- Konu Sahibi tigerboxer
-
Haklısın canım gerçi doktorum baya iyi bir dr herkes tarafından çok sevilen bilgili birisi O oşekilde yapıyordur belki bilmiyorum stilini.Dediğin yöntem en mantıklısı bencede.( uyuşunca sondanın takılması) Epiduralin hemen çıkarılmamasınıda sevdim umarım benimde öyle olacaktır. saol canım içim rahatladı :) :1hug:
du ya açma kat kat dikiş mikiş karıştırma oralarını :))
senin prens küvezde olsa gerek nezaman gelicek? dünyanın en zor duygusu beklemesi olsa gerek bu..
Sağa sağlim en kısa zamanda buluşursunuz umarım :1hug:
slm tigerboxer
tigerboxer sanırım sende cüneyt beyin hastasısın bende 4,5 ay önce epdural sezeryan oldum cüneyt bey ve ekibiyle. herşey çoook güzeldi. ekip süperdi bi defa güle oynaya ameliyat oldum diyebilirim. çok küçük ağrılar duyabilirsin ameliyat sırasında tabi bu kişiden kişiye değişir hiçde duymayabilirsin ama eğer duyarsan anestezi dr una hemen söyle duruma göre takviye ilaç yapıyor çünkü. o zaman sinem hanımdı anestezi dr u çok tatlı bir bayan.hiç ayrılmıyor başından..ben mesada olmuştum herşey güzeldi. bebek çıkınca yanımda yapıldı hazırlıkları giydirip hemen yanıma getirdiler herşeyi gördüm yani. süper bişeydi. çok çabuk oldu bitti herşey. rabbim hakkında hayırlısını versin hele bir konuş bakalım dr unla senin için en uygun hangisiyse öyle olsun canm inş.
amin canım saolasın inşallah bende sen kadar şanşlı olurumcanım merhaba, öncelikle bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum, ben 6 ay önce epiural sezeryanla doğum yaptım, gece 4 te suyum geldi, normalden çok korkuyordum, doktorumla zaten sezeryan konusundaki isteklerimi konuşmuştum, normal doğum başlamadan hemen sabah 7 de ameliyata aldılar, sonta mı neydi o onu bile uyuştuktan sonra taktılar, iğne desen minnacık hiç acıtmıyor, anestezi uzmanım sürekli yanımdaydı hep konuştu benimle, doktorlar hemşireler o kadar profesyonelki anlamıyorsun bile, ben doktoruma ne zaman çıkıcak bu bebek :))) dememe kalmadı, bebeğimin o ince sesini duydum hemen sarıp sarmaladılar yanıma yatırdılar, ayaklarımın uyuşukluğu 10 da geçmişti, başım hiç ağrımadı, öğlen yemek bile yedim, sütümde hemen geldi.... doğumdan 1 saat sonra nescafe getirdi hemşireler baş ağrısını engellemesi için zaten migren olmadıkçada ağrımazmış kolay kolay, gaz sorunumda olmadı, ertesi gün evimize geldik, yatmadım bile hem misafirlerle ilgilendim oturdum bebeğimle koklaştım... normalden farkım olmadı... dilerim sende ve tüm hamişlerde benim gibi güzel bir doğum ve sonrası geçirirler
İŞTE DOKTORDAN GELDİİİMMM :) MUAYENEMİZİ OLDUK DOĞUM GÜNÜNÜ SATİNİ FİLAN TAM ANLAMIYLA KESİNLEŞTİRMEK İÇİN KONUŞTUK.SORULARIMI SORDUM.ONlara çok güveniyorum inşallah boşa çıkmaz. hiç birşey hissetmeyeceksin filan baya bi telkin ettiler sordum nekadar sürüyor dedim uyuştuktan sonra bizim işimiz 3 dk dedi doktorum yarın öbür günde hastaneminanestezi uzmanına görüncem test mest yapılması gerekiyorsa yaptırcam.SONDA KONUSUNA GELİNCE :) İSTEMEZSEN TAKMAYIZ DEDİ alkisalkisalkis ağrı olmuş birisinde dedim onunkini takamamışlardır ya da epiduralden önce takmaya çalışmışlardır dedi rahatladım vallahi. BİRDEEEE DOĞUM ZAMANINI ÖNCE KONUŞTUĞUMUZDAN 2 GÜN ÖNCEYE ALDIIIKKKK.
14 AĞUSTOS 2009 DA SABAH ERKEN SAATLERDE OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH.O YÜZDENDE 9 DEĞİL 7 GÜNÜMÜZ KALMIŞ OLDUU :asigim: :asigim:
Şu an içim içime sığmıyor mutluyum bir an önce hayırlısıyla o günün gelmesini iple çekiyorum. hepinize ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar saolun içimi rahatlattınız.Dualarınızı bizden eksik etmeyin hemen sağa sağlim ağrısız sancısız sıkıntısız iyileşeyim kucaklayayım MASUM MELEĞİMİ a.s.
ay canm ne güzel inş.hayırlısıyla sağ salim alırsın bebeğini kucağına. sonda konusunda tavsiyem bence taktır sen rahat edersin ameliyattan sonra hemen wc ye kalkamayacaksın çünkü çok zor olur. epiduralden sonra olacağı için hissetmezsin zaten bikaç saat içinde ayağa kaldırıyorlar vede sondayı çıkarıyorlar epiduralin takılı olduğundan sondanın çıkarıldığını da hissetmiyorsun çok fazla. ama tabi anestezi dr u da çok önemli. epidural hastaneden çıkana kadar kalıyor bu sayede çok şiddetli ağrıları hissetmiyorsun ama epidural çıkıpda eve geldikten sonra biraz ağrılar oluyor tabi. e olacak okadar.. öyle güzel bişey geliyor ki sonucunda değer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?