- 27 Ocak 2009
- 2.982
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kısslar ben de normal dogum istiyorum cok .ama epiduralden korkuyorumetrafımdakilerin bi çogu cok rahat diyor kimisi de sakın yaptırma sonradan bel agrısından duramazzsın diyor..bebek kendi basına cıkmaya calısacak yazık diyor..ne yapacagıma karar veremedim..
taham ve mehay ...arkadaslar epidural normal de son ana kadar ağrı sancı cekılıyor doğum esnasında belden omurilikten vurulan bir iğneyle ağrısız oluyor bn öle duydum ölemi henüz doktorumla konusmadım bu konuyu sanırım sız konusmussunuz azcık aydınlatırmısınız?kafamçokkarıştı
epidural düşünen arkadaşlar hangi hastanede ve doğum ücretlerini paylaşabilirmisiz??
NAZ06 canım yanlış duymuşsun..son ana kadar epidural yapılmazsa doğum anında hiç yapılmaz..inşllh ben de epiduralle normal doğum istiyorum...sadece 4cmlik açıklıktan sonra epiduralı uyguluyorlar...yani o kadarı yetiyormuş...bana doktorum böyle anlattı..
4cmlik açıklık demek ne kadar sancı çekmek demek onu bilmiyorum ama sonrası için o kadarı çekmye değer diye düşünüyorum...