Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

ben sipariş ettim işlem geçersiz diye mail geldi sonra eşimin karttan denedim onada aynı mail geldi...ama bankayı aradım çekilmiş..
sonra panik oldum mail attım siparişi iptal edin diye...bu günde iptal edildiğine dair mail geldi...
gümrük 50 sterlin benden 579 ytl çektiler para geri gelicek heralde..
ya beklicem türkiyeye gelsin diye yada ingiltereden birine aldırcam bakalım

sevgili lale1bahçesi senin adına çok sevindim, darısı biz epila kullananların başına. ya ben şimdi epilanın başından kalktım ve fenalık geldi bana, sen nasıl bu kadar sabırlı olabildin, bacağındaki her kıla nasıl yapabildin, ben hangi kıla yaptığımı anlayamıyorum, ben üst bacakla başladım sadece iç yan bölgesini yapabiliyorum o da yarım saat, daha fazla dayanamıyorum, belkide dokunduğum kıllara defalarca dokunmuş oluyorum, bunu hiç anlamıyorum, arada hiç dokunmadıklarımda kalıyodur mutlaka, ne kadar süre sonra azalmaya başlar dersin? motivasyona ihtiyacım var, bu çok zahmetli bir iş ama bu kıllardan da kurtulmam lazım, çok kafaya taktım ben bunu ya

bende 3 aydır kullanıyorum. yüz bölgesine düzenli uyguladıgım için cok inceldiler ama diger bölgelere düzenli uygulamam olmadıgı için henüz iyi bir sonuc alamadım genitalde küçük bölgelerde acılmalar oldu. koltuk altı ve gögüste de devam ediyorum :))

sanırım benim uygulamalarda şimdilik yüz ve koltukaltı ile sınırlı kalacak olsun onlardan kurtulmak bile süper olur benim için
buarada pharmacea isimli arkadaşımızın bahsettiği ürün gerçektende 20tüylük bi alanı lazer yapıyor tabii izlediğim videolarındanda anladığım kadarıyla yüzde özellikle kaş ve bıyık bölgesinde uygulama yapmanız bu ürün ile imkansız çok geniş ucu var çünkü umarın Türkiyeye yakında gelir alışveriş sitelerinden birisine mail yolladım konu ile ilgili ilgileneceklerini umuyorum

bu topic epila için açıldığından dolayı rio scaner laser ile ilgili olan videoyu evde kullanılan lazer konusunda verdim merak edenler bakabilir

bencede rio salon laser daha kullanışlı bir cihaz özellkle vücut gibi geniş bölgelerde kullananlar için bende yurtdışından bir yakınıma getirtmeyi düşünüyorum tabi para işini halledince :))

kızlar burası epilanın paylaşım alanı, rio için isterseniz başka bir konu açın, ben epilayı aldım bu başlık altında da epilayı konuşmak istiyorum

lala1 canım nerelerdesin cok canım sıkılıyor, tüylerim inceldi ama dökülmüyor... bazen bazı bölgeler uzun süre cıkmıyor ama bir süre sonra tekrar cıkıyor.. niye dökülmüyorlar ya

serapy37'cim tüyün kökü tümüyle ölene dek birsüre çok yavaş şekilde uzar onun için arada bisüre zaman geçmesi normal bence sen azimle devam et bence

edotomidate arkadasım teşekkür ederim umarım dedigin gibi olur 3 ay oldu,azimle devam edicem.. şu yeni cıkan makine de umarım türkiyeye gelir.. bacak gibi büyük bölgelere iyi olur

serapy37'cım ben Türkiyedeki büyük alışveriş sitelerinden birisinde(isim vermeyim reklam olmasın) o cihaz ile ilgili araştırma yaptım sağolsunlar benimle ilgilendiler ürünün bir alt modelinide sattıkları için üreticiyle temasa geçmeleri kolay olmuş fakat ithalat departmanı ürünün ne zaman Türkiyede satışa sunulacağı hakkında bilgi vermemiş yani yakın zamanda olmayabilir gibi umutla bekleyeceğim bende a.s a.s a.s

araştırmaktan yoruldum valla :bbo:
bu eski modeli zaten epila ile aynı fark yok aralarında buyüzden diğer modeli bekleyeceğiz mecbur başkada lazerli epilatör bulamadım evde kullanıma uygun yada gelin biz birleşip normal lazer cihazı alalım 55.000 YTLye buldum seanslarınızıda ben yaparım sengözlerimebaksanab
böyle geldi gittiyle uğraşılmıyo

alet cok büyük gibi görünmüyor lalacım... neyse 3 ay oldu senin dökülmeler bu kadar cekmiş miydi lala.. sanki seninkiler daha cabuk döküldüler gibi geldi o yüzden benimkinde bir anormallik mi var acaba diye düşündüm??

ya kızlar bişey soracağım bu normal epilasyonda Emla isimli kremi kullanıp anestezi sağlayanlar var bunu laserde kullansak olurmu acaba bikaç yorumda kullanımdan sonra kısa süreli sıcak suya hassasiyet olduğunu yazmışlar bizim laser yakıyorya zararlı olurmu acaba deneyen varmı :uhm:
varsa nolur bilgilendirsin bizi

yalnız getirilen ürün scaner laser olanmı olacak yoksa epila diğerinden çok daha iyi
hem getirilirse fiyat ne kadar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…