Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

merhaba fakat bunun genıtal bolgede kullanılamayacagı yazıyor sadece bıkını cızgısının oraya kadarmış sızler nasıl kullanıyorunuz ?

selam kızlar bu epila deden alet hakkında daha ayrıntılı bilgiyi nerden alabilirim.normal epilasyon aleti degilmi bu.......

Ben bu evd ekullanılabilen cihazlara inanmıyorum.Olsa olsa geçici döküyordur.Özellikle de kulanan kimseden olumlu bir şey duymadım,bu yüzden inanmıyorum.Ama umarım işinize yarar,fayda görenler yazsın.

Ben bu evd ekullanılabilen cihazlara inanmıyorum.Olsa olsa geçici döküyordur.Özellikle de kulanan kimseden olumlu bir şey duymadım,bu yüzden inanmıyorum.Ama umarım işinize yarar,fayda görenler yazsın.
melike ben salona da gıttım kollar ıcın 1 kez uygulattım bı de koltuklatıma 1 kez uygulandı
sımdı epıla aldım aynı salondakı gıbı yakıyor,yanı o kılların o ısına dayanması ımkansız
fakat salonda da hemen bıtmıyor kıllar
yanı etkı aynı tek dezavantajı su,tek tek ugrasmak evet bıktırıyor ancak salonla kıyaslanamayacak kadar ucuz bır de ben sahsen genıtal bolgeye salonda yaptıramazdım

genıtal bolgede sadece su hanı nası desem cınsel organın mukoza oldugu kısımlar var ya
yanı ten rengı dılde dudaklarımızın rengınde olan kısımlarda
dıkkatlı kullanmak gerekıyor rengı tene gore koyu ya
3. derecede dılde 1 veya duruma gore 2 derecede tek atıs yapılır
tabı uretıcı maksımum guvenlık ıcın uyarılarda bulunmus
valla hıcc pısman degılım kıllar perısan oldu hehehe

bır de onerım kılları mutlaka hanı tras makınasının uc kısmı olur ya erkeklerın tras makınası gıbı boyle ıyıce kısaltan orayla ıyıce kısaltın
ve 1 mlden kısayken atıs yapın cunku
bacaktakı ve genıtaldekı kıllar cok koyu oluyor ya
sıyah renk o ısını cekıyor ve kıl boyle yanıyor yanarak derıye gomuluyor
ama kısa olsa tek koke etkı eder
kılın rengının koyu olması daha ıyı, kıl koku ıle cıhazın ısını arasında adeta
bır ıletkenlık gorevı goruyor kıl

mutlaka cok cok kısayken uygulayın
ama salonda da yara oluyorkı kızlar yaw
koyu kıllar azcık tahrıbat bırakıyor bu epıla ıle ılgılı dıl yanı

ayy bı dk ben bısı sorucaktım benden evvel alan arkadaslara
sımdı koyu kıllara aatıs yaptım ee bunlar yıne azcık uzadı ben de cımbızla aldım valla
acaba almamam mı gerekıyordu????
ama kıl koklerı bole buzusmustu hehehe ohh olsun canıma değsin
bı daha bı daha mı uygulamalıyım aynı koklere bırkac gun arayla??

cımbızla zorla çekme.çükü belkii onlar büyüme evresinde değillerdir ve büyüme devresine geçeceklerdir.bu konuda lazer epilasyon uygulayan uzmanlaruyarıyor.bir daha yapma bence

epilanın en eski kullanıcılarından olarak sizlere bir açıklama yapmak isterim yaklaşık 11 aylık epila kullanıcısıyım ve bu ay bıraktım... Ve epilamı bir köşeye kaldırdım çocuklarıma bırakıcam:) Sonuç derseniz: Hüsraannnnnn... hergün bıkmadan usanmadan uyguladığım makinada 11 aylık uygulamanın sonucu tüylerin biraz incelmesi ve bazı bölgelerde azda olsa azalma.. ama 6 ayla falan alakası yok( kuzenlerim uyguladı herşey çok güzeldi ama onlarında bitti derken birde baktıkki sadece gecikmeden ibaretrmiş,hayal kırıklığından öte olmadı.. Aynen bendede bazen öyle az çıktıki dedim Allahım bu ay sonmuş ,ama aradan 1 ay geçmesiyle eski kalabalıklığına dönmesi bir oldu tüylerimin.. kimseyi ümitlendirmek yada moralini bozmak istemem.. Tavsiye ettiğim içinde tekrar herkesten özür dilerim,yanılmışım.. Şimdi ağda yapmaya başladım,bioder serum ve capilex kullanıyorm.. onlardanda bi icraat görmezsem karınca yumurtası yağımı ne var ona bakıcam.. Ama epilaya verdiğim onca para beni çok üzdü o bi kesin,çok umutlanmış çok heycanla ve azimle uyguladım bıkmadan usanmadan hergün.. Sadece inceltti biraz,ötesi yalan... Yeni başlayanlara tavsiyem takviye ürünler kullanın,belki daha hızlı ve sonucu mutlu eden durumlarla karşılaşırsınız ama epila tek başına ı ıhhh...benneyaptımki
Hüznümü hüsranımı dile getiren bir açıklama olduğunu umuyorum... ha kenara atmıycam ama eşimde uygulamayı düşünüyorum,ense ve yanak tüylerinde.. Nasıl olsa tıraş olur gibi görünüyor,değişen bişi olmuycak,belki senesine bi değişiklik yaşarız.. Ama kendimde o eziyeti bir daha asla yaşamam..Sırf bu sebeple boyun ve bel fıtığı olacaktım .. Sırtımda kamburum oluşmaya başladı.. tatlicadiarzuBu da tehlikeli.. Ewet onca arkadaşın merakla beklediği ben, kişisel sonuçlarımı sizinle paylaştım belki sizde aynı etkiyi göstermez,ama hormon testi yaptırarak bu kadar para verdim,tüm hormonların normal olmasına rağmen olmadı ve epila sayfasını bugünden itibaren burda kapatıyorum.. Hepinize allah sabır versin... Bol şans bayanlar...a.s.

