- Konu Sahibi tigerboxer
-
çok sevindim canım rahatlamıssın bellli :) allah bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin. dogum hikayeni keyifle dinleriz inşallah.
sonda konusunu da bana kalırsa taktır çünkü ameliyattan sonra habire wc ye gitmek zor olabilir, sonda olunca rahat :) sadece yururken bana sıkıntı geldi ondan acı macı hiç bişeysi olmadı yoksa.
teşekkür ederim canım amin. negüzel olmuş seninki inşallah benimde işlerim yolunda gider umarım seninki gibi.5 günüm kaldı ve ilk zamanlar gibi değilim içim rahat artık pek bir sıkıntım yok heyecandan başka.Allah yavruna sağlık sıhat versin sizlerle inşallah canım
sakinleştiricide iyi fikir aslında du bende isteyeyim bi sakinleştirici bişiler heycandan aklıma bile gelmemişti iyi oldu vallahi hatırlattığın :) saolasın arkadaşım 5 günüm kaldı şurda hatta şimdiden yapsalar bi sakinleştirici olmazmı :))) bursa da kime gidiyodun?
hayır canım şimdiden olurmu hiç.
o anda eğer çok panik ve heyecan yaparsan benim gibi doktorun önerecektir zaten. daha rahat atlatırsın hem.
ama belki hiç heyecan falan yapmazsın herşey o anda gelişiyor. ben doğuma girene kadar o kadar sakindim ki. herkes şaşırıyordu bana, benimle birlikte aynı gün doğum yapacak kızlarla sezeryan sırasını beklerken muhabbet falan ediyorduk ne kadar sakinsin şaştık kaldık senin sakinliğine dediler ama tam ameliyathaneye girerken ne olduysa oldu, yani ben ben değildim sanki. çok korktum, epidural tutmayacakmış gibi geldi birden. ama hiç öyle bişey olmadı tabi. çok rahat ve güzel geçti. sen de sıkma kendini.
bursa da op. dr Özer Kutlu ya gidiyordum, zübeydahanım doğumevinin doktoru. çok süper bir doktor, bütün bursalı bayanlara tavsiye ediyorum.
:)) olmaz tabi şimdiden. takılmıştım ben öylesine onu derken :)
aklım ilk zamanlardaki gibi karışık değil korkumda okadar kalmadı içimden bi his rahat geçeceğini söylüyor.umarım şanslıyımdır. bugün gittim hastaneye kan verdim kan sayımıda yaptırdım.. şimdi sıra bu 4 günün geçmesini beklemeye kaldı
bende sezeryapiduralle oldum ama şunu söyleyebilirim eğer doğumu anının heyecanını yaşamak bebeğini görmek istersen epidural çok güzel ayrıca ameliyat anını görmüyor ve hissetmiyorsun hatta eğer ameliyata giren ekip eğlancaliyse çok bile zevkli olabilir ameliyatın.ama bir dez avantajı var genl anesteziye göre genel anestesi olunca yaklaşık 30 dakika içinde ayılıyorsun ve bebeğini emzirebiliyorsun epidurallide ise yaklaşık 2 saat hatta bazen bu 4 saate kadar çıkabiliyor ayaklarını hissetmeni bekilyorlar ve bebeğini ancak o zaman emzirebiliyorsun.birde sezeryandan çıkınca nescafe ve su tüketimi yapman gerekiyor bolca.ama ben ikinci çocuğum olacağı zamanda epidurali tercih edeceğim bebeğimin doğumunu görmek çok güzeldi
teşekkür ederim telkinleriniz için arkadaşlar. katılıyorum size eğlenceli olacağına inanıyorum. son 3 günümüz kaldı..iple çekiyorum gelmesini kendimi şartladım herşeyimiz hazır. Allah hepinizin evlatlarına sağlıkla uzun ömürler nasip etsin inşallah..
uyuşukluğun geçmesini beklemek banada biraz garip geldi bi dolu dr ile görüştüm ameliyat olanlarla görüştüm hemşirelerle o işlerle alakalılarla görştüm ama ilk kez öyle bir şey duydum. sipinal ve epidural arasındaki fark sadece EPİDURALDE ELİMDE BUTON OLACAKMIŞ AĞRI GELECEĞİNİ HİSSETTİĞİM AN BASTIĞMDA KENDİ AĞRI KESİCİMİ KENDİM VERECEKMİŞİM ALET DOZUNU AYARLIYORMUŞ İSTEDİĞİM KADAR BASABİLİRMİŞİM ,,,, SİPİNALDE İSE AĞRI KESİCİLERİ 3 SAAT ARAYLA DAMAR YOLUNDAN HEMŞİRELER YAPIYORMUŞ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?