hic artislik yapamam valla o ani yasamak istiyorum sanciyla dogurmak istiyorum diye..yasamayan kolay konusuyor o an gelince insan biri beni bu agridan kurtarsin diye yalvariyor valla...o yuzden epidural cok iyi...zaten yeterince agri cekiyorsun aciklik normal boyuta gelene kadar o agri yeterde artar bence...
taham ve mehay ...arkadaslar epidural normal de son ana kadar ağrı sancı cekılıyor doğum esnasında belden omurilikten vurulan bir iğneyle ağrısız oluyor bn öle duydum ölemihenüz doktorumla konusmadım bu konuyu sanırım sız konusmussunuz azcık aydınlatırmısınız?kafamçokkarıştı
taham ve mehay ...arkadaslar epidural normal de son ana kadar ağrı sancı cekılıyor doğum esnasında belden omurilikten vurulan bir iğneyle ağrısız oluyor bn öle duydum ölemihenüz doktorumla konusmadım bu konuyu sanırım sız konusmussunuz azcık aydınlatırmısınız?kafamçokkarıştı
sagolun arkadaslar ben epidural anestezi sadece sezeryanda uygulaniyor saniyordum.
benim yasadigim yerde tip cok fazla gelismis sayilmaz. acikcasi kendimi riske atmak istemem. sanci cekmeye raziyim. tecrubeli bir anestezi uzmanin yapmasi gerekiyormus.burdakilere guvenemiyorum valla.benneyaptımki
ajmandayim ben. ben yeni ogrendim bunu o yuzdende doktoruma hic sormadim. gelecek konrtolumde sorcam ama sanmiyorum. gecenlerde bi arkadasim anlatti. yeni dogan bir bebek bobrek gelisimini tamamlamamis.diyaliz makinasi olmadigindan bebegi yasatamamislar.dusun yani.. her yerde her imkani bulamiyorsun.
buyuk ihtimal buranin en buyuk ozel hastahanesiinde dogum yapicam ama genede oranin bile nekadar donanimli oldugunu bilmiyorum.