İyi etmişsin kuzum, zaten desenleri pek içine sinmemişti. İstediğin gibisini alırsın. Olmazsa bernardo mağazasına gidersin, hepsini alır çıkarsın. Ben öyle yaptım, 10 taksite de böldürdüm. Mayısta bitiyor borcum
bitmiş bile borcunmaşallah... belki de öyle yaparım.. bu arada kahvaltı takımı için geçen gün porlandın bodrumuna takıldı aklım..
Eki Görüntüle 700646
bunu mu alsam ki diyordum ama, kardeşlerim dalga geçti anaokulu oyuncağı gibi dedi biri, diğeri de mama takımı gibi dediçok bilmişler...
Bence bernardo daha ağır duruyor canımcım, bunu istiyorsan, öyle satıyorlarsa ikiniz için alırsın.
sanırım öyle yapacağım.. :) gerçi erkek arkadaşım da kaya maya yı beğendi, ondan iki kişilik yapalım dedi.. bakıcaz artık :))
Kaya-Maya da çok tatlı. Tam bizler için aslında. Küçük bir set oluşturulabilir di mi?
Ne güzel şeyler almışsın canım güzel günlerde kullan çeyizlerini
yeni cicilerin hayırlı olsun canım bernardo bayılırım kendilerine ne ciciler öyle
canım hepsini gülerek kullan inşallah hepsi birbirinden güzel
Envymacim güle güle kullan cicilerini, ben bernardonun bu takımını çok beğeniyordum zaten:)
canım çok güzeller hepsini iyi günlerde kullan inşallah... tüm çeliklerini hisardan almışsın galiba tek tek mi aldın onları çoksa takım halinde mi aldın kampanyayla mı ??
Canımmm ne kadar şık bir bornoz takımı. Güle güle kullanın İnşallah
Bernardo da beğendiğim takımlardan biri canım yaa. Seviyorum bu takımı. Mtululukla kullanın İnşallah
Sağol tatlım benimm .. Çok beğenerek aldım ikisini de ama sizler de beğenince bir kat daha mutlu oluyorum
Daha güzelleri senin olsun inşallah tatlışımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?