Son düzenleme:
ben yeni almıştım daha kullanmaya bile fırsatım olmadıııııısenağlamasenağlama şimdi çok morolim bozuldu bak offff offfffffffffff

zorluzorro ya aynen katılıyorum, ben de seyrelme oldu sanmıştım ama değilmiş gecikmiş kıllar yüzünden azaldı zannetmişim, geçen hafta sonu makineyle alıp karınca yumurtası yağı sürdüm. o da bir işe yaramazsa yaz sonu lazer epilasyona başlıcam. makineyi koltuk altımda kullanırken boynum tutuluyodu, diğer koltuk altına geçerken de boynumdan dolayı zorluk çekiyodum, makineyi kullanırken şaşı olmadığıma seviniyorum. gitti paracıklarım klava:

ayy ne dıyorsunuz kızlarrr
ben hemen ıade edıyorum o zaman bu neymıs boyle..

Arkadaşlar lazerde tüy kökünün tahrip olması için yüksek dozda çalışılması gerekio,yüksek dozda olabilmesi için de deriye zarar vermeyecek uzman birinin yapması gerekiyor.Bu sizin kullandıklarınızda güvenlik sistemi bile var fazla doz olup zarar vermesin diye.Ee o zaman nasıl tüy kökü çıkmayacak şekilde tahrip olacak ki, haksız mıyım?Keşke fayda etse ama nafile ...Hiç güvenmedim duyduuğumda zaten.

Ben sizlerden bu siteden okuyup aldım 3 hafta önce koltuk altımdan başladım yapmaya.belki herkezde aynı sonucu vermiyodur.Bu sitedeki İki arkadaş da kesin etki etti diye biliyorum.Valla işe yaramazsa verdiğim paraya acırım bu kadar para verdiğimize göre işe yarayacaktır diye düşünüyorum.Sonuçlarımı iki ay sonra sizinle paylaşıcam pesetmeyin kızlar klava:senağlama

çok emin değilim ama sanırım bende etki etti.5 ay kullandıktan sonra bacaklarımı sir ağdayla aldım.40 gün oldu nerdeyse ve tüylerimin %70 i çıkmadı.Uçları yüzeyde gözüküyo bazılarının.Onları da cımbızla alayım dedim ama tüy yüzeyde yarım mm filan kökü yok yani.İnşallah çıkmaz kızlar yaa.Bakalım bekliyorum.Haberdar ederim sizleri.

ayy anacım ben sıteyı sıkbogaz ettım ıade alıcaklar
napim simdi geri gonderım mı gondermeyım mı?bırazcık yara oldu yaw bembeyaz tenım var,yıne de 3 te yara yaptı napim ben ne dıyorsunuz?gercı cok kullanamadım da
vakıp bulamadıgımdan??ama yakıyor yanı kılı da
sımdı zaman alması benı bıraz seyetmıstı yanı
ama komsum geldı aklıma mesela o yuzu ıcın 3 yıldır sureklı salona gıdıyor
ve kılları bıtmıyor baya esmer o arkadas,
ama ben 1 kez koluma yaptırdım salonda ,kılın %70 ı bıttı kollarımda
belkı kısıden kısıye degısıyordurfisfisfis
ayy napcamm ben???gonderım mı?ne dıosunuz sındı kesın bısı dıyın bana?

canım sen bilirsin .ama dediğim gibi belki herkezde aynı etkiyi vermiyodur.Bilemedimki şimdi iade etsenmi etmesnmi:uhm: acaba sonuç alamayn arkadaşlar düzenli yaptılarmı.ben artık iade edemem zaten bide daha tam düzenli kullanmaya başaladım koltukaltım dışında yazın geçmesini bekliyorum.Off ne ya bizim bu kıllardan çektiğimiz.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…