• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon ! Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?

Yapılıyor ama biraz can yakıyor :) ben soğuk press uygulayıp öyle yapıyorum özel yerlerde :KK53:
Canim nasil yapiyosun ayrintili anlatir misin 5. Derecede yapmazsam pek olmuyor maalesef ozel bolgem hala yarisi duruyor acidigi icin atliyorum sanki bende deneyeyim iyi geliyorsa

Canim nasil yapiyosun ayrintili anlatir misin 5. Derecede yapmazsam pek olmuyor maalesef ozel bolgem hala yarisi duruyor acidigi icin atliyorum sanki bende deneyeyim iyi geliyorsa
5. Seviyede yapıyorum ama özel bolge acıyor evet ve komple zaten bitmiyor 😏 düzenli yaparsan temiz oluyorsun ;) ben şu mavi vıcık buzlar varya onu havluya sarip yapacağım bolgeye tutuyorum bir müddet sonra yapiyorum öyle öyle devam ediyorum acimiyor

5. Seviyede yapıyorum ama özel bolge acıyor evet ve komple zaten bitmiyor 😏 düzenli yaparsan temiz oluyorsun :KK66: ben şu mavi vıcık buzlar varya onu havluya sarip yapacağım bolgeye tutuyorum bir müddet sonra yapiyorum öyle öyle devam ediyorum acimiyor
Ben ozel bolge haric tamamen tertemiz oldum ama ozel.bolge o kadar olmadi ordan da aciyip korktugum icin atladigimi dusunuyorum senin secenek ise yarar insallah

Batıkları tamamen geçiriyor mu lazer? Bende de batık var baya bir ama bazıları baya derinde onlara da etki ediyor mu acaba?

Şimdi gitsem güzellik merkezine sorsam kesin evet falan diyecekler o yüzden direk kullanıcı yorumu almak istedim 😁
benim bikini bölgesi batık doluydu kanamis gibi duruyordu öyleki vucut fondoteni kullanmak zorunda kaliyordum simdi tertemiz bembeyaz demek ki bi etkisi oluyor ama yaptirdigim yer batiklar zamanla gecer diyordu

Hijyen konusunda ne diyorsun, bu konu da kafama takılmaya başladı son zamanlarda.
valla hijyen konusunda zayiflar yani ben hic görmedim o alet basliklarini sildiklerini temizlediklerini her gelene yapiyorlar ancak soyle bisi düsünüyorum basligin tene temas eden kismi cok cok sicak oluyor acaba mikrobu öldürüyor mu? :KK51: cunku ben cok hassas bunyeye sahibim alerji olsun bagisiklik sistemim olsun hic bir problem yasamadim :)

Ben de gittim 16 seans ama pek faydasi olmadi kokleri hala duruyor seyreldi cok az oda
derecesini mi düşük tuttular acaba çünkü bazen agri hissi yanma hissi olmasin diye dereceyi dusuruyorlar ama guclu atislar olmuyor bosa zaman kaybi oluyor mesela benim girdigim makina maksimum 30 derece ise ben 25 te yaptiriyorum cok aciyor ama dayaniyorum etkisi de cok oluyor

Yapılıyor ama biraz can yakıyor :) ben soğuk press uygulayıp öyle yapıyorum özel yerlerde :KK53:
Bende öyle yapmaliyim. Yeni kullanmaya basladim, orada dusuk atim yapabiliyorum yapabildiğim kadar :KK49:
Bende eve yeni aldim kızlar koltukaltimdan basladim. 3 kere yaptim su an cekince pit diye kopuyo tüyler sanırım ise yariycak:ıslık:

Back
X