Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

valla sıteyı zar zorrr ıkna etmısken gerı yollama sansım varken bugun yollucam
kontrol etceklermıs
zatı cok kullanmadım toplasan 5 cm kare etmez
vaktım olmadı bye bye epila
ınsallah kurtulurum

epilanın varlıgını bu sabah kesfettim.Aksama kadar iyi mi-kotu mu,işe yarar mı-degmez mi arastırdım.Bir cok forum-yorum okudum.Sonuc; kararsızım.Lazer epilasyona 2 seans gittim.5 hafta sonra 3.seans.Acaba dedim bu epilayla daha cabuk ve daha ucuza halledebilir miyim bu problemi.Memnun olan da begenmeyen de aynı oranlarda gibi.Kullanıcılardan yeni yorumlar gelene kadar siparisi bekleticem sanırım.

benımde epılam var dogru duzgun kullanamadıgım ıcın satmaya karar verdım ama satamadım henuz 5 ay kullanıp sırle alan arkadasta yuzde 70 cıkmamıs 40 gundur eger bu dogruysa ben bu kıs baslayım epıla kullanmaya benım tenım bayaz sarı arası ve tuylerım sıyah sert senınkı nasıldı arkadasım???

ben güzellik merkezinde lazere giderken emla denen anestezik bir krem var ondan kullanıorum onu dene hissetmiosun acıyı ama etkisi geçtikten sora yani işlem bittikten bir kaç dakika sora geçio etkisi tabi ozamanda bir vantilatörle gezmeni tavsiye edebilrim:))

kızlar genital bölge en düşükte bile cok acıyoooo.. Yüzümde bile hiç acı hissetmiyorum ama oralar fena acıyoo

ben güzellik merkezinde lazere giderken genital için EMLA denen anestezik bir krem kullanıodum onu dene sende.acıyı hissetmiosun ama etkisi geçince ki işlemden bir 15 dakika filan sora geçio ozamanda bir vantilatörle gezmeni tavsiye edebirlim sana:)) ama en azıında işlem sırasında bişi hissetmior ve rahat acısız alıosun

aramızda uzman bir estetisyen olsa da sağlıklı bir bilgi verse

bazı kişilerde işe yaramış ama ne kadar sağlıklı

sorunsuz olsa da keşke herkes faydalansa

artık bu aleti kullanan yok herhalde, alanlar bu aleti ne yaptı acaba, yazık günah vallahi verdiğim paraya, bu firmalar biz kadınları en zayıf noktalarından vurup da nasıl kandırıyolar ya. çok memnunum, kıllarım yok oldu diyen arkadaşlar nerelerdeler acaba, yazık çok yazık ya...kötükedihüso

bende aldim... ama hic kullanamadim... tek tek olmuyor ugrasamadim 1 kili yakana kadar bir sürü zamanimi aldi SIKILDIM bende kardesime verdim... oda ugramamis dolabinda duruyormus... aman offffffffffff be

böylece bir topiğin daha sonuna geldikk..bende ilk yorumlarda almayı düşünüyodm ama vazgeçtm artk mafoldumben

mrb arkadaslar bende aranıza yenı katıldım..epila hakkında yorumlar artık neden yapılmıyor?? bır de bu rio tarayıcı lazer var o mu daha ıyı epila mı hangısını alsam ne olur yardımcı olun lütfen((

ben çook uzun zaman sonra foruma tekrar girdim, sana cevap yazmak için girmişim meğer meldacım. aldım evet ama hiç kullanışlı bulmadım, zaten çocuğum da hiç rahat bırakmadı sesi ışığı dikkatini çekti. ben beceremedim, kıl tüy işini de halledemedim. bence epila alma. diğerini bilmem.

Aynen katiliyorum sabir Isi digerini bilmem ama ben aldigima pismanim gunun birinde duzenli yapip sonuc alirsam buraya yazarim

ohh şükür ya yazdıgınız ıcın tsk ederım ne zamandır bırı yorum yapsın dıye sabah aksam beklıyordum sağolun:) pekı nilüfer sende mi epila aldın yoksa tarayıcı rio mu aldın?? bana annemde epila alma tarayıcılı olan daha ıyıdır dedıde ondan soruyorum..

ben epila aldım ama tek tek uğraşmanız gerekiyor.çook büyük sabır işi tarayıcılı olanı bilmiyorum.ama epilayı açıkcası sabırlı değilseniz tavsiye etmiyorum.ki tam anlamıyla sonuç alanda burda 1 kişi diye hatırlıyorum

hımm anladım zor ıs yanı bu epila anladım ama bu tarayıcı lazer rio yanı mavı acık renklı olan alıpda memnun kalan varsa bılgı verırse cok sevınırım..

cihaz konusunda gideceğin yerle anlaşmadan karar verilmeli ve orada bir değil birçok çeşit mak. olmalı çünkü kıl tipiniz her seansta değişecektir :)

evde yapılması çok tavsiye edilmiyor ama dikkatli olun :)
kolay gelsin herkese:)

ama memnun olanlarda var rio lazer aletınden duydum ama yakından bılgı almak ıstıyorum alan bırı varsa ozelden msj atar benı bılgılendırırse cok sevınırım arkadaslar...

ev tipi makinalardan medet ummayın. merkezlerdeki koca koca makinalar bile ancak (bazen hiç) sonuç verirken eve alacağınız makinayla hiçbir başarı elde edemezsiniz. şayet ingilizceniz varsa yurtdışı forumlarını bir gezin. orada gerekli cevaplar fazlasıyla verilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…