Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

doğru normal laserde öyle oluyor ama bu okadar yoğun olmadığı için uygulama anında etki ediyor ondada dökülme olmuyo

merhaba lale 1 ben de epila kullanıcısıyım,ilk seansımı yaptım.anladığım kadarıyla siz içimizde en deneyimli olanımızsınız.acaba seansları kaç günde bir tkrarladığınızı yazabilir misiniz.belki daha önce söylemişsinizdir ama ben rastlamadım.şimdiden teşekkürler

kusura bakmayın lale 1 size sorduğum soruyu zaten cevaplamışsınız.şimdi okudum,teşekkür ederim.

lalacım ben düzenli yapıyorum kol altlarımı ve yüzümü tüylerim inceliyor ama jiletlememe gibi bir durumum olmuyor cünkü aralar uzun da olsa uzamaya devam ediyor. lazer acısını hissediyorum ama tüylerim yanmıyor belki de bu yüzden jiletlemem gerekiyor

ben kılların köküne tek tek uyguladım ve hepsinin kökü kabuk bağladı. on gündür geçmedi. ama tam kılın köküne uygulamazsan hiç bir acı hissetmiyosun. yara olduğu içinde yaralar geçmeden aynı yere on beş gündür tekrar uygulama yapamıyorum. kullanım klavuzunda tam olarak açıklamıyo. kılın köküne uygulamazsamda hiç bişey olmamış gibi hissettim. peki kıllar dökülmeden nası daha ince çıkıyo. ben artık olmucak diye ilk seanstan bırakmayı düşündüm. neyi yanlış yapıyorum ben

yasemincim kılın kökünde ısınma hissi duymanda yeterli sen illa acı hissetmelisin diye bi şart yokki gerçekten durumuna çok üzüldüm
kökü ışından zayıflayıp daha sonraki seanslarda daha zayıf çıkmaya başlıyor 1aydır bende kullanıyorum benimde arada yanan köklerim olmadı değil ama seninki kadar çok olmadı aklında bulunsun 1 tüy dibine 2-3 defadan fazla tutma (5snlik laser süresi varya ondan bahsediyorum) diğer seanslarıda devam edersen faydasını göreceksin moralini bozma olurmu canım

saol canım sen zamanında bana yardım ettin bende yeni gelen arkadaşlarımıza yardım ediyorum
sonuçta aynı amaç için burdayız birbirimize destek olmalıyız değilmi

arkadaşlar sizlere bi danışayım dedim
ben bu epilayı göğüs bölgemde de kullanıyordum göğüs uç kısmımda 2-3 tüy var onlarada uyguluyorum
dün 5. uygulamamı yaptım fakat tüyler ilk başta cansız ama siyahtı
dün uygulama yaparken aşırı kalın ve koyu siyah olduğunu gördüm resmen kolaltı tüyü gibi sertleşmişti
yolunda gitmeyen bir durummu olmuş acaba uygulama yapan diğer arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim

sanırım bilgisi olan yok yada aynı durumu yaşayan hiç olmadı hala cevap gelmediğine göre :çok üzgünüm:

bende gögüse uygulama yapıyorum, benimde kalınlasma oldu ve cok hassas bölge oldugu için hemen yara oluyor uzun süre alıyor iyileşmesi. yine de incelen tüylerim bayagı oldu. ben kücük makasla kesiyorum kılları yilet mahveder valla

serapy37cim peki o kalınlaşanlar sonra inceldimi devam edince
ben kesmiyorumda jiletde değmedim ama kalın görünce kötü oldum ters bişeymi yaptım diye

canım cok uzun zaman alıyor incelmesi zaten benimkiler kalındı.. bi de lazer degince hemen yanıyor.. gögüs inanılmaz hassas.. bitmeyecek diye korkuyorum. benim tüyler cok inatcı

bacaklarıma zaten uygulamıyorum kolaltımda sonuc almak için çok erken daha 1.5 ay anca oldu sabırla bekleyeceğim bakalım

kızlar kimseden ses çıkmıyo, ne durumdasınız, ben bacaklara uygulamaktan vazgeçtim, şu an koltukaltına konsatre olmuş durumdayım, düzenli olarak yapıyorum, kıllar yandığı için jilet uygulamama gerek kalmıyo, bacak bölgesi çok uğraştırıyo ya deli ediyo beni, düzenli yapamıyorum bacaklarıma çok sıkıyo beni, eğer koltukaltından sonuç alırsam bacaklara hevesle başlayacağım, bana pek kolay gelmiyo ama sizlere kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…