Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

öncelikle meraba arkadaşlar bende epila kullanıcısıyım biraz uğraşmak gerekiyor epilasyon merkezlerinden farklı tabiki ama kendin istediğin zaman rahat bişekilde yapıyorsun ve fiat olarak çok daha uygun sonuç ise sabreden derviş muhabbeti mutlu sona ulaşıyorsun ben bikini bölgesi için kullandım en büyük derdimdi ama şuan kendimi çok iyi hissediyorum tavsiye edebilirim fakat sabırlı olanlara aceleci olanlara ise epilasyon merkezlerini ama fiat olarak kıyaslamayı unutmamak gerekir

epila kullanımına dikket etmemiz gereken kıl uzuluğu 2-3mm olması gerekiyor çok uzun olmaması gerekiyor.

arkadaşlar bn bacağımın bi bölgesinde denemiştim epilayı ki sonucunu karşılaştıriim die az önce baktım tekrar o bölgede bayaı seyrelmiş tüyler ama bn çok sık yaptım oraya birazcıkta yakmışım bacaımı:) aynı tuy üstüne 3ten fazla ışın yollamayın bnden tavsiyesi.öle yaparsanız sık sık bi kaç gun arayla aleti kullanabilrsiniz heralde bn kullandım yani.o zmn neticeyi görüosunuz.

kullanan arkadaşlar yorumlarınıız bekliyoruz.kötü bir sonuçla karşılaşan varmı?yoksa sabırla gerçekten sonuca ulaşılıyormu?

bende almayı düşünüyorum.hepsi buradadan.ama yine de içim tam rahat değil.kullananalar varsa sonucu yazabilirlermi?

pardon ama herkez 400-600 ytl den bahsediyor diğer sitelerde gördüm ben 320 ytl'ye aldım xxxxxxxxxxx diye birinden siz kaça aldınız

arkadaşalar aranızda bi süredir bu aleti kullanan başka kimse yokmu?

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum, yaklaşık 3 haftadır epila kullanıyorum 3-4 günde bir,henüz gözle görülür bir değişiklik yok fakat tüylerin inceldiğini farkettim... :teytey: gerçekten epila kullanmak sabır işi,boş vakitlerimde elimden düşmüyor,8 ay sonra düğünüm var ve inşallah o zamana yetişirim diye umut ediyorum.. fisfisfis
Diğer kullanıcı arkadaşların özellikle lala1bahçesi'nin epilasyon sonucunu merak ediyorum,en uzun süre kullanan o sanıyorum ki,diğer arkadaşlarda kullanma sıklıkları,başlangıç günleri ve sonuçlarını paylaşırlarsa sevinirim,
Uygulamaların neticesini size haber edicem, kolay gelsin güzel bayanlar...a.s.

Sır olarak ; kimseye şunu yazın bunu yazın demek doğru olmaz, arkadaşlar kullanımla ilgli yorumlarını yapabilirler.Ben konu dışında mesajlarla karşılaşmadım.

Konular herkese açıktır herkes istediği yorumu yapabillir.Konunun içeriğinin dışına çıkılmaması önemlidir.
Bu konu kullanım tecrübelerini paylaşmak amacıyla açılmış, o halde tecrübelerinizi paylaşmaya devam ediniz.
a.s.

Arkadaşlar bence bu tepkiler burada kalsın bizler paylaşımlarımıza devam edelim,konu asıl böyle dağalıyor..
Ben epilaya devam ediyorum, bazı uyguladığım tüyler pıt diye kökten fırlıyor ve oraları boş kalıyor,bu benim çok hoşuma gitti.. sanırım,galiba,heralde,kesinlikle doğru yoldayım...:teytey:

Başla kullanıcı yokmu arkadaşlar,son durum nedir..?? Bir sürü alan var ama kimse bişi yazmıo??? Lütfen paylaşımlarımız hem kullanıcılar için hemde almayı düşünenler için çok önemli...:sm_confused:

Bu sıralar ciddi bir şekilde almayı düşünüyorum bu ürünü.bir kaç sorum olacak kullanan arkadaşlara.

