresi olarak aratsanız belki çıkar.

Çok sayfa birikmiş, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama kadının mail adresini facebook'ta arattınız mı? İsim olarak değil de mail adresi olarak aratsanız belki çıkar.

konu sahibi uğramıyor artık sanırım .ben de merak ediyorum her gün bu sayfaya geliyorum büyük bir merakla ama ümidim bitmek üzere.

ishil o kadın mail ine cevap vermedi mi senin? unutmadım bu konu yu ben. :92::92:[/B][/B]

Son düzenleme:
Hala bulunamadı mı ya

Ne zaman bir zenci görsem aklıma bu konu geliyor
Geçen gün Afrikalı bir aile gördüm.
Kadın pantolon giyiyordu ama kollarını falan inceledim tertemizdi.
Gidip sormak geldi içimden, ama yanımda erkek bir arkadaşım vardı. Ondan çekindim
Şimdi de ya o da biliyorsa, elimdeki fırsatı kaçırmışsan diye üzülüyorum.

Agdadan sonra yag yerine bi krem var bunu suruyosunuz alinan bolgelere ve 3.4 sefer resmen tuy bitiyo, bende kil tuyle cok ugrasiyodum,annem kuafor bunu bi bayan tavsiye etmis guzellik salonu var o kadininda, yani ben basta inanmadim ama gercekten fark ediyo ilacin amaci aslinda killari aza indirmek degil batiklari ve kil koklerindeki enfeksiyonlari temizlemek ama cidden ise yariyo anneme gelen musterilerde cok memnun almak isterseniz eczanede 7 tl hic durmayin alin derim STAFINE POMAD

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Denemekte fayda var .
Ne kadar azaltsak kardır. Batıklardan da illallah geldi zaten .
Çok yaşa sen :)

Kiz, ishil, buldunmu o macunu?
Bende merak ettim vAllah

Özel mesaj atan burdan bir arkadaşa da yanlış anlaşılıyorum demiş .şimdi baktımda en son paylaştığı konusunda bu konuyla ilgili reklam yaptığımı sanıyorlar üzülüyorum demiş daha sonra siteye girmemiş

Son düzenleme:

Antibiyotik filan yazıyor zararı olmasın cilde filan?
Cesaret edemedim açıkcası reçeteylemi aldınız?

Stafine, böcek ve sivrisinek ısırıklarına sürülen bir jel değil miydi.
Kıl tüyle ne ilgisi olur ki. Kaş yaparken göz çıkarmayalım sonra.

Ben kullaniyorum aylardir ve inanilmaz hasssas cildim var bana bisey olmadiyssa size olcsgini sanmmam :)

Ben kullaniyorum aylardir ve inanilmaz hasssas cildim var bana bisey olmadiyssa size olcsgini sanmmam :)

Internette biraz araştırdım, kıl kökleri iltihapliysa iltihapını giderir yaziyor, yani kılları daha sağlıklı yapıyor.

Nasıl kılları yok edecek anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…