• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Kızlar bır hevesle eve geldım ama daha cevap gelmemıs.:43:

Ürünlere baktım benzetemedim ama içini görmek lazım ,bir arkadaş uyardı dış kap farklı renlerde piyasaya sürülebiliyo diye,dogru aslında aynı tüy dökücü krem markasının bile bir sürü farklı rengi var

Bir iki gun daha bekleyip olmadı baska yollar denıcem ulaşmak ıcın,tatıle gıtmeden bulmam lazım:44:

Ayy canm ya keske bulsan inan butun vucuduma surucem hehe anneme anlatim bole bisi varmis die banada bul dio herkesede solemis sanki biz buldukta insanlarada bulucaz kac para olursa olsun diyo herkes ariyo bu saate basima is actim:-)

Ayy canm ya keske bulsan inan butun vucuduma surucem hehe anneme anlatim bole bisi varmis die banada bul dio herkesede solemis sanki biz buldukta insanlarada bulucaz kac para olursa olsun diyo herkes ariyo bu saate basima is actim:-)

Inşallah,ürünü bulsak bir sekılde oralara gıden bırı çıkar kk dan ,adını bile öğrensek yeter,kocamaaaannnn site,herkesler burda zaten,mutlaka bı sekılde alırız bajı

kızlar bence ingilizcesi az olan kadının ingilizce okuyup yazma bilme ihtimali ne kadar googleden çevirisine bakma ihtimalide bana göre az ne bilim uluslararsı iş yapan biri çevirisine bakar gibi geliyor kendi halinde biriyse önemsemeye bilir çünkü zaman zaman olmadık mailler geliyor malum yani silip atma ihtimali bile var

kızlar bence ingilizcesi az olan kadının ingilizce okuyup yazma bilme ihtimali ne kadar googleden çevirisine bakma ihtimalide bana göre az ne bilim uluslararsı iş yapan biri çevirisine bakar gibi geliyor kendi halinde biriyse önemsemeye bilir çünkü zaman zaman olmadık mailler geliyor malum yani silip atma ihtimali bile var

Biraz konusabılıyordu ama otel adı falan görünce reklam mı sanabılır ?tekrar mı atsam acaba?

İshil sen bu kadına ulaşırsan en iyisi 1 tır dolusu iste canım :1: Sadece bu konunun takipcilerine anca yeter :1::1:

Adını öğrensek bence bı sekılde bulup getırtırız gıbı gelıyo,önce bırer tane alıp denerız,bende kı gıbı faydalı olursa devamını ısterız,mutlaka oralara gıden,tanıdığı gıden bırı olur,benım çevremde hıc yok ama vardır demı buluruz kızlar,tatıle gıtmeden bulaydık,ne sevap ışler kadın maılıne baksa bı,acaba gereksız klasorune mı dusmustur

Tekrar aynı maili attım kızlar,okumayıp sıldıyse merak edıp okur belkı

Son düzenleme:
reklam içerikli konu gibi olmuş :44:

hep birlikte ürünü bulacağız
ve tüylerden sonuna kadar kurtulacağız...:32::32:

iyiymişşşş gerçekten..
hemen otelden geçmiş yılın kayıtlarına baktırmak, sonra oradan mail adresini bulmak.

gözünü sevdiğimin teknolojisi vaayyy beeee :51:

arkadaşlar biraz gerçekçi olalım. eğer kadın böyle bir formüle sahip olsaydı emin olun şimdiye kadar 1234 kere piyasaya sürüp deli gibi para kırmıştı :D ayrıca benim afrikalı çok kişiyle tanışmışlığım var pek çok farklı bölgeden maalesef pek çoğunun surat bölgesi bile tüylü

reklam içerikli konu gibi olmuş :44:

hep birlikte ürünü bulacağız
ve tüylerden sonuna kadar kurtulacağız...:32::32:

iyiymişşşş gerçekten..
hemen otelden geçmiş yılın kayıtlarına baktırmak, sonra oradan mail adresini bulmak.

gözünü sevdiğimin teknolojisi vaayyy beeee :51:

Bir reklamdır gıdıyo bugun ,hayırlısı bakalım

Mail denen teknolojı çıkalı çok oldu ama sanırım sız yakından takıp edıyorsunuz teknolojık gelısmelerı

Back