- 1 Şubat 2008
- 559
- 3
- 318
melike ben salona da gıttım kollar ıcın 1 kez uygulattım bı de koltuklatıma 1 kez uygulandıBen bu evd ekullanılabilen cihazlara inanmıyorum.Olsa olsa geçici döküyordur.Özellikle de kulanan kimseden olumlu bir şey duymadım,bu yüzden inanmıyorum.Ama umarım işinize yarar,fayda görenler yazsın.
zorluzorro ya aynen katılıyorum, ben de seyrelme oldu sanmıştım ama değilmiş gecikmiş kıllar yüzünden azaldı zannetmişim, geçen hafta sonu makineyle alıp karınca yumurtası yağı sürdüm. o da bir işe yaramazsa yaz sonu lazer epilasyona başlıcam. makineyi koltuk altımda kullanırken boynum tutuluyodu, diğer koltuk altına geçerken de boynumdan dolayı zorluk çekiyodum, makineyi kullanırken şaşı olmadığıma seviniyorum. gitti paracıklarımklava:
canım kaca aldın sen, tüüü ya napıcaz??ben yeni almıştım daha kullanmaya bile fırsatım olmadıııııısenağlamasenağlama şimdi çok morolim bozuldu bak offff offfffffffffff
tüh yaa üzüldüm valla. Almayı düşünüyordum. Lazerciye genital bölgemi açmak istemiyodum ama galiba mecburum senağlama
Ben sizlerden bu siteden okuyup aldım 3 hafta önce koltuk altımdan başladım yapmaya.belki herkezde aynı sonucu vermiyodur.Bu sitedeki İki arkadaş da kesin etki etti diye biliyorum.Valla işe yaramazsa verdiğim paraya acırım bu kadar para verdiğimize göre işe yarayacaktır diye düşünüyorum.Sonuçlarımı iki ay sonra sizinle paylaşıcam pesetmeyin kızlarklava:senağlama
ayy anacım ben sıteyı sıkbogaz ettım ıade alıcaklar
napim simdi geri gonderım mı gondermeyım mı?bırazcık yara oldu yaw bembeyaz tenım var,yıne de 3 te yara yaptı napim ben ne dıyorsunuz?gercı cok kullanamadım da
vakıp bulamadıgımdan??ama yakıyor yanı kılı da
sımdı zaman alması benı bıraz seyetmıstı yanı
ama komsum geldı aklıma mesela o yuzu ıcın 3 yıldır sureklı salona gıdıyor
ve kılları bıtmıyor baya esmer o arkadas,
ama ben 1 kez koluma yaptırdım salonda ,kılın %70 ı bıttı kollarımda
belkı kısıden kısıye degısıyordurfisfisfis
ayy napcamm ben???gonderım mı?ne dıosunuz sındı kesın bısı dıyın bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?