1.Bazı kişiler aletin kıl köküne direkt uygulanması gerektiğini söylüyorlar ama epilanın tanıtıcı yazılarında aleti ciltte daireler oluşturacak şekilde uygulayın deniyor.
Hangisi doğru?( özellikle aleti uygulayıpta olumlu cevap alan arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum )

2.ürünle ilgili olumsuz düşüncesi olan kişiler genellikle aleti kullanmanın çok uzun süre istediğini söylüyorlar.
Ürünü sadece 2 koltuk altında uygulamak yaklaşık ne kadar bir süreyi alıyor?

cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

satışı yapılan yerlerde nasıl kullanıldığı ayrıntılı anlatılmıyor ki. kullandıkça alışıyorsun. ben ilk zamanlar bacağımı yaktım. ama benim suçumdu. kıllar 1-2 mmden daha uzundu ben de direk kıla tutunca cızzzz bir kıvılcım ve cildim yandı doğal olarak. başka türlü bununla kendinizi yakmanıza imkan yok. ben bir seans lazere de gittim. çok acıyor. 1 ay rahat ettim ve ölmeyen kıllar çıktı. üstelik doktorum tamamen bitmez ve tekrar çıkabiliyor bilgin olsun dedi. dudak üstü ve çeneye 120 ytl verdim bir seans. 5-6 kez gittiğimi düşünün. Diğer bölgeler için zaten gitmem de. Epilayla buz torbası kullanmaya ihtiyaç duymadım. Yarım saat kadar kızarıklık oluyor dudak üstümde çünkü ben en yüksek ayarda kullanıyorum.
Sabırlı değilseniz almayın. Aceleniz varsa paranız da çoksa bir merkeze gidip yaptırın. Yoksa da alın epilanızı elinize kendi kendinize halledin istediğiniz gün ve saatte.
Arkadaşımı da üzmeyinklava:

lalacım ben kendi adıma konuşayım senin verdiğin bilgiler sayesinde alcaksam alıcam bu aleti. herkes nasıl biliyorsa öyle yorumlasın. bence sen bunlara cewap wermek yerine bizim sorularımıza cewap wer ne dersin?? :) bu arada bişe sorcam. bu alet köklere kadar işliyor ve kökleri öldürüyor. peki ne kadar derinlemesine işliyor. yani 1cm 2cm falan var mı?

ben 2 gündür makineyi kullanıyorum inşallah faydası olur. kullanma klavuzunda ne kadar uzaklıkta tutacagımızı filan yazmıyor artık kullana kullana ögrencez galiba. kılları jiletlememe ragmen bazen yanma oluyor ama ben cok acı hissetmedim henüz, şişlik de olmadı Umarım dogru yoldayımdır yanlış yapmıyorumdurr
:enbuyukkk:

Epilamdan çok memnunum,çok vaktimi alsa da memnunum.. resmen gün sayar oldum 3 ay sonundaki gelişmeyi sizlerle paylaşacağım anı iple çekiyorum,bugün 5 haftalık oldum:)) Tüm kullananlara bol şans.. :dance:

Not: bu arada epilayı kullanırken cildimi yakma yada leke gibi bir problemle henüz karşılaşmadım,mümkün oldukça hassas yerlerde orta yada düşük ışın derecesinde kullanıyorum,o zamanda yakarmıyım diye bir paniğim olmuyor...
Bu arada jiletle alınan kılları hemen epilalamayın, önce 1 gün geçsin öyle yapın yoksa kıl çok kısa olduğu için yanan kılın kıvılcımı canınızı yakabilir.. :hooray:

serapçım mesafesini düşünmene gerek yok,epilanın ışın yerinin az yanında metal bir çubuk var o zaten ideal mesafeyi ayarlıyorsüprizzzzz bol şansssssşakkıdı

serapçım mesafesini düşünmene gerek yok,epilanın ışın yerinin az yanında metal bir çubuk var o zaten ideal mesafeyi ayarlıyorsüprizzzzz bol şansssssşakkıdı

teşekkürler tatlım inşallah ben de memnun kalırım sizin gibi Dün kollarımı da jiletledim normalde onları da sir agdayla aldırıyordum şimdi kollarımda da makineyi kullanıcam umarım orda da işe yarar Bu arada ben cok dayanıklıyım galiba en yüksek derecede bile nerdeyse hiç acım olmuyor sırnaşık şey

heheh arkadaşlar bnde 1 ayda fazla süredir bu aleti kullanıyorum ama çok sık diil malum iş yoğunluğu ancak kılların seyreldiği inceldiği belli oluyo.ama ben heralde yanlış kullanıorum çünkü bn kılları tek tek yakarak kullanıorum.okuduklarımdan anladığım kadaryla kılları yakmadan daireler çizerek kullanmak gerekiyo heralde.uzun zmndır kullanan arkadaşlarımdan konuyla ilgili yardm bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…