Selamlarr... Benim uygulamalar devam ediyor,hergünde sizleri takip ediyorum.. Diz altı bacak bugün tam 3ay oldu,gözle görülür incelme var,bölgesel azalmalar ise yawaş yawaş belirginleşiyor.. Hırs oldu ya uğraşıyorum cidden:)
koltuk altına başladım haftada yada 2 haftada 1 yapıodum artık haftada 3 kez yapmaya başladım,o zaman daha az acıo,amaaa hele biraz ara vereim nasıl acıo zıplıom olduğum yerde.. Allaha şükür hassas bi cildim olmasına rağmen azınlığın dediği gibi ne leke ne iz nede yanığım oluşuyor.. Bu durumdan memnunum.. şimdi bikini bölgesinede başlıcam.. inşallah kurtulurum:) Bacaklarımdaki gelişmeyi görmekm istiyorum.. Gerçi bacaklar 6 ayda bitio 3 ayda bu incelme ve bölgesel azalma oluosa bikini 3 ayda bitiomuş yani 1,5 ayda bu azalmayı görücem,bu beni daha çok (tabiricaizse)gaza getirecek dese yeridir:)
Yeni başlayan arkadaşlara şimdiden bol sabır ve zamanlar diliyorum ki kısa zamanda kurtulsunlar...
Uygulamaları haftada 3 kez yapın derim,hatta her güne bir yerinizi yapın çünkü çok zaman alıo başlarda.. boyun ve bel fıtığı olabilirsiniz
kafamçokkarıştıtatlicadiarzu
Ne kadar sık uygularsanız o kadar iidir,zamanı geri çekebilirmisiniz o hormonal dengeniz ve kılın evrim döngüsüne bağlıdır..
Hepinize kolay gelsin fıstıklar...a.s.