istanbulda olsam zaten şimdiye çoktaan yaptırmıstım verdiğin bilgi için sağol a.s.
burada bayaa pahalı olduğundan ben gidemedim 3sene önce tek seans için (kol altı+tüm bacak) 900YTL ödemek zorunda kaldım ve devamda edemedim ama cihazdan cihaza fark var tabii onuda arastırıp gitmelisin a.s
yok hala aynı duruyo zaten 1-2ay olmadı daha Türkiyeye geleli ucuzlaması zaman alır sanırım bide bu epila ile uğraşmakran sıkıldım artık rioyada sıcak bakamıyorum hadi hayırlısı
canım inşallah uzuclar,bak sıkıldım demişsin benimde en büyük korkum bu çünkü çok çabuk sıkılan bir tipim alıpta yapmassan kocamın çenesinden kurtulamam artıkınklava::roflol:
Bu cihazı uygularken ses çıkıyor mu?
Hani odanın dışına çıkacak kadar yüksek bir ses mi çıkıyor?
Evde uygulama yaparken ses çıkarmak istemiyorum da.
Cevaplarsanız sevinirim...
ınan bende hayran kaldım sabrına cunku ben calısmaktan fırsat bulkamıyorum epılamı kullanmaya ve bu yuzden satmaya karar verdım.
bılgınız olsun kızlar ıhtıyacı olan varsa ıletebılırsınız yenı almıstım ben 2 bucuk ay oldu olamadı daha :1no2:
kızlar epiladan sadece lala1bahçesi ve musique mi memnun kaldı? diğer arkadaşların hepsi uygulamadan vazgeçmiş durumda galiba, bu arkadaşlar dışında hala kullanıpta memnun kalan var mı? ben hala uygulamaya devam ediyorum. sanki azaldı gibi benim, artık daha kısa sürede bitirir oldum uygulamayı, ordan anlıyorum zaten azaldığını, sürekli aynı yere baktığım için olsa gerek ne kadar azaldığını pek anlayamıyorum, keşek başlamadan önce koltuk altımın fotoğrafını çekseymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?