• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon sonrası dökülmeyen tüyler!!

chemicaleng

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
15
0
6
34
İstanbul
Merhaba bayanlar öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.2 hafta önce lazer epilasyon yaptırdım cihazın adını bilmiyorum ama hangisi olursa olsun tüylerin dökülmesi gerekmiyor muydu?Hala dökülmedi tüylerim ve bir etkinliğe katılacağım için almam gerekiyor artık bacaklarımı falan alsam herhangi bir sorun olur mu acaba var mı böyle bir şey yaşayan aranızda?

Tüylerin dökülmesi kişiden kişiye değişiyor,geç dökülende var yalnız eğer cihaz tüylerinizi görmediyse o zamanda dökülmez...
bazen bende dökülmeyince çok mecbur kalınca alıyorum.. almamak daha iyi ama napalım bazen gerekiyor..

Tüylerin dökülmesi kişiden kişiye değişiyor,geç dökülende var yalnız eğer cihaz tüylerinizi görmediyse o zamanda dökülmez...
bazen bende dökülmeyince çok mecbur kalınca alıyorum.. almamak daha iyi ama napalım bazen gerekiyor..

Tenim beyaz tüylerim koyu renk epilasyon için ideal denilen cinsten aslında ama ben de anlamadm işte :(

Tenim beyaz tüylerim koyu renk epilasyon için ideal denilen cinsten aslında ama ben de anlamadm işte :(

evet ideal olanı bu çok sıfıra verip gitmediniz değilmi? yada düşük atış yapılmıştır ilk kez gidiyorsanız aslında öylede olsa dökülmesi lazım ama...
belki dökülür bekleyin diyecemde vaktiniz yokmuş..

evet ideal olanı bu çok sıfıra verip gitmediniz değilmi? yada düşük atış yapılmıştır ilk kez gidiyorsanız aslında öylede olsa dökülmesi lazım ama...
belki dökülür bekleyin diyecemde vaktiniz yokmuş..
Hayır sıfıra verip gitmedim zaten orda kendisi kısaltp yaptı uygun olacak şekilde.her gün bakıyorum yaptırdığım yerlere ama hiç dökülen tüy göremiyorum hepsi aynı :14:

Hayır sıfıra verip gitmedim zaten orda kendisi kısaltp yaptı uygun olacak şekilde.her gün bakıyorum yaptırdığım yerlere ama hiç dökülen tüy göremiyorum hepsi aynı :14:

tüylerinizi elinizle çekin bakalım, hemen geliyorsa dökülüyor demektir.. zaten sizin ara seansınızda gelmiş 2 hafta olmuş çünkü,isterseniz gidip bir gösterin ara seanla yok edebilirler sizde almaktan kurtulursunuz..
üzülmeyin..

Son düzenleme:
tüylerinizi elinizle çekin bakalım hemen geliyorsa dökülüyor demektir.. zaten sizin ara seansınızda gelmiş 2 hafta olmuş çünkü,isterseniz gidip bir gösterin ara seanla yok edebilirler sizde almaktan kurtulursunuz..

kampanyadan faydalandığım için ara seans yokmuş.bu ayın sonunda randevum var zaten.elimle çekince birer ikişer tüy geliyor elime sadece

kampanyadan faydalandığım için ara seans yokmuş.bu ayın sonunda randevum var zaten.elimle çekince birer ikişer tüy geliyor elime sadece

hmm..
şöyle bir durum var ana seansa girince cildi yakmamak için çok fazla atış yapmıyorlar yani atış yapılan yere bir daha yapmıyorlar oda cildi yakmamak için... ara seansa gelince dökülmeyen tüylerinize o zaman atarız diyorlar muhtemelen sizinde öyle bir durum.. ay sonunu bekliyeceksiniz mecburen...bide ilk defa yaptırmaya başladıysanız bu normal..2.3. seansta daha çok etkili..hemen dökülüyorlar...

hmm..
şöyle bir durum var ana seansa girince cildi yakmamak için çok fazla atış yapmıyorlar yani atış yapılan yere bir daha yapmıyorlar oda cildi yakmamak için... ara seansa gelince dökülmeyen tüylerinize o zaman atarız diyorlar muhtemelen sizinde öyle bir durum.. ay sonunu bekliyeceksiniz mecburen...bide ilk defa yaptırmaya başladıysanız bu normal..2.3. seansta daha çok etkili..hemen dökülüyorlar...
Umarım dediğiniz gibi olur:44:

Back