Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

emla çok işe yaramaz...buz aküsü kullanmak daha fayda getirir..lazer uygulanacak bölgeye aküyü koyuyorsunuz biraz bekletip lazer uyguluyorsunuz...emla dan daha etkili..

illa emla derseniz emla sürdükten sonra streçle sarıp 15 dk beklemelisiniz

aslında bugün Emla kremi denedim ilk başta sanki başkasına yapıyomuş gibi hiç acı duymadım uygulama sonlarına doğru acı duymaya başladım ama abartı değildi oda
daha önce sogutucu buz yerine soğutucu sprey (chloraethyl) kullanıyordum yanma ihtimaline karşıda iyi oluyor ama acıyı hiç azaltmıyordu :sm_confused:

canım sanırım orda bi yanlış anlaşılma olmuş benim anladığım kadarıyla diğer aletten bahsediyor orda epiladan değil yanlış anlamadıysam tabii

peki kolaltı bölgen nekadar sürede bitmişti lala1 gerçi ben daha çook baştayım ama sana göre kendimi endekslesem diyorum senin ikikatın sürede anca olur benim heralde

ben salonda lazer uygulattım genital ve kola buz aküsü ile hiç acı hissetmedim sadece bir lastik koluma çarpıyormuş hissi oldu....
acı kullanılan ışığın kuvveti ile ilgili sanırım esmer tenlileri daha fazla nanometre kullanılıyor diye tahmin ediyorum
emla anestol gibi lokal anesteziklerin vucuda herhangi bir zararı olmaz çok az kısmı sistemik dolaşıma geçer veya geçmez...

lalacım senin tüylerin ne güzel kısa zamanda sonuc vermiş Benim tüylerim normalde de cok inatcıdır diyelimki bacaklarımı agdayla alıyorum bu ay da aceleden makineyle almak zorunda kaldım, sonraki ay o kadar sert cıkar ki sanki bana niye makineyle aldın diye hesap soruyorlar Yani bu kadar degişik bir yapım var.. belki de bu yüzden hala iyi bir netice alamadım ama ısrarla yapmaya devam ediyorum.. darısı benim basıma..

kızlar epila kullananlar nerede, iyi haberler bekliyorum,ben hala devam ediyorum ama çok sıkıcı bu ya, tabi henüz sonuç alamadım.:bbo:

toyesocum sen benden önce başlamıştın galiba benim bu hafta 1 ayım oluyo
sadece yüze devam edebiliyorum maalesef diğer bölgeler yok
yüzümdende bi değişim 1.aydan bekleyemem sende neler var?

etomidate bende senin gibi yeniyim, benimde 1 ay oldu, bende gözle görülür bişey yok, koltuk altına da yeni başladım bu arada, bacaklarımdan önce sonuç alırım diye umuyorum. ama fenalık geliyo bana ya, rasgele yapıyorum işte, bilmiyorum işe yarayacak mı? gözle görülür bir sonuç alabilsem hırslanıcam ama şu an ümitsizim. lala1bahçesi nin kıllarından kurtulduğunu göz öününe alarak hevesleniyorum işte.

kızlar nasıl bir makina bu ? yanlış yapıp yandığınız oldumu ? benneyaptımki

ben daha önce 2 farklı makina ile epilasyon yaptırmıştım birisi tüyler kısa haldeyken kullanılıyordu yani tüyler yanıyordu ve kokuyordu.diğer ise tüyler tamamen traş edilip jel sürülerek yapılıyordu.sizin kullandığınız bu makina nasıl

ya benim yazdıgım yazılar nerde edotomite arkadasıma cevap yazmıstım şimdi yok ortada sanki onun yazdıkları da yok

ben yeni aldım epilayı. ya bu tüyler lazer işleminden sonra dökülecekmi. ve dökülecekse kaç gün sonra dökülür. benimkiler 1 haftadır dökülmedi. ve her kıla tek tek uygulamak gerekiyor. yoksa benmi yanlış yapıyorum. en çok merak ettiğimde bu tüyler dökülecekmi. ben bacaklarımdan başladım. dökülmüyorsa nolcak hep tüylümü dolaşıcaz tamamen bitene kadar. daha önce lazer merkezlerinde yaptırmıştım. o zaman 1 hafta on gün içnde dökülmüştü ve bi iki ay çıkmamıştı tekrar. bunda sonuç nasıl olcak kullananlar yazarsa sevinirim. hiç temiz dolaşamıcakmıyız

valla benim uygulamalarımda tüyü özellikle yakmazsam dökülme olmuyo daha uygulamaların başında sayılırım azalmamda yok oyüzden bakalım mecbur bitene kadar devam

yasemin epilayı almadan önce buradaki yorumlar okumadın mı?? epila tüyleri dökmüyor salon cihazlarında oldugu gibi. tüyler zamanla inceliyor ve en sonunda dökülüyor. yani anlayacagın dökülene kadar tıraşlı gezeceksin. bu da en az 3 ay demek. benim kol altlarımda dökülme var 4 ay oldu. bazen düzenli yapamıyorum ama. ayrıca tek tek uygulamıyorum hiç bakmıyorum bile yoksa gözlerim mahvolur.

serap canım sanırım yasemin şnu demek istedi ; lazer epilasyon yapılan bölgede ,epilasyondan sonra tüyler uzuyor ve 1-2 hafta içinde uzayan tüyler dökülüyor..daha sonra tekrar çıkıyor tekrar epilasyon yapıyoruz bu şekilde devam ediyor.ben salonda yaptırmıştım bikaç kez benim bu şekilde oